Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

Gość Chelle-Belle
Side-effect twoje wypowiedzi popieram w 100%. to jest po prostu smieszne, za kogo uważają sie tez ciężarowce;/

Gość Side -effect
...no dzięki a myslałem że ja tylko mam takie skrajne poglądy.Przecież nikt im tych dzieci na siłe nie robił same chciały..no chyba że...hmhmhmh

Gość Side -effect
mnie tez bolą plecy oczy nogi a nikt mnie nie przepuszcza w kasie ani nie ustępuje miejsca bo moje opakowanie jeszcze jakos się trzyma

Gość APOLINA
widze, że side pisze sama do siebie i popiera sie w 100%! no i dobrze! grunt to być w zdodzie z samym sobą :P

Gość to powiem takkk
Więc CheklleCięzarowce nie muszą uważac sie za kogokolwiek!! To są przyszłe mamusie ktore w brzuchu trzymają swoje malenstwa i mają SWIETE PRAWO do traktowania ich z ulgą taryfową!!!!!!!!Więc Chelle Belle nie wymadrzaj sie tak!

Gość Side -effect
a odnosnie wieeeeeeeelkiego brzuszyska..panie z marskoscią wątroby też taki mają wiec jak mam odróżnić? Zrobić przy kasie szybkie badanie?

Gość to powiem takkk
Ty side effekt czyu ty normalna kobieto jestes?

Gość Side -effect
Brak mi...oklepany może być......konik np-to że musimy im ustępować jest jeszcze bardziej oklepane

Gość to powiem takkk
to lepiej nie przepuscic kobiety bo a noz ma marskosc watroby?? Co za prostackie myslenie.

Gość Side -effect
Nie ja jestem normalnym facetem i śmieszą mnie wakie konwersacje na temat kasy

Gość Side -effect
i nie piszę w rodzaju żeńskim wypraszam sobie

Gość olcha
jakie to glupie gadanie ze ciezarnym trzeba ustepowac miejsca w kolejce. ciaza to nie choroba, od tego sie nie umiera. a plecy bola polowe polakow, wiec wychodzi na to ze kazdy kazdemu powiien uwtepowac, bo kazdy ma jakas dolegliwosc ktora przeciez uniemozliwia stanie w kolejce. juz nie bede wypowiadac sie na temat starych (aczkolwiek wymalowanych, wypudrowanych, z pomalowanymi paznokciami, na obcasach) bab i dziadow (od ktorych jedzie dymem stytoniowym) ktorzy dysza ci czlowieku na szyje gdy siedzisz sobie w autobusie. jak ktos jest stary, obolaly, schorowany to nie ma czasu i glowy do tego by dbac o swoja wizualnosc jak nastolatka (albo i bardziej).

Gość Side -effect
powiem tak-sopkojnie tak jak pisałem wyżej ...ale nie będę sie powtarzać ja wolę juz przepuścić staruszka i anemika on sobie nie wybierał ani starosci ani choroby

Gość APOLINA
a no ślepa, bo nie zauważyłam! :) no proszę!

Gość Side -effect
Olcha a ja na takich akurat mam jakos pecha.jak wejdzie taki do autobusu to od razu lezie tam gdzie siedzę (a siadam nazbyt rzadko)i wisi potem mi nad głową

Gość APOLINA
jakiś zwykły obszczymurek udzielający sie na forum dla bab i to w ciąży

Gość Side -effect
Brak mi slow-poczytaj sobie znaczenie wyrazów

Gość APOLINA
ależ nie mam takiego zamiaru! wyraziłam tylko opinię na temat takich "facetów"

Gość Side -effect
Podobno to wolny kraj ......no więc mam prawo i Tu wyrazić moje poglądy...tylko nie przesadzajcie bo serio się pochorujecie i porodzicie neurotyków

Gość APOLINA
masz prawo? dobrze że to ty powiedziałeś. ciężarne też mają prawa! a szczególnie w miejscach do tego wyznaczonych

Gość olcha
side. ja niestety tez. nie po to wsiadam 2 przystanki wczesnije (od tego do ktorego mam najblizej) zeby potem stac niemal cala trase (bo tyle musze przejechac aby dojechac na uniwersytet, 5 dni w tygodniu, czaem 4 razy dziennie) bo jakas wyfiokowana stara baba chce posadzic dupe. no nie moge! nie ma nigdzie napisane ze stare baby i dziady musze siedziec, bo tak nakazuje regulamin. najgorsze a zarazem najsmieszniejsze sa te cudowne uzdrowienia: baba wchodzi do autobusu o kulach, ale juz w autobusie lci na leb na szyje byle tylko klapnac z dupskiem.

Gość olcha
podkreslam, ze ciza to nie choroba, od tego sie nie umiera. a jak za ciezko stac w kolejce (bo bola plecki itp), to najlepiej siedziec w domu a po zakupy wysylac meza. proste. z reszta ciezarne czesto nagminnie naduzywaja swoich (niepisanych) praw.