Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yocho

jak odzyskać pieniądze...

Polecane posty

Gość yocho

od koleżanki w pracy, jest nas kilka osób, które porzyczyły pieniadze tej kobiecie... ...zawsze ma jakieś wytłumaczenie ,albo wychodzi wczesniej z pracy.... to trwa już 2 miesiące!!!! co robić????

Gość A może tak
Szanowni Państwo, czy wiecie, że za długi są odpowiedzialne nie tylko te firmy, które w nie wpadają, ale również ci wierzyciele, którzy nie czynią wszystkiego co leży w ich mocy, aby długi odzyskać? Nie czekaj, aż twój dłużnik zdecyduje się spłacić swoje zadłużenie. Już dziś dopisz go do Krajowego Rejestru Długów! Dłużnicy notowani w Krajowym Rejestrze Długów mają ograniczony dostęp nawet przez 10 lat do kredytów, leasingu, zakupów na raty, telefonu stacjonarnego lub komórkowego w abonamencie, szerokopasmowego Internetu, telewizji kablowej, wynajmu mieszkania, lokalu użytkowego i wielu innych usług. Jesteśmy po to, aby pomóc Państwu odzyskiwać przeterminowane należności, dlatego przygotowaliśmy wyjątkową ofertę - NIEZBĘDNIK WIERZYCIELA. Dzięki współpracy z nami macie Państwo szansę odzyskać przeterminowane należności oraz te długi, które zakończyły się bezskuteczną egzekucją. NIEZBĘDNIK WIERZYCIELA powinien być zawsze pod ręką każdego przedsiębiorcy, jeśli zależy Państwu na zachowaniu płynności finansowej swojej firmy. Sięgnijcie po niego zawsze, gdy kontrahenci spóźniają się z zapłatą. Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A. http://pasazfinansowy.onet.pl/krd Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A. http://pasazfinansowy.onet.pl/krd

Gość yocho
proszę o poważne wypowiedzi...

Musisz ją przcisnąć i to ostro. Takich ludzi trzeba ustawić do pionu, bo ona żeruje na waszej dobroci i bezradności. Tu się nie ma co patyczkować, tylko znajdź moment, kiedy będziecie same i pojedź ostro. Możesz jej pogorizić firmą windykacyjną albo czymś takim. Niestety do takich osób dociera tylko ostro, jasno i brutalnie. Inczej bedzie dalej testować granice waszej cierpliwości. To taki typ charakterologiczny. Ona nie zrobiła tego po raz pierszwy. Pożycza zawsze. I wie, jak najdłużej wysliżgiwać się z nieoddawania. Ma swoje techniki i wie, jak manipulować ludźmi.

Gość oooooooooooooooooo
A duzo ci wisi ta "kolezanka"? Mi kiedys kumpel wisial 10 zl niby malo no ale czemu mialabym mu darowac, niestety zawsze skubaniec sie wymigiwal... i kiedys ktos mi co przyniosl i musialam za to zaplacic a nie mialam drobnych tylko cale 100 zl i mowie do kumpla ty wez mi pozycz dyche bo musze zapalacic zaraz rozmienie to ci oddam i pokazuje ze mam 100 czyli mam kase..no i pozyczyl..hehehe...a potem sie upomnial na to ja mu ze wlasnie wisial mi dyche i ze jestesmy kwita... a na przyszlosc przyslowie "Dobry zwyczaj nie pozyczaj"!!!

Gość yocho
zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami.... to prawda , że ta osoba żeruje na naszej naiwności.....ale mamy pomysł,żeby dac jej ultimatum 2 dni , jeśli nieposkutkuje , to przynajmniej ja będę pytala o pieniądze przy moich przłożonych, ...a nawet postrasze , że pójdę do kasy??? pozyczyłam jej 40 zl, inni po 20zł...

Gość yocho
....dzięki burger za wyrozumialość, ale czy mogę tak postąpić , jak pisalam wczesniej ???

Gość Nie ma co mieszać przełożonych
w personalne sprawy pracowników. To tak, jakby rodzice chodzili do Twojego szefa, że nie możesz tak często pracowac lub mało zarabiać

Gość yocho
..chyba masz rację...hm