Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz....

no nie!!! widzieliscie w faktach???

Polecane posty

a tak wogole to fakt ze zlapia piratow nie sprawi ze polski przemysl fonograficzny cos na tym zyska-plyty moze nie ale filmy i gry sa naprawde drogie...a piraci jak byli tak beda

Gość ale to juz bylo
czyli jak, zero sciagania przez emule, bo nie czaje :(

Gość policja zapuka o 5.30
idą wybory musi być jakas pokazowa akcja. Tylko na kogo padnie? :(

Gość ksenofaryna jakie sa
kategorie tego rozpasania...?? Zalezy od ilosci Gigow zassanych, czy od czego?

mysle ze ci z gield ktorzy to rozprowadzaja, ale tak stwierdzilam ze wlasciwie nie moga wiedziec ze to ja cos sciagam-lacze sie z serwerem donkeya i na tym serwerze to pewnie jest ale to nie ich serwer(tzn policji)wiec jak moga wiedziec kto sie z nim laczy?

Gość dfr
Przeczytaliście kiedys w faktach coś normalnego? To zupełnie idiotyczna gazeta!!!!!!

fakty w TVN-ie :D:D nie w szmatławej gazecinie :O tam chodzi o rozpowrzechnianie... czy ściągając muzykę dla własnych potrzeb rozpowrzechniam??

ksenofaryna---> 🖐️ Ja nawet nie zauwazylam w pierwszej chwili tego Twojego \"chalasu\" ;) Czasem nie warto sie poprawiac :P

ksenofaryna---> A Ty sie przejmójesz, rze ktos muglby zle o Tobie pomyslec? :D Myslalam, ze jak na stala bywalczynie kafe -skora Ci skostniala :D Ja sie wcale nie boje! JA mam wszystko legalne, a piractwem sie brzydze :P

A, nie no jak to skutkuje wypadaniem wlosow to jednak trzeba unikac :O W sumie to nie mialabym nic przeciwko jakby wypadaly mi inne wlosy, a nie te co na glowie :P Ja mam zepsuty dzwonek do drzwi :D Jak ktos nie ma nr mojej komorki to nie wejdzie! :D

Gość spokojnie to tylko awaria
Ksenofaryno!Czy on (ten znajomy) jest z policji czy ma polucje?Nie no,sorki,ale literówka mnie ubawiła:))) Generalnie,policja ma za dużo roboty,żeby latać do kogoś kto sobie czasem ściągnie muzyczkę czy filmik.I oni,wbrew pozorom,wiedzą kto ściąga masówkę na handel. A żeby mogli wejść do domu,muszą mieć nakaz,bo jeśli wejdą na podstawie tzw.podejrzenia,że ukrywasz przestępcę(czy co tam jeszcze),to koło pióra można zrobić im bardziej niż warte te kilka płytek dla nich(jako podwyższenie wykrywalności)

Gość marchew
kilka lat temu była taka sama panika z narkotykami, a dziś co? większość jara dalej aż miło, nie znam nikogo kogo zamknęli. dajcie luz

Gość wystarczy ze podjada pod
akademik

spokojnie to tylko awaria ---> aż zostałam zmuszona do wypowiedzenia się i to o tej godzinie, otóż rzecz muszę, że Ksenofaryna zapisała owo słowo ŚWIADOMIE, tzn. w jakim stanie świadomości wtedy była, to nie wiem, no ale było ono celowe w każdym razie ;) Korzystając z okazji pozdrawiam ją serdecznie, jak zawsze czyta się rozrywkowo.