Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest dziwne

jestem w 9 tc i nie moge dopiac spodni

Polecane posty

Gość to jest dziwne

nie wiem czy to wzdecie czy mi juz brzuszek od dzidziusia usosl.. ale dzis niewiele zjadlam.. dziwne ze tak wczesnie dostalam brzuszka

Gość jupiterekk
To powinnaś sie cieszyć:) Gratuluje

ja tez szybko mialam brzuszek i bardzo wcześnie musiałam zrezygnować ze swoich ubrań, zwłaszcza spodni sprzed ciąży :)

Gość to hormony
powodują ze "puchniesz" dziecko w tym tyg ma wielkość ziarnka grochu a on chyba niewiele zajmuje:) poza tym uważaj co jesz , na wzdymające rzeczy....i nie za dwóch ale dla dwóch-czyli mądrze:) pozdrawiam

Gość to jest dziwne
ja wiem ze dzidzia jest mala.. ale moze macica sie tak szybko "rozrasta"? juz sama nie wiem.. jem zdrowo.. bardzo zdrowo.. choc duzo;) dziwi mnie to bo myslalam ze brzuszka dostane ok 4 mieisaca.. a jestem.. hm.. no nie wiem jak to sie liczy.. 9tc = poczatek 3 mieisaca?

Według mnie to jest trochę dziwne,chybaże z natury jesteś pulchną osobą i poprostu masz tendencje do szybkiego przybierania na wadze,w tym przypadku musisz uważać.Ja obecnie jestem w 18 tygodniu jem średnio co dwie-trzy godziny i nie tam żadne owoce chociaż je również ale muszę zjeść kanapkę aby nie czuć głodu.Jeszcze mieszczę się w spodniach.W dzinsach wolę nie chodzić za dużo bo po jakimś czasie czuję dyskomfort ale w sztruksach jak najbardziej.

Gość to jest dziwne
waze 48 kilo i do pulchnych nie naleze:)

Gość a ja ja
w ciąży bardzo różnie zmienia sie sylwetka. Ja zaraz na początku "stracilam" talię i wyglądałam jak klocek. Też musiałam porzucić dopasowane ciuchy

Gość _ewkamarchewka_
U mnie to samom już rozglądam się za ubraniami ciążowymi, bardzo szybko jakoś tak się rozrosłam... w ciągu zaledwie kilku tygodni już nawet nie miałam co marzyć zeby się wcisnąć w stare spodnie...kupiłam 2 pary większych o 1 rozmiar i na razie jakoś sobie radzę :) i wcale nie jem dużo! poważnie! :) pozdrawiam.

W tak wczesnej ciązy, to raczej nie jest brzuszek ciążowy, a wzdęty. Też tak miałam, teraz jestem w 16 tyg, i dopiero brzusio zaczyna się pojawiać. A figurę mam normalną, nie jestem pulchna ani specjalnie chuda - normalna :-)

Ja miałam podobnie :) Pytałam lekarza dlaczego. Powiedział, że to normalne u szczupłych dziewczyn. Oczywiście to nie dzidzia ale musisz pamiętać, że Twój organizm się zmienia- macica się powiększa, itd. :-)