Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamia27

sex na jeden raz z nieznajomym

Polecane posty

Gość i ronia
co za ograniczony umysl... napisz im chociaz z jakiego miasta jestes :)

Gość rozprawicz mnie
:P

Gość GDYBYŚ GO TROSZKE POZNAŁA
to czemu nie , ale tak odrazu czesc , czesc i bzykanko ??NIE!!! tak tylko postepuja pupodajki :) Poznajciesie troszke spotkan na kawe czy cos i wtedy moze cos , taki by był twoj mozna powiedziec partner łożkowy :)i nicpoza tym chyba ze bys chciala z nim tylko jeden raz to zrob to z nim i go olej .powodzenia

Gość a jak wcześniej
wypiją razem kawę to już nie jest pupodajką, hehehehe

ej no moim zdaniem seks to normalna rzecz zyjemy w 21 wieku , jezeli ktos kogos pociaga to nie musza byc razem aby uprawiacv seks , a jesli go lepiej pozna, pogadaja ze soba , bedziepare spotkan itd tro wtedy sie moga zastanowic nad seksem a nie ze siebie w ogole nie znaja to chyba przesada , poza tym po bliższym poznaniu moze sie rozmyslic:P

poza tym kazdy ma swoje upodobania i zasady , inni uprawiaja seks dla sportu inni z miłości... Ale chyba kazdego ciągnie do seksu bez zobowaizan aby sprawdzic jak tojest , nie trzeba zaraz byc zadna ulicznica czy cos Dla mnie jesli ktos uwaza ze nie bycie razem a bzykanie sie oznacza dupodaje to albo ten ktos ma 13 lat i nie zna sie na zyciu albo jest staromodny :P:P:P Ja nie rozumiem chlopacy wciaz uwazaja ze jeslilaska bzyka siez jakims kolesiem dlatego bo on ja pociaga a nie dlatego ze go kocha to jest zle , ale jesli za to facet bzyka przypadkowa kobiete to on jest gora.Moim zdaniem jest to niesprawiedliwe!!!Kazdy powinnien robic to na co ma ochote a niepatrzec u słuchac innych

Gość przestroga
aids czycha na głupich

jak dorosniesz to ci wytłumacze co to sa prezerwatywy i do czego one słuzą Poza tym jak juz napisalam faceta trzeba poznac a pozniej myslec o seksie

uwazam ze to moze byc bardzo exxcytujace tym bardziej ze wiele kobiet wyobraza sobie taka sytuacje w swoich glebokich fantazjach