Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

ja pierdziel nawets e w spokoju niemozna popisac bo sie jakas pipa wepchnie ze swoja nawijka kochana tu nie kolejka w markecie tu sie czeka na swoa kolej a nie wpycha z brzuchem:) hi

a ja ide sobie nalweczki nalac pysznej moi sasiedzi za sciany znów sie bzykaja ......wypije ich zdrowie:)

Gość
no i sie znajomej termin przesunął czyli impreza piwna bedzie szybciej

no mysle a ty net ar co tak ucichłas ? chłopaki mówia na miescie ze sie wystrachałas walecznych z kafe:)

EMKA masz racje moj maz jest wspanialy !! Dlatego jest moim mezem,ma rowniez wzrok niczego sobie i widzi czego brakuje w domu.Poza tymrowniez gotuje wiec wie co sie skonczylo.Czyz to taka wielka filozofia???? Fakt dla ciebie to pewnie jestesmy panstwo doskonali.Dla innych panstwo normalni. Rowniez nie bedziesz mi mowic gdize mam leciec,to mi przypomina czsy przedszkolne,co oznacza ze nie prezentujesz poziomu wyzszego niz 3letnie dziecko,a to juz tragedia !! Moge byc dla ciebie glupia i pusta,bo zdanie ciezkich debili,ktorzy urwali sie na godzinna przepustke do domu sie nie liczy.Ale dziekuje pozdrowie meza. :)

Gość
KINDZIA takie tematy jak ten zawsze beda budzic sprzeciw nieciezarnego swiata

Gość
pijemy martini noe i kindzia! ja stawiam

Gość
Kindzia masz PRAWO!!!!!Upij sie ?Aco... tylko one maja prawo?

Gość a tam niemożliwe
wkurwa masz kindzia? Przy tak wspaniałym mężu? To czego szukasz na forum zamiast temu swojemu się wyżalać? :D:D:D:D:D:D

Gość
prawem ciezarnej jest Prawo do wyboru znieczulenia przy porodzie,do wyboru szpitala i do wyboru lekarza-----> koniec!

Gość Zołzowataaaaaaaaa
TAK JEST NETAR :)

Gość landa
Ja zawsze ustepuje kobiecie w ciazy miejsca w autobusie,ale co do innych przywilejow to...oby nie zawiele jesli bylo Ci tak ciezko przy robieniu zakupow,moglas poprosic meza aby je zrobil za Ciebie,niestety a ja na przyklad moglabym byc w tej kolejce i bardzo sie spieszyc A PRZY TYM BOLALA BY MNIE GLOWA I...KOGO TO BY OBCHODZILO?SORRY...