Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandeczka

Jaka nazwa???

Polecane posty

na portal wszystkich instytucji szkolenoiowych???? krotka nazwa identyfikująca ten pomysł. Prosze o propozycje z groy dziekuje

Gość rsd f fds
ociapiałaś ? Najpierw zarejestruję domenę potem podam...

Gość Marlon Brando jest brzydki
na czele z tobą :-0 ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :-0 rsd f fds>> napisał że zarejestruje domene na siebie a potem ci poda............rozumiem że za kase :-P

Gość rsd f fds
PODAM ZA DARMO, potem odsprzedam :p

a ty chyba nie umiesz czytac tego co napisałam..w dupie mam jego domeny ja chce krotka nazwe.......a to czy pod ta nazwa bedzie taka domena jaka chce to juz inna sprawa. bo niekotre nazwy domen sa juz zarezerwowane.....idz sie gdzies wyzyj palancie a nie mnie tu obrażaj

Gość rsd f fds
weź tępa pało skończ te dyskusje. Kto ci poda fajną i niezarejestrowana nazwę ? Tylko totalny klocek. Jak ktoś ma taką nazwę to rejestruje domenę za 25 zł i opycha za 1000 zł na allegro pod hasłem "zrób interes życia". Szkoda słów.

Gość szkolenia szkolenie
wszystkie szkolenia, najlepsze szkolenia, rzetelne szkolenia, szkolenia dla firm...

to ma byc krotka nazwa moze byc zlepek....ogolnie jakis pomysl zeby mnie napraowdzic bo kompletnie nie wiem jak to mozna nazwac....

Gość rsd f fds
portal-debilki.pl jest wolna :D

Gość rsd f fds
to rezerwuj. Małżonek też będzie miał swój... :p

no no wiesz wiecej niz ja bo normalnie nie wiedzialam ze juz wyszlam za maz....zreszta kto chcialby takak glupia wedlug ciebie kobiete jak ja....załosny jestes ahaha

Gość rsd f fds
Fakt, kto by chciał żałosną i głupią :p Przynajmniej w tej kwesti się zgadzam.

no jesli obrażanie mnie sprawai ci taka przyjemnosc to rob tak dalej....tylko sie potem nie zdziw jak to co czynisz innemu wroci do Ciebie z podwojna siła.

Gość rsd f fds
hmmm szkoda że laski nie mogę ci zrobić :D

Gość ty sama....
sobie wymyśl!!!!!!!!!! "niwe ma tu kreatywnych umysłów"- a sama co jesteś jak se nie umiesz wymyślić, nas obraża a sama głupia i bez pomysłu; to szczyt wszystkiego!!!!!

no ja nie mam kreatywnego umyslu przyznaje....a to ze nie ma kreatywnych umyslow to prawda bo jeszcze nikt nic nie wymyslil....

Gość nikt nie....
będzie nic za ciebie wymyślał, to twój problem że nie masz wyobraźni

widze ze na tym forum to ludzie tylko obrazaja wyzywaja i sie madrza...widac to wam sprawia ogromna przyjemnosc.......

Pandeczko droga, ponieważ nie chcesz zrozumieć tego, o czym mówi rsd f fds, zapytam prościej, wprost - ile byłabyś w stanie mi zapłacić za wymyślenie oryginalnej nazwy? Jeśli brak Ci własnej inwencji - zapłać za czyjąś. To ile?

ja wiem o czym on mowi chociaz nie powinnam bo podobno jestem głupia...rozumiem ze pytanie o jakis pomysl albo naprowadzenie to grzech tak samo jak pytanie skad mozna sciagnac programy.....

Gość rsd f fds
inwencja - trudne słowo. :p

Nie, prośba o podsunięcie pomysłu nie jest grzechem. Zarzucanie innym (w domyśle - wszystkim tu piszącym) braku kreatywnosci już tak. Podobnie jak reagowanie agresją na tych, którzy coś tu wypisują. :-P

i to właśnie udowadnia kolejny fakt, że nie ma ludzi bezinteresownych bo jak by mnie ktoś poprosił o jakaś nazwe to bym napsiała i nie weszyłabym w tym zadnego interesu bo przeciez nie kazdy musi miec taki sam interes w czyms tam.

no jesli nie sa kreatywni i nie potrafia odpiweidziec na wczesniej postawione pytanie to niech zamilcza. ja bylam mila dopoki ktos mnie nie zaczal obrazac.....kazdy ma inny charakter i inaczej reaguje wiec tutaj nie ma o czym debatowac.