Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiśienka

DZIWNA REAKCJA ORGANIZU NA LEK NASENNY- DLACZEGO?

Polecane posty

Gość wiśienka

Czasami gdy nie mogę zasnąć biorę leki nasenne. Zdarza mi się to niecodziennie lecz raz na jakiś czas np. raz w tygodniu albo rzadziej, wtedy gdy nie mogę zasnąć. Marwi mnie tylko to dlaczego czasami mój organizm tak jakby w ogóle niereaguje na tę tabletkę, tzn wcale nie czuję się senna i po jej zażyciu zasypiam po długich męczarniach czasami nawet po godzinie, dwóch od zażycia, a czasami już po 10 minutach nie jestem w stanie utrzymać się na nogach (tak chce mi się spać). Wczoraj dodatkowo pojawiło mi się jakieś podwójne widzenie(wszystko mi się rozmazywało i widziałam jakby po dwie rzeczy na raz), majaczenie i zawroty głowy. Aż się przestraszyłam. Czy to normalne reakcje? Dlaczego tak się dzieje? Dodoam że zawsze zażywan ten sam lek, tzn. Sanaval.

Gość Gniotek
Może te tabletki są dla ciebie za silne? Lepiej je odstaw i idź do lekarza po jakieś lżejsze albo spróbuj ziołowych.

Gość wiśienka
czekam na inne rady. Co o tym myślicie? O różnych reakcjach na tabletki?

Gość Dziewczyno nie bierz
takich swinstw, one uzalezniaja i sama widzisz ,ze Twoj organizm nie reaguje na nie prawidlowo. Kazda bezsennosc, no prawie kazda ,ma podloze psychiczne. Poszukaj dobrego psychologa , wiecej bedziesz miala pozytku niz z lykania tabletek.

Gość wiśienka
Ale ja nie proszę o rady typu "nie bierz tych świństw" tylko o odpowiedź na pytanie dlaczego czasami w ogóle nie mogę zasnąć po tych tabletkach, po prostu nie działają na mne, a czasami zasypiam po 10 minutach od zażycia i dlaczego wczoraj miałam takie dziwne objawy i problemy ze wzrokiem?