Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko.pl

nie jestesmy razem ale....

Polecane posty

Gość lustereczko.pl

Facet powiedział mi ze nie chce ze mna byc bo chce sie wyszaleć, wybawic. Spotyka sie juz z innymi. Jednak chce sie ze mna spotykac jako znajomi. Dzwoni, przychodzi do mnie do domu. Bylismy ze soba 8 lat. Jest mi źle bo go kocham i moze dlatego godze sie na te spotkania. Ciezko mi. Jak myslicie to normlane?? Przeciez nie jestesmy razem, on mnie nie chce. Wiec o co chodzi??

Gość mmmnosiwdi
chodzi o to, że trzyma ciebie jako back up - załosny koleś :-o

\"Trzyma\" Cię na wszelki wypadek... Nie daj sobą manipulować, szczególnie samej sobie i pożegnaj tego niezdecydowanego chłopca szerokim uśmiechem.

Gość lustereczko.pl
Najgorsze jest to ze ja widze jaki on jest szczesliwy nie będąc ze mną. Koledzy, kolezanki, piwko, dyskoteki. Sam powiedział mi ze chce sie wyszalec. Ale bardzo czesto twierdzi ze to moja wina, ze gdybym była inna to on by mnie nie zostawił. Teraz znowu zadzwonił, zapytał co robimy dzisiaj. Nie mam siły. Kocham go ale boli mnie jak widze jak on sie swietnie bawi beze mnie.

Gość mmmnosiwdi
no cóż póki będziesz dalej taka głupiutka to koleś będzie jechał po tobie jak dziki - idealna sytuacja - może wszystko a na boku ma czekająca panienkę - o kurwa :-o ZENADA 😭

Gość lustereczko.pl
czyli urwac kontakt?? Ale boli:( TYle lat, wspomnien:(:(

rozumiem Cie.... ale nie możesz być ta druga.... taką \"na wszeli wypade3k\", \"kołem zapasowym:... mij swój honor dziewczyno......

Lustereczko - a na co Ty jeszcze czekasz ? Na kogo ? Na kogos, kto stwierdził, że chce przerwę, bawi sie z innymi laskami, a Ciebie psychicznie męczy, nie pozwalając ułożyć sobie życia bez niego ? Rozumiem Cię - i wiem, że łudzisz się, że on wróci - ale pomyśl, jeśliby nawet wrócił do Ciebie, to czy chciałabyś mieć takiego faceta, który Cię zdradził, rzucił, lekceważył, a potem wrócił, bo nie byłoby nikogo lepszego ? Chcesz być takim wyjściem awaryjnym, czy tą \"jedną jedyną\" ?

Gość lustereczko.pl
Ja wiem ze macie racje. On nie uwaza tak jak Wy. On twierdzi ze to moja wina. Jest mi ciezko . Powiedział mi, ze nie bedzie za mną ale ze mozemy byc kochankami. Fajnie nie? Ze na seks ze mna sie zgadza.

Gość buahahahaha
...na sex się zgadza? Tekst roku normalnie. ha haha :D:D:D:D:D:D

Dziewczyno Trochę miej szacunku do samej siebie. Nikt Cię nie będzie szanował, kiedy Ty sama tak nisko siebie cenisz.

Gość ivvone22
o rany dziewczyno, jak mozesz pozwalac na takie zachowanie?????????????????? ten facet to jakis debil inaczje bym go nie nazwala nie godz sie na takie zachowanie!!!!!!!!!!!!!!!! powiedz mu, ze to koniec miej szacunek do samej siebie!!!!! troche godnosci, kobieto!!! rozumiem, ze to wielki bol, ale nie pozwol mu na to na pewno jestes wspaniala, wrazliwa dziewczyna i zaslugujesz na takiego faceta a nie na takiego szmatlawca zycze Ci zebys takieg spotkala a tamten zeby blagal na kolanach o powrot wtedy kiedy bedzie juz dla niego za pozno...

Boże skąd Ty się urwałaś? na sex się zgadza.... nie dość że koło zapasowe to jeszcze sex za free i bez starania... szanuj się kobieto !!!!

Gość Trele mele dudtki
Jedno jest pewne Facet mial prawo do szczerosci mowiac ze chce sie jeszcze wybawic, lepiej tak anizeli mialby byc zdrady, prawda? A Ty nie pozwol sobie na takie traktowanie, jezeli Cie to boli to mu powiedz i utnij kontakt, lub zmniejsz...i co to za glupie powiedzenie "przez Ciebie, lub gdybys byla inna" - wiec niech tej innej szuka...jak Ty siebie bedziesz cenic, inni tez zaczna...wiem ze boli...po Twoich postach widac tez ze chcesz sobie z tym poradzic, glowa do gory...:)

Gość Nigeria
ja tam cie doskonale rozumie, sama mialam kiedys taki uklad i co z niego zostalo, wielkie g.....o. u mnie tez tak bylo, jesli o sex chodzi to ok. , ale jesli w wspolna przyszlosc ....to juz nie...dziewczyno on cie kiedys w dupe kopnie jak sobie nowa znajdzie, a ty umrzesz z rozpaczy......zerwij z nim kontakt, zacznij ukladac sobie wszytsko na nowo..to nie jest takie trudne...............mi sie udalo!