Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollyannna

Czuje ze jeszcze dzien godzina,minuta i zwariuje...

Polecane posty

Gość pollyannna

Nie mam już siły Tak bardzo chce normalnego życia Już nie wiem ,co mam robić .Co dnia budze sie i wmawiam sobie ze będzie dobrze ale nic,nic i nic...Weż sie w garść,dasz rade,jesteś silna...Gxxxno prawda!!! Jest mi żle i ciężko Zycie odkładam na potem? Na kiedy???? Chce już dziś kochać i być kochaną.Wiem ,że tego samego chce wielu z nas to może choxxxra dobierzmy sie w pary!!!!!!Bedzie łatwiej!!!!

Gość dodo autorki
normalne życie? że niby tylko wtedy jak masz chłopa przy sobie? A może zadaj sobie trud i zacznij żyć dla siebie, nie licz że jakis facet Cię uszczęśliwi, sama to musisz zrobić! Nie zachowuj się jak ubezwłasnowolniona kobita, która bez gaci nie istnieje! No coś Ty!

pollyannno, wyslij nieznanemu85 worek uzywanej bielizny, a milosc gwarantowana :classic_cool:

Gość dodo autorki
Kirus---. aleś Ty życzliwy i pomocny, :O

Gość ja tez mam kupe roboty
facet to dla ciebie sens zycia?....nie no daj sobie luzu troche sa cikawsze sprawy.........

a niby co mam radzic? ;) jakby to bylo takie proste to nikt by sie na to nie skarzyl :classic_cool:

Gość dodo autorki
no jeśli nie masz co radzić, to się wstrzymaj od debilnych komentarzy. ot co!:classic_cool:

Gość pollyannna
Cholera,tak wiem że powinnam mślec o sobie itd. ale ja naprawde tylko wtedy będę szczęśliwa jeś li będe miała dla kogo myśleć o sobie!!!!!!!

Gość dodo autorki
no, jeśli nie lubisz się wyróżniać, to idż se na męskie forum:classic_cool:

Gość dodo autorki
polyanna---> pierdolisz jak potłuczona....

Gość dodo autorki
każdy facet będzie Cię miał w dupie, póki Ty sama nie będziesz się miała! Miej poczucie własnej godnosci, spodnie Ci życie mają uratować??? Nie ma tak~! Z choinki się urwałaś????

Gość pollyannna
Pewnie pierdole,ale tak myśle.

Gość a ja Ci wspolczuje
wiem ze kazdy chce miec te druga polowe, byc kochanym i wydaje sie nam ze to sie nigdy nie stanie. ja wierze ze znajdziesz kogos ko Cie pokocha tylko na litosc nie bierz wszystkiego co popadnie. powodzenia

Gość KIRUS wpadaj na glebe

Gość pollyannna
Może i pierdole jak jak potłuczona ale nigdy nie przyjęła bym miłości z litości NIGDY!!!!

Gość dodo autorki
jak chcesz kochać, to se znajdz amatora! na randki chodż, strzelaj oczami i mów, ześ spragnona męskiego członka:classic_cool:

Gość ja tez mam kupe roboty
tylko nie mow ze spargniona uczucia bo facet to wykorzysta zbalamuci i porzuci...i jak znajdziesz to nie trzymaj sie go kurczowo..bo udusisz

Gość zakochan
pierdolicie wszyscy, laska ma problem, a wy jak zwykle, aby dosrac a poszli won :P:P do załozycielki----->znajdz sobie jakies zajęcie (praca, hobby, cokolwiek) dzięki któremu będziesz miała poczucie własnej wartosci, bo od tego nalezy zacząc, głowa do góry, powodzenia !!!! I nie słuchaj tych baranów

Gość dodo autorki
laska ma problem, którego jedynym według niej rozwiązaniem jest jakiś ciepły i twrady chuj...więc niech go se włoży:P

Gość pollyannna
Ale jestes cholernie cwana Ciekawa jestem ile Ty wytrzymała byś żyć w pojedynke J nie pieprz mi że facet jest Ci do szczescia nie potrzebny a jeśli tak jest to jestes zwyczajnie chora!!!

Gość dodo autorki
Myszko, to ja facetowi jestem do szczęścia potrzebna, nie odwrotnie!:classic_cool: Desperatek nikt nie lubi, więc chyba już pozostaniesz nieszczęśliwa do końca życia...Twój wybór!:P

Gość pollyannna
Pomyśl troche!!Pisząc to tutaj robie to anonimowo Myślisz ze na codzień chodze z wypisanym na czole napisem,BLAGAM O MIŁOSC???

Gość dodo autorki
pomyśl, czemu nikt Cię nie chce? Bo masz desperację wypisaną na twarzy i czuć to w każdym Twoim geście i słowie! Nieszczęśliwa bidulka, której nikt nie chce przelecieć:P

Gość pollyannna
tak naprawdę nigdy nie miałam chłopaka. Mam 42 lata. czemu pytasz?

Gość pollyannna
Nie rozumiem dlaczego jesteś taka wólgarna??? Ja pisze o uczuciu a Ty ciągle o pieprzeniu.Zal mi Ciebie skoro tak pojmujesz miłość