Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

czy gin bierze kase za wizyte w celu zmiany tabletek anty?

Polecane posty

od 3 miesiecy biore novynette i chyba mi nie pasuja, bo mam plamienia..wybieram sie do gina zeby mi je zmienil, bylam 3 miesiace temu i robil mi wszystki badania, czy teraz jak pojde po zmiane tabsow to musze tez placic za ta wizyte..bo ten moj gin troche drogi jest:/

sądzę, że będziesz musiała normalnie zapłacić jak za wizytę...albo powiedz w recepcji, że idziesz po receptę a nie na wizytę - wtedy płaci się około20-30zł (zależy gdzie)

hmm..nie wiem czy w recepcji mam coś mowic, bo ostatnio jak bylam to gin bral pieniadze a nie ta w recepcji..i wtedy placilam 120zl, ale to bylo z cytologia i mamografia..

o kurczę, faktycznie sporo sobie liczy, ale przypuszczam, że to badania podbiły cenę wizyty...hm...może po prostu zapytaj przed wizytą telefonicznie ile będzie Cię kosztowała zmiana tabsów, żeby nie było przykrej niespodzianki...

ja pierwszy raz jak brałam i mi nie pasowały to poszłam i powiedziałam w rejestracji, że jestem po zmianę tabletek i nic nie płaciłam(za wizyty płaciło się babce a nie bezpośrednio lekarzowi w gabinecie)..