Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat211

JAK NAPISAĆ PIERWSZEGO MAILA DO OSOBY NIE WIDZIANEJ OD 15 LAT

Polecane posty

Proszę pomóżcie. Kiedyś go kochałam, wyjechał nagle do Australii, ja się przeprowadziłam do innego miasta, kontakt się urwał. Szukałam go przez 15 lat. dzis necie znalazłam jego zdjęcie i mail.... Jak napisać pierwszego maila? nie wiem czy mnie pamieta? Proszę doradzcie. kiedyś myslałam, że to dla mnie nie będzie problem jak go odnajdę....teraz jest...nie wiem jak zacząc.

Gość nawiązanie do innego wątku
NAPISZ, CZEŚĆ TU xxx I DAWAJ :p

Pat211, najpierw pomysl dobrze, czy on chciałby, żebys do niego napisała. Nie zrozum źle, ale ja też kiedyś mysłalam ze to dobrze, że się odzywam po paru latach, ale nie.. Co was łączyło i w jakich okolicznościach się ostatnio widzieliscie?

Az takie proste to nie jest..... Nie wiem, czy mnie pamieta...jest teraz kimś ważnym...mail musi byc wywazony, spokojny i poważny

nie wiem, czy chce bym napisała....ale lata poszukiwań jego to chyba jakiś znak...tyle razy szperałam w necie i nie znalazłam a dziś przypadkiem, otworzyłam stronkę z artykułem , po angielsku - patrze jest - a przeciez nie znam angielskiego, kilka nocy wcześniej snił mi się, co nigdy wcześniej nie miało miejsca....czuję wewnętrzną potrzebę napisania do niego jak sie rozstaliśmy : on wyjeżdżał chciał się pozegnać - mnie nie było w domu, potem ja zadzwonilam do niego - jego juz nie było....rozstanie bez pozegnania kochałam go

Gość daruj sobie z góry
na pewno mu ta "ważność" sodówką do głowy uderzyła. Bez złudzeń.

Gość panna na katafalku
Po co chcesz do niego napisać? Oprócz tego że chcesz nawiązać kontakt? Licxzysz na coś wiecej?

nie o to chodzi. Nie wazne co robi i kim jest, poprostu w sercu czuję taki wewnętrzny mus by się z nim skontaktować, wiem, ze moze nie odpisać na maila ale ja chcę napisać...moze muszę?

Gość bgb
a ja uwaząsz ze warto napisac. Bo co stracisz? Skoro myslisz o nim troche... Tylko nie nastawiaj sie na Bóg wie co . Po prostu miło będzie dostac odp :) Chocby były to pozdrowienia .

Gość adsd
to napisz ,że np. przypadkiem natknęłas sie na jego adres mailowy, oczywiście przedstaw się itd ,żeby nie pomyślał ,że to ściema albo ,że ktoś błędnie wpisał adres....napisz ,że własnie dlatego ,że kiedyś był dla ciebie kimś waznym nie mogłas sobie odmówic pokusy odzwanaia się gdy już natknęłas się na kontakt z nim. Nwiązujesz kontakt gdyż nadazyla sie ku temu okazja, i nie wiem...szczęśliwej reszty życia????????? nie wiem co toba kieruje, czy sama chęć przypomnienia się , napisz neutralnie w pogodnym tonie..nawet jesli jest kimś waznym to chyba ma dość formalnych tekstów na codzień. pozdrów na koniec i cześć:D

Gość daruj sobie z góry
musisz to tylko umrzeć, cała reszta jest dobrowolna. Zwracam ci uwagę, że ludzie się zmieniają, nie zawsze na lepsze. Zwłaszcza ci, co zaszli nieco dalej niż inni.

Przez piętnaście lat go szukałaś i w końcu znalazłaś. Jak mogłabyś nie napisać? I skąd możesz wiedzieć czego on chce lub nie? Po prostu napisz. To tylko mejl. Nie trzeba robić z igły wideł :-)

dzięki, mam stracha, ale napiszę w końcu to tylko mail, macie racje ale jakie emocje

Gość a ja bym się bala pisać

pat 211 bylam w podobnej sytuacji :) z tymze nie widzielismy sie 4 lata nie 15. wyslalam maila z samymi pytaniami ( tez byl na polkuli poludniowej) czy rosna u ciebie konwalie? jak pachnie ziemia? o czym myslisz kiedy patrzysz w gwiazdy? czy jest u ciebie pelnia wtedy kiedy u mnie? pamietasz zapach moich wlosow? odpiszesz? odpisal :) w przyszlym roku bierzemy slub :) powodzenia:)

Gość Just_me81
kocham mezczyzne od 4 lat i w taki glupi sposob sie rozstalismy tez chcialam do niego napisac...napisalam kiedys po roku od rozstania zaczynajac jak wiele chcialabym ujac w tym liscie i ze chyba z tysiac razy przetwarzalam w glowie co chce mu napisac i po co to robie..jesli chcialabys kopie tego listu zobaczyc wejdz na www.kompletnieniekompletna.bloog.pl w kategoriach OnePerson pt maj 2005rok "pozegnanie" pozd i powodzenia

Gość prosto z mostu napisz

Gość czyttam i czytam
a moze wystarczy poprostu Witam! Nazywam się XXX, mieszkam w XXX Jeśli mnie pamiętasz proszę o kontakt. Jak sądzicie? nia za oficjalnie?

Gość tak to w zyciu jest