Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwatpiona__

Pocalunek na 2 randce -spieprzylam sprawe!

Polecane posty

kobitki,z moim ex w polsce tez poszlam po 3 spotkaniu do lozka ,bylismy 2.5 roku razem ,udalo by sie gdyby nie jego matka.nie znosilam jej i zdecydowalam sie wyjechac do DE.zeby zapomniec,miec nowe zycie.udalo sie,ta malpa zatruwala mi zycie.wiem ze moj ex misiu ma teraz nowa i ona ma to sama z jego mamusia:( ale goscie tu sa inni,nie wiem juz sama o co im chodzi,w PL nigdy nie myslalam o takich rzeczach i bylam duzo mlodsza. mam nadzieje ze bedzie ok,nie robie sobie nadziei ,do lozka z nim nie pojde ,ale z tym calowaniem to bedzie jutro kontynuacja:):);):): buziaki!!! pozdrowionka!

Gość a co ty chcesz czekac
?? nie walilas sie z nim a calowanie to normalka! wyobtaz sobie ze sie spotykacie juz 2 mies ale tylko sie na rece trzymaliscie!! zakochalam sie i jest super ale jak przyszedl czas calowania z jezorkiem jest po prostu hujowka! i co robisz??chyba lepiej predzej wiedziec co sie bierze! on juz sika w majtki bo sie podniecil i cos z tego bedzie ale za szyblo nie dac sie przedupczyc ,robcie wszystko ale z tym poczekaj,jak sie ulotni-wiesz ze byla ch*** wart! powodzenia i locker bleiben! tez kilkam z dojczow,wiem co gadam!pozdro z bremen!

zwatpiona__ ale ja Ci zazdroszcze!! Naprawde bardzo i zycze powodzenia chociaz pewnie niepotrzebnie bo widze ze fajnie sie uklada miedzy wami. Poczatki sa takie cudowne...

ludzie ale co tu gdybać na takie proste tematy przecież nie ma reguły kiedy co trzeba robić (no moze poza paroma wyjątkami) calowanie to nic wielkiego sex to baaardzo duzo ale zanim do niego dojdzie jest kilka przed etapow ;) jednym z nich calowanie :)

nikunia--dzieki ale wiesz ja sie boje troche. zostalam juz zraniona ,tzn tez bylo super na poczatku itd.potem tez,ale nie udalo sie bo facet stchorzyl,bal sie zwiazku,to bardzo bolalo,nie moglam sie pozbierac. i jesli teraz znow tak bedzie to sie pograze:(:( dzieki za twoje slowa, mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej i miedzy nami bedzie moze jakies wieksze uczucie..brakuje mi tego cholernie ,ale boje sie rozczarowania. ryzyko jest zawsze....:);) buzka!

zwatpiona__ ryzyko jest zawsze dobrze napisalas i wydaje mi sie ze nie ma to znaczenia kiedy sie pocalujecie a kiedy pojdziecie do lozka. A na pewno czulas sie cudownie podczas tego pocalunku i wydaje mi sie ze bylo warto dac sie poniesc chwili bo to chwile sa w zyciu najpiękniejsze

jedno jest pewne-\"tego\" nie zrobie z nim ,bede sie koszmarnie czula jak nie klapnie. cudownie sie nam calowalo i wiem ze na pewno w lozku tez byloby oblednie:);) ale ja ja juz z nim \"to \" zrobie to bede do niego totalnie przywiazana i jak on sie rozmysli ,to naprawde mi chyba odwali :( wole wiec nie isc na calosc,calowanie i dotykanie ok ale na te sprawy poczekam. i jak wyzej osobka z bremen poradzila-okaze sie czy jest wart zachodu:):) faceci to niestety swinie , znalezc kogos porzadnego i godnego zaufania to jak wygrac w lotto:( czas pokaze :):)

nikunia---masz 100% racji. w zyciu licza sie tylko chwile i te sa najpiekniejsze:);) chociaz dla nich warto zyc.szkoda tylko ze potem przychodzi cierpienie:( zycie byloby zbyt piekne ,gdyby te super cudwone chwile trwaly wiecznie:);):)

zwatpiona__ i nie docenialibysmy tych chwil gdyby wszystko bylo takie piękne. Och jakbym chciala poczuc te motylki w brzuchu podczas pocalunku, a moze juz niedlugo i mnie to czeka :)

nikunia--masz kogos na oczku?:);):) zycze ci tego,bo to super uczucie.mowie ci,ten gosc mnie tak zakrecil,ze do dzis sie odkrecic nie moge:):) ten pocalunek byl taki super,w ogole cale to pozegnanko w aucie:);):) nie chcialam isc do domu,tak bylo mi z nim super. juz sie ciesze na nastepny raz:):);)

zwatpiona__ dziekuje trafilas w dziesiatke ;) narazie nie chce zapeszac nie znam go za dobrze, ale czuje ze cos miedzy nami kielkuje. Chcialabym aby po naszej randce byla tak jak u Ciebie...

nikunia--zycze ci tego z calego serca!:):):):););););) badz cierpliwa, a zakielkuje:):) ja na niego tez dlugo czekalam,dawno juz nie bylam z nikim i nie czulam \"tego\" a u ciebie jak to wyglada,napisz wiecej:) znacie sie juz? pisz pisz pisz!!!:):):)

zwatpiona__ hmm to jest trudna sprawa. Znamy sie z internetu. Duzo rozmawiamy, ciagnie nas do siebie, dzieli 130 km ale coz to jest dla zakochanych :) i wlasnie to ze musze czekac jeszcze bardziej mnie nakreca. Narazie jest to kontaky czysto wirtualny ale on chce mnie odwiedzic, bardzo chce tego spotkania... Bardzo bym chciala zeby wygladalo tak jak Twoja randka i ten pocalunek...

zwatpiona__ i wlasnie czekam na niego az wejdzie na gg bo teraz jest w pracy i az mnie skreca z niecierpliwosci. I powiem Ci ze jak tak czekam to bardziej wszystko doceniam, kazde slowo, kazdy kontakt, kazdy znak...

nikunia---odleglosc nie bedzie miala znaczenia jesli miedzy wam zaiskrzy i sie zakochacie w sobie:) mam nadzieje i zycze ci tego ,ze on ci sie \"w realu\" tez bedzie podobal.i ze bedzie tak jak u mnie:):):) buzka i dobrej nocki! musze zmykac! ale jutro postaram sie cos skrobnac! 3maj sie i nie porzucaj nadziei...:);)

A ja nigdy nie oszukałem żadnej kobiety. I od żadnej nie usłyszałem, że jestem świnią. Autorce życzę szczęścia w miłości. :-)

zwatpiona__ zagladasz tu czasem? Jestem ciekawa co u Ciebie slychac i oczywiscie jak sie rozwija Twoja znajomosc?? Pozdrawiam Cie serdecznie. U mnie bez zmian, tylko rozmowy na gg lub sms. Ale kto wie co przyniesie czas

Gość Jak zwykle ...
wpierw robisz a potem myslisz, uwazaj żeby z tego nie wyszedł tobie bobas :)

Gość Przerąbana sprawa ...
jak tak zaiskrzyło to trzeba było iść z nim do łóżka ... PS Polecam tobie dziecinko SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY jako lekturę obowiązkową

Gość bardzo źle zrobiłaś
Na drugiej randce całują się tylko nie szanujące się szmaty.