Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

Gość Side -effect
Olcha-rozumiem Cię ale ja takiej babci i dziadkowi to zawsze ustępuję jednak....nawet tez co sie niedługo rozmnoży ale jakbym miał wybierać to tej ostatniej na końcu.Ale to tylko moje subiektywne odczucie i każdy ma prawo je wyrazić i nie każdy akceptować

Gość olcha
ja tez ustepuje, ale tylko takim starym ludziom ktorzy faktycznie wygladaja na babcie i dziedkow (mam nadzieje ze rozumiesz) a nie kreuja sie na ryczace czterdziestki z rozowymi paznkociami.

Gość APOLINA
brak mi słów---weż ty sie puknij w bańkę z tym najeżdzaniem na mnie! odpusć dobie dziewuszko! ja mam swoje zdanie, a nie twoje i basta! a że tłumaczyłaś sie jak przyłapane dziecko, to świadczy o tobie!

Gość
tak tak Apolina to nie prawa ale zwyczajowo przyjete przywileje Nie chce mi sie dzis z wami kłócic

Gość APOLINA
nauczycielkom juz podziekujemy

Gość
Apolina twoje złe emocje bardziej szkodza dziecku niz twoje stanie w kolejce czy w autobusie wiec z mysla o maluchu ------------------->wyluzuj!!!!!

Gość APOLINA
mam prawo pchac sie pierwsza do kasy dla cieżarnych, tak, takie mam prawo, bo jestem w ciązy. prawa nie znajdują sie tylko w kodeksach.

Gość APOLINA
nie musze gniesć sie w autobusie jak wy!

Gość kup se samochod
i po kłopocie :P A ja mam w dupie twoje prawa :P

Gość APOLINA
net-ar weź zastosuj sie lepiej do swojej stopki

Gość APOLINA
ależ ja mam samochód i to taki o którym wiekszosć z was może tylko pomarzyc

Gość APOLINA
ale ty chyba czytać nie umiesz zakuta pało! skoro nie musze sie tłuc autobusami, to znaczy, że mam czym dupe wozic

Gość kup se samochod
to po co drzesz pizde o tych autobusach? mam gdzies twoje prawa, mozesz sie tu wydzierac o tym co ci sie niby nalezy. nie puszcze przed siebuie w kolejke takiej tlustej rozwydrzonej lochy, bo na to nie zasluguje :)

Gość APOLINA
a kto tu mówił o autobusie. do szkoły blebsie

Pewnie mi się oberwie, ale czemu od razu zakładacie, że każda ciężarna to \"tłusta, rozwydrzona locha\"?:o Nie można być kulturalnym i nie wrzucać wszystkich do jednego worka;)

Gość ciebie powinni wysterylizowac
normalnych ludzi martwi, ze takie zera sie rozmnażaja :( nic dziwnego, ze tak ciezko tu zyc :(

Gość ciebie powinni wysterylizowac
nie zakladam, ze kazda w ciazy to tlusta locha. ale jak widze w sklepie taka, co chodzi i jeczy, co to jej sie nie nalezy, to mam ja gleboko gdzies :) pozdrawiam normalne kobiety w ciąży. Lochy-won!!!

Gość APOLINA
bo one były tłuste lub zostały takie po ciąży a teraz rozgoryczone siedzą na kafe.

Tak jest ze wszystkim u nas - niestety :( jeden dwa skrajne przypadki potrafią rzucić cień złej opinii na całą resztę. To przykre faktycznie. Osobiście nie staram się wrzucać do jednego worka wszystkich tylko dlatego, że ktoś nadepnął mi na odcisk.

Gość APOLINA
ale moment! czy wy myślicie, ze ja tak sie kłóce i wyzywam na ulicy? ośłice jesteście. ja zakładam, ze wy AZ takie złe nie jestescie w realu! ja już chyba 7 razy napisałam, ze to był jeden jedyny raz kiedy skorzystałam z mojego PRAWA przy kasie i to tylko dlatego, ze okoliczności mnie do tego zmusiły, a i załatwiłam to bardzo kulturalnie. kafe to specyficzne miejsce i temu nie możecie zaprzeczyć!

Gość
APOLINA net-ar weź zastosuj sie lepiej do swojej stopki Czyli mam z toba nie gadac bo zalewa cie krew????????? ok!

Gość APOLINA
troche ci zajeło pokapowanie tego co napisałam, ale brawa dla ciebie, tak właśnie o to mi chodziło

Apolina ja cię w pewnym sensie rozumię. Napiszę co mnie spotkało w ciąży - zaraz na początku zastrzegam, że nigdy nic nie wymagałam od innych, nie uważałam, że należą mi się zakupy bez kolejki itd:D żeby nie było niepotrzebnych ataków. Pisałam o tym na innym poście dla ciekawostki, a nie dlatego, że uważałam iż wszystko mi się należy, ale dla zobrazowania bzdury jaką jest dla mnie wydzielanie kas w supermarketach. Otóż wspomniane kasy (w Tesco dokładnie). Byłam już w zaawansowanej ciąży, ale zawsze stawałam do \"normalnej\" kasy ;) nie był to dla mnie problem. Jednego razu ludzi akurat było mało, więc dużo kas było zamkniętych. W kasie dla \"ciężarnych i niepełnosprawnych\" kolejka kilku osobowa, więc podeszłam z mężem do kasy \"do 10 artykułów\", bo była kompletnie pusta i jakoś nikogo chętnego do niej nie było. Podchodzimy, a pani kasjerka na nas z buzią, że nas nie skasuje, bo mamy więcej niż 10. Tłumaczymy jej spokojnie: nikogo nie ma, nie mamy znów pełniutkiego wózka, więc pójdzie szybko. Ona dalej się upierała, że nie, bo jak się wytłumaczy z tego. Mąż podsunął jej pomysł, żeby nas kasowała po 10 szt i będzie po sprawie ;):D (wszystko cały czas z humorem z naszej strony). Jednak kiedy się nadal upierała to w końcu zapytałam jej, że skoro tak bardzo przestrzegają wyznaczonych kas to dlaczego w kasie obok stoją młodzi mężczyźni - czyżby to była zaawansowana ciąża? (niepełnosprawnymi na pewno też nie byli). Dodałam: skoro ci panowie mogą sobie płacić w tamtej kasie to chyba ja mogę zapłacić w tej... Tym razem się już nie odezwała i mogliśmy zapłacić. Śmieszne są dla mnie te zasady, albo ich nie przestrzegają, albo zaś trafi się przesadnie \"praworządna\" osoba ;) Nie bijcie ;):D

asiek78 - nie zbijemy :-))) Wiesz, kolosalna różnica polega na tym, że ta kasa była pusta, a ty sytuację potraktowałaś z humorem. Autorka topiku poczuła się obrażona i potraktowana chamsko, ponieważ w kasie do 5 artykułów nie chciała jej przepuścić z pełnym wózkiem kobieta, która miała w małym koszyku właściwą ilośc. W kasie dla ciezarnych obsłużono ją poza kolejką, ale to już było nieważne... Czujesz różnicę? Nie skomentuję wypowiedzi autorki typu \"mój mąz to ciacho nad ciacha i powinnyście mi zazdroscić\" czy \"mam swoje prawa i zamierzam wszędzie z nich korzystać\". Ciekawe, czemu nie skorzystała z nich od razu w tym markecie.

\"kumam\" różnicę i dlatego napisałam, że rozumię autorkę \"w pewnym sensie\". Mnie bardziej drażniła i śmieszyła zawziętość tej kasjerki uparcie siedzącej w pustej kasie niż to, że ja \"ciężarna\" (wtedy) musiałam płacić w innej kasie (problem dla mnie to był żaden). Na koniec chodziło na po prostu o zasady ;) Pamiętam, że na koniec sprawdziliśmy i mieliśmy 20 artykułów - śmialiśmy się z mężem, że trzeba było powiedzieć iż każde z nas kupuje po 10 i sprawa byłaby załatwiona od ręki ;):D:D:D

Gość każdy echanik
wbij sobie do głowy: ja rozumiEM ty rozumiESZ on/ona/ono rozumiE polska jezyk trudna jezyk :O