Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

Następnym razem idź od razu do kasy uprzywilejowanej. I jak tylko usłyszysz jakąs niemiłą uwagę, skomentuj tak, że niemiłemu w pięty pójdzie. Nie mam nic przeciwko wykorzystywaniu swoich praw tam, gdzie ci się słusznie należą. Co to za szczęście, że mój maz sobie radzi z zakupami i nie musze go prowadzać za rękę po markecie... Ufff.. brak słów 🖐️ :-D

Gość Side -effect
hm....kiedy wracam z pracy tez bola mnie plecy i jestem strasznie zmęczony.A miom zdanem takie przepuszczanie w kolejce to chore. Ciąza to nie patologia.A co jakby tak przedemną w kasie stał staruszek , kaleka..i mlody anemik ???? Wszystkich bym przepuścił? Jest to moje prawo wyboru ale nie obowiązek.

Apolina - ty po prostu z domu nie powinnas wychodzić, by wrażliwych duszyczek soba b nie stresować, do pracy przemykać sie w przebraniu, w sklepie i na poczcie stawać w najdłuższych kolejkach, w autobusie ustępowac miejsca młodym mężczyznom, przecież moga być zmeczeni po pracy (ciężarne jak wiadomo tryskaja energią i moga pracowac 24 h na dobę), itd :D

Gość APOLINA
mój nie jest ciotkiem, co to sie zna na makaronach! i uważam, ze to nie umniejsza jego męskosci, a wrecz przeciwnie

Gość Side -effect
Poniekąd starość czy choroba .....to nie nasza wina a ciaze same sobie wybieracie wiec nie badźcie takimi neurotyczkami bo WASI potomkowie odziedziczą tę przypadłosc na 100%

ej ja sie nie czepiam, więc prosze nie sugerować że skoro mój mąz odróżnia spagetti od canneleoni to jest ciotkiem :P

Gość Side -effect
Apolonia żal mi ciebie. Sama robisz z siebie meczennice.Teraz Ci sie to podoba(postawa męża) a za koika lat bedziesz wrzeszczeć ze nie jesteś słuzącą.

Gość APOLINA
majaja---przecież to nie bylo do ciebie tylko do tych, co to współczują męża. a z makaronami to była ironia, dla jasnosci. prawda jest taka, że i zdarzy mi sie samemu zagniesć ciasto na makaron i zrobic kluski ziemniaczane ;) a do tego jest ciachem na ciacha i mimo, ze jesteśmy z sobą już bardzo długo, on nadal dostaje listy miłosne :D teraz możecie mi zazdrościć a nie współczuc

Gość Side -effect
Apolonia listy to tylko...........

Gość ostatnim postem
udowodnilas, jaka z ciebie szczeniara. i niech teraz sie te, ktore staja w twojej obronie zaszczekaja na smierc, a i tak wylazlo ci siano z butow

Gość APOLINA
ostatnim postem---:D :D :D

Gość Side -effect
słowa słowa słowa

Gość Side -effect
listy, świece...cóż za tandeta rodem z serialu wenezuelskiego

Gość APOLINA
ależ ja nie potrzebuję niczyjej obrony!!!! śmieszna ta twoja wypowiedź/wytłumaczenie, że mnie nie broniłaś...ehh co robić

Gość Side -effect
Tych NORMALNYCH ale jak widac pomiędzy patologia a fizjologia jest cienka niebieska linia

Gość APOLINA
pozdrawiam i idę stąd miłego dnia wszystkim :D (bez podtekstów)

side - a mi ciebie żal, nie powiem co ja myśle o tobie i twoim włażeniu w brudnych butach w cudze zycie, podział obowiązków domowych między apolonia i jej mężem to nie twoja sprawa. Twój skrajny anarchizm mnie przeraża. Kasy dl akobiet w ciązy i niepełnosprawnych sa po to by kobiety w ciąży i niepełnosprawni mieli w nich pierszeństwo.

Apolonia - ja żartowałam :D, nie mam do ciebie pretensji, tylko ta dyskusja osiagnęła wyzyny absurdu :D

Gość APOLINA
aaaa uśmiałam sie z toku rozumowania side! nie ode mnie te listy tylko od jego wielbicielek!!!!!! hahahahahahahahah

Gość APOLINA
majaja-- :D zgadzam sie

Gość APOLINA
chyba jeszcze zostane, żeby pośmiac sie z side hahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahhahah

Gość APOLINA
hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah hahahahahahahahah

Gość Side -effect
Apolonia no widzisz zaraz lepiej.Cieszę sie że się śmiejesz ...bo wy kobiet macie w zwyczaju same siebie nakręcać i rozpatrywać jakis ''wypadek'' przy kasie jakby od tego zalezaly losy świata.Zamiast pogadać o czymś co nie daje nerwicy ani stresu.

Gość Side -effect
A listy od wielbicielek to podwójna tandeta.Chyba grał w Papa Dance

Gość APOLINA
wielbicielek jego urody a nie talentu hah

Gość APOLINA
side---aleś "zabłysła" i tak jesteś spalona