Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evita 69

Jest tu facet,ktory moze pokochac kobiete z dziecmi?

Polecane posty

Gość czym jest miłość
?????????????????????????????????????????

Gość WYRACHOWANIEM

Gość EGOIZMEM

Gość raz dwa trzy
Po co szukać definicji miłości? Każdy ma swoją. Poznacie jak przyjdzie... nie można jej pomylić z niczym innym.

Gość wrzuta
Dlaczego mężczyźni nie mają biustu Nie poradziliby sobie z podwójnym obciążeniem. :D Dlaczego mężczyźni mają czyste sumienie Ponieważ jeszcze go nie używali. :D Dlaczego mężczyźni jeżdżą chętnie VW? Ponieważ jest to jedyne auto, którego nazwę mogą przeliterować. :D Co robi kobieta kiedy jej mąż chce wyskoczyć przez okno? Daje mu kosz ze śmieciami. :D:D:D Co powinno się podarować mężczyźnie, który wszystko ma ? Kobietę, która mu wytłumaczy jak to wszystko działa. :D:D Jaki tytuł nosi najcieńsza książka świata ? Co mężczyźni wiedzą o kobietach ? Co mężczyźni wiedzą o kobietach? Oto podsumowanie ich odpowiedzi na 10 najważniejszych pytań: 1. –...; 2. –...; 3. –...; 4. –...; 5. –...; 6. –...; 7. –...; 8. –...; 9. –...; 10. – mają piersi :D:D:D Jaki byłby świat bez mężczyzn ? Pełen szczęśliwych, grubych kobiet. :D:D:D Dlaczego kobieta najchętniej wybiera mężczyznę z kolczykiem ? Ponieważ potrafi on znieść ból i już kiedyś kupił biżuterię :D Co można powiedzieć widząc dobrze ubranego mężczyznę? Jego żona ma gust w doborze jego ubrań. :D Jaka jest najszybsza droga do męskiego serca? Ostrym nożem przez klatkę piersiową. :D Kiedy mężczyzna potrafi prosto stanąć? Kiedy piwo stoi na górnej półce. :D:D Co ma wspólnego mężczyzna z używanym samochodem? Jest tani, łatwy do osiągnięcia i nie można mu ufać. :D:D Dlaczego mężczyźni lubią inteligentne kobiety? Ponieważ przeciwności się przyciągają. :D Jak poznać, że mężczyzna robi plany na przyszłość? Kupuje dwie skrzynki piwa. :D Co mężczyzna ma wspólnego ze spermą? Mają jedną szansę na milion stać się człowiekiem. :D Jak nazywa się najmniej wrażliwa część penisa? Mężczyzna! :D:D:D Jaka jest różnica między mężczyzną a jogurtem? Jogurt ma kulturę! :D Jaka jest różnica między mężczyzną a białą bluzką? W białej bluzce kobieta może się wszędzie pokazać! :D Jak nazywa się mężczyzna, który stracił 90 % zdolności logicznego myślenia? Wdowiec. :D Co mężczyzna rozumie przez 7-io składnikowe menu? Sześciopak piwa i gazeta :D:D Co mężczyzna ma wspólnego z butelką piwa? Oboje są puści od szyjki w górę. :D Kolumb jest najlepszym wzorem wszystkich mężczyzn. Nie wiedział dokąd płynął, gdzie był i to wszystko za pieniądze swojej żony. :D Jaka jest różnica pomiędzy żoną a kochanką? 40 Kilo. Jaka jest różnica pomiędzy mężem a kochankiem? 40 Minut. :D:D:D Jakiego komplementu Lech Kaczyński nigdy nie usłyszy od swojej żony? – „Nie ma na świecie drugiego takiego jak ty!”... :D:D:D

Gość wrzutek
Po czym poznasz, że jesteś na zlocie Rodziny Radia Maryja? W ciągu 2 dni spotykasz 10 000 kobiet i żadna nie jest w Twoim typie. :D:D:D Dlaczego kobieta ma w domu tak dużo do roboty? Śpi w nocy to i się jej zbiera... :D:D Alkohol nie rozwiąże twoich problemów... A z drugiej strony, mleko w sumie też nie... :D:D Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzen, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć. :D:D:D Mama do Jasia: - Wiesz, ta dziewczyna, którą przyprowadziłeś, jest bardzo ładna i miła, ale wysyłając cię po osiemnastkę miałam na myśli śmietanę. :D Biblia uczy nas kochać. Kamasutra uczy jak. :D:D Co to jest, gdy iluzjonista wyciąga z kapelusza to co chciał? Sztuczka. A kiedy kobieta wyciąga ze swej torebki to czego właśnie potrzebuje? Cud! :D:D W Związku Sowieckim wypowiedziano wojnę alkoholizmowi. Na początek zlikwidowano zakąskę. :D Dwóch Arabów miało w USA sprawy do załatwienia. Udało im się załatwić je za jednym zamachem... :D:D Kwaśniewski pokazał, jak należy rządzić, Jaruzelski pokazał, jak nie należy rządzić, Wałęsa pokazał, że każdy idiota moze rządzić, Kaczyski pokazał, że nie każdy... :D:D:D Boksera obrazić może każdy, ale nie każdy zdąży przeprosić. :D Nie jestem leniwy. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. :D:D:D Jaka jest różnica między granatem ręcznym a Krzysztofem Krawczykiem? Nie ma żadnej. Gdy go usłyszysz jest już za późno... :D - Kto to jest psychiatra? - Jest to człowiek, który zadaje ci dziesiątki pytań za pieniądze, pytań,które żona zadaje ci za darmo. :D:D Wszystkie kobiety marzą o przystojnych, czułych kochankach. Niestety, wszyscy przystojni, czuli faceci mają już kochanków. :D:D:D Terroryści, którzy zajęli fabrykę wódek i likierów piąty dzień nie mogą sformułować żądań. :D:D:D - Tato, a ile trwa okres? - Widzisz, synu. To zależy od kobiety. U kochanki - 2 do 3 dni, a u żony - prawie cały miesiąc. :D:D Cios dla kobiecego ego - kiedy mężczyzna zasypia zaraz po seksie, cios dla męskiego ego - kiedy kobieta zasypia w trakcie seksu. :D:D - Czemu w Titanicu obsadzili w głównej roli Di Caprio? - Bo Bruce Willis wszystkich by uratował. :D:D - Czy film, w którym główny bohater ginie może koczyć się happy end'em? - Może, jeśli głównym bohaterem była teściowa. :D:D:D Wraca zięć ze szpitala z odwiedzin u CIĘŻKO CHOREJ teściowej, zły jak wszyscy diabli mówi do żony: - Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami. - Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca. - Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze!!!!!!!!!!!!!!!. :D:D Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga. :D Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słoce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE! :D Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka. Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi: "Wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domU :D:D:D:D:D

Gość Suuuuuuuuuuuper
:D:D:D:D:D:D:D Dzięki za kapitalny humor od rana :D

Gość Miło mi
Zaczęłam tak bardzo poważnie z rana... że... musiałam rozładować napięcie niektóre skojarzenia śmieszą mnie niezmiennie :D

Gość Sex nie jest nudny
No proszę! Wystarczyło napisać jedno słowo, i reakcja na całą stronę ;) Jednak pomogło ;)

Gość Ech Sexie...
Pomogłoby i wcześniej... Przez tydzień byłam w Madrycie. DOBRZE ŻE JUŻ WIOSNA! sama nie wiem... czas na miłość? :D:D:D

Gość Sex nie jest nudny
Czas ! ;) I czas składania zeznań... podatkowych :D

Gość kocham kochać
:D dobre :D i znajome teksty ;) pozdrawiam cieplutko ;) 🌻

Gość znajoma125
:) znajome... czasami zastanawiam się, czy człowiek dokona jeszcze czegoś co NAS zaskoczy?!

Gość wiosna42
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 A u mnie - piękne słońce i ... cieplutko. Ptaki śpiewają... 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość kobieta kobiecie...
:D KOBIETA KOBIECIE ZGOTOWAŁA TEN LOS Mama woła Jasia przez okno: – Jasiu, chodź do domu! – A co, mamusiu, głodny jestem? – Nie, spać ci się chce... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jak osoby bardzo młode nie możecie pamiętać satyr pisanych przez Mariana Załuckiego Oto wierszydełko \"Mścicielka\" Czas to czwarty wymiar... Czy można czas przesunąć w przestrzeni? Nie! Czy można czas zawiesić na drzewie? Nie! Ale można w czasie. Dlateo pewnie dostałam sześć miesięcy z zawieszeniem na dwa lata. Niby logiczne, ale nie sprawiedliwie. Z moralne i fizyczne znęcanie się nad powodem. Powodem był mój mąż. Powód zawsze musi się znaleźć... Ale, proszę Narodu nie biłam powodu bez powodu! Nie, to nie wódka - alergia, proszę Sędzi: na widok męża ręka swędzi! Pijaństwo mi wpisali do sądowych kronik... Czyż przed własnym mężem dmuchać mam w balonik?! Fizycznie? Czasem się go walnie. Lecz że moralnie się znęcam?... Wolałabym - niemoralnie. Ale niestety klops. Odpada. W małżeństwie już do świtu zmierzcha... Małżeństwo to jak warszawska defilada: Wola maszeruje - Ochota już przeszła... Gdy wracam, łeb mu kornie zwisa, a ja spoglądam nań z zadumą, potem cytuję mu Camusa : \"Ty dżumo!\" Wzrostu ma prawie dwa i pół metra za sobą prawo, a przede mną - pietra! Choć mu po wczorajszym jeszcze nie obeschło, podchodzę i mówię : - Mieciu, podaj krzesło! Nie to niziutkie... Nie to, tamto! Przysuwam. Włażę... I - manto! Biorę na świadka każdą żonę, że historycznie uzasadnione! On pyta mnie, za co.. O, lebiego! Choćby za sześć żon Henryka VIII! Do Anny Boleyn w zaświaty wysłałam telegram: \"Aniu, głowa do góry! Ja tu się odegram!\" Mężczyźni, nie znam litości - porzućcie wszelką nadzieję... Oto jest ręka sprawiedliwości! Nie ta... Tą go leję! Przypatrzcie się wątłej rączuchnie... A Miecio - puchnie. Bo to idea daje jej podnietę: bo to niezwykłe pijackie draki. Do bicia zawsze znajdzie się pretekst! Bitemu wszystko jedno jaki... Za łzy żon krzyczących o pomstę do nieba tą samą monetą - tyle ile trzeba! Za krzywdy kobiet w każdym tysiącleciu - Masz Mieciu! Masz Mieciu! Masz Mieciu! Kobieto wstań i ze mną idź, aż wszystkie krzywdy nam się spłacą. A męża trzeba bić - nie pytać, tylko bić! On sam już będzie wiedział za co... A choćby nawet niewinny był facet - Historia pozwala! Masz babo placet! Jeśli zas której fajtłapa się poszczęsci, to walka płci - na zęby - na pięści! Lany poniedziałek dać mu na początek, a potem wtorek... środa... czwartek... piątek... Tu nie czas na litość, co z słabości płynie! Miecia mi żal, Miecio sam nie winien: Ani łajdaczy się nikczemnie, wybiłam mu z głowy knajpę i zabawę. Jeżeli podbite oczy miewa - to przeze mnie! Osobno: raz lewe, raz prawe. Jednak już wiem to bez wątpienia I Ty też wiedz - Wysoka Władzo - nie zdzierżę tych dwóch lat zawieszenia! Chyba.. Już jutro mnie wsadzą... Niech będzie przycza z desek, bez pościeli, i chleb i woda bez kalorii, lecz o jedno proszę: w politycznej celi! Bo ta rączka działa w imieniu Historii. \" Wierszyk pochodzi z tomu \"Niespokojna czaszka\" (o ile dobrze pamiętam) Pozdrawiam :)

Gość Nie wiem czy śmiać się
czy też może łzę uronić nad niedolą panów? ;)

Gość znajoma125
ja uwielbiam mezczyzn... jestescie obaj bardzo szarmanccy :)

Gość znajoma125
od dłoni się zaczyna... :D kwiaty! :) to gra wstępna? nie kuś :D jestem wrazliwa na zapach i smak mężczyzn

Gość znajoma125
jakie to okropne słowo "tylko" i cały urok prysł!!! :( smutno mi

Bo obawiałaś się, że mam niecne zamiary. A ja jestem tylko zwyczajnym szarym facetem. Bardzo szarym. Na szczęście nie widzisz mnie. Uciekłabys gdzie pieprz rośnie......

Gość znajoma125
to nie była obawa... "niecne" brzmi już bardziej intrygująco :) poznaj mnie... i przekonaj się czego się boję :D

Gość znajoma125
zakładam brylantowe kolczyki /lubię słowo "brylantowe"/ buciki... i ... już jadę do pracy potrzeby ludzi są czasami takie zaskakujące!

Jak znam zycie to możesz próbowac wchodzic na żyrandol na widok ośmionożnego stawonoga, ewentualnie mały futrzak z czarnymi oczkami może wywoływac podobne reakcje :)

Gość znajoma125
pouczające :D:D:D może spróbuję... z żyrandolem! widzisz... wszystko zależy od tego, czego szukasz i czy jesteś estetą? :D czy dobre wychowanie bierze u Ciebie górę nad... naturą? czyżbym spotkała amatora muzyki klasycznej?

Tak się składa, że muzyka, którą preferuję należy do klasyki. Mozart, Chopin, List i inni... Jakoś nowoczesna łupanina mi nie odpowidada

Gość znajoma125
mmm... jednak... to odpowiedz tylko na jedno pytanie!