Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evita 69

Jest tu facet,ktory moze pokochac kobiete z dziecmi?

Polecane posty

Gość No wręcz kocham
takie klimaty :) Kim jest Darkman??

Gość widze że naprawde komuś
zależy na rozwaleniu tego topiku. Zaraz pojawi sie darkman z pytaniem kto mnie wołal albo nic o mnie beze mnie a potem jego klony i bedzie po zawodach

Gość No wręcz kocham
takie klimaty :) A zresztą.. co mnie obchodzi, kim jest Darkman.. Pewnie następny nawiedzony z Kafe.. :(

Gość oczywiscie pojawi sie pod czar
czarny nikiem i bedzie udawal o co chodzi

Gość No wręcz kocham
takie klimaty :) Mój pomarańczak zaczyna kompletnie nie pasować do tego, co chcę pisać.. Nie znam gościa, no tego Darkmana, ale widzę, że ktoś go zna. I straszy nim. Ale bezsens!

Gość 1111111
zycze szczescia evito z tymi dzieciakami z kafe,ale na zawiedziona specjalnie nie wygladasz

Gość No wręcz kocham
takie klimaty :) Te! jedynki! A co Evicie pozostało?? Po ekscesach jakiegoś Cichutkiego i Anioła, do znajomości z którym on się nie przyznaje, a wyraźnie domyśla się kto to jest - oraz pojawieniu się jakiegoś nawiedzonego Lucyfera - pozostaje jej tylko śmiać się.. Co i ja niniejszym czynię, opuszczając w pomarańczowym wdzianku, ten topik.. Jeżeli się pojawię - to już na 100% w żałobie :)

Gość Lolita L.
informacja dla lolity vonkinsky to jest ta roznica o ktorej pisalem

Gość 1111111
a Ty klimat to ktorym jestes z tych trzech wymienionych przez siebie?

Gość Adios tomatos pomidoros
chciałas powiedzieć ? :D :D :D

Gość Lolita L.
mialo byc: informacja dla EVITY, vonkinsky to jest ta roznica o ktorej pisalem, ale na to samo wychodzi

Gość 1111111
Evito,jesli mozna zapytac czy lepiej tutaj teraz bez Cichutko,bo nie bylo specjalnie widac bys go zatrzymywala,ani innych kafeteriuszy,a jesli jestes gospodarzem,to moze powinnas zajac sie"swymi goscmi"

Gość Stali bywalcy topiku Lany
nie odpuszczaja widze. Tam grali pierwsze skrzypce , a tu niby sie wyniesli , ale jak pojawił sie meżczyzna , to zaraz łby Hydry podniesli . Zalosne.

Gość Żałosny jest twój wpis
bo Hydra sama swój łep podnosi. nikt jej nie musi pomagać. a ty jestes nieźle zaznajomiony z tamtym topikiem. Gorzej ze znajomością mitologii

Gość Evito
Rób swoje , nie daj sie przekonac ze odejscie Cichutko bylo dla ciebie zle. Teraz naprawde masz szanse, tylko nie daj sie prowokowac uwagom typu : zajmij sie goscmi. Ty wiesz co masz zrobic , nie jestes glupia i niepozwolisz soba manipulowac.Przyjdzie czas i beda sie pojawiac normalni ludzie /czyt,mezczyzni/. Moze juz jest taki jeden i niedlugo bedziesz mogla z nim porozmawiac . Tylko ignoruj szczucie , nie pozwol sobie zaciemnic obrazu. Bedzie tak jak powinno - trzymam kciuki za Ciebie! :D

i chociaz powiedzialam ze pomaranczkom nie bede odpowiadac(jeszcze zalezy jakim;))to ostatni wpis bardzo mi sie podoba:)

Gość Do stali bywalcy..
Tamten topik był fajnym miejscem. nawet Darkman miał tylko jeden najważniejszy nick i tylko kilka pomocniczych :D A po zakonczeniu tamtego topiku i wejściu tutaj miał ich tyle, że biedaczek od rana siedzi, liczy i doliczyć się nie może ;) Może do jutra skonczy.

hej Evito... kobietko... :) co tam dziewczęta? mam nadzieję, że nie dacie sobie popsuć humorków.. trochę się tu działo jak ja pracowałam, niezbyt ciężko dziś ;) ciekawi i mniej ciekawi goście zawitali do Ciebie Evito, przynajmniej coś się dzieje ;) nie rozumiem tylko dlaczego Cichutko znów siedzi cichutko.. dał się spławić...?

tak tak tak,stare metody-ośmieszyć,wykazac brak wiedzy i siasc na tronie krolewskim.Czasami wiedza mniej wazna od dobrego serca.

Gość Do stali bywalcy..
Wisz ty co ? wiedzę tu widać, dobrego czy złego serca - nie. Więc nie zgrywaj pokrzywdzonej.

Gość Prawda prawda
Cichutko...piszę , bo myślę, że rano coś niezręcznie napisałam. Chodziło mi o to, że byłbyś świetnym gospodarzem, którego wartałoby odwiedzić. I pogadać . O wszystim i niczym. Pozdrawiam Cię

"Wisz ty co" - na pewno wiedze widac po tym wpisie. Ugryzlo cie babo co? Nie komentuj jak nie wiesz kogo .

Gość Wisz ty co
nie wiem i mnie to nie obchodzi.

zmykam narazie udzielić się nieco w czynie społecznym u mojej rodzicielki:) koleżanek i tak nie widać... zajrzę wieczorkiem pozdrowionka

Gość evita tu
NIE ZNAJDZIE NIKOGO,TO PEWNE,TU NIE MA TAKICH FACETOW NAIWNIACZKO

Gość evita tu
JAKBY BYLI TO BY POGADALI JAK TRZEBA