Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

krepujaca sprawa...bardzo....pomocy...

Polecane posty

piecze mnie od paru dni rowek..i czasem swedzi,ale nawet podetrzec sie nie moge,bo cholernie mnie piecze..juz nie mowiac o tym jak sie załątwiam,...moze mial ktos tak z was i mozecie cos polecic..

Gość hihihihihhihihihihhhihiiiiiiii
wiesz najlepiej byłoby sie przejść do lekarza bo nie wiadomo co to moze byc. Moze to byc zapalenie pęcherza i trzeba bedzie brac leki. Zrób sobie nasiadówkę z rumianku i kup w aptece lactovaginal to są dopochwowe globulki z pożytecznymi bakteriami. Jesli objawy nie ustaną idz do lekarza.

Gość martaww
pewnie masz owsiki

Gość ale co to jest rowek tak
konkretnie??

Gość ten rowek to pewnie dupa
:D podmywaj sie dokładnie po każdy korzystaniu z toalety płynami do higieny intymnej

Gość ale co to jest rowek tak
no skoro d... to globulki dopochwowe nie pomogą :D

Gość no to jak
może masz jakieś pasożyty w jelicie grubym i dlatego piecze cię rowek...wiem, że to krępujące ale najlepiej idź do lekarza... podobno może tez tak byc w przypadku gdy ktoś ma hemoroidy, ale to podobno bardziej boli niż piecze...

Gość shogunica
jak cie piecze to widocznie masz stan zapalny

Gość no to jak
a hemoroidy jak ktoś ma to jak myślisz gdzie go piecze? a jak robisz kupe, to cię boli? i ja tylko podpowiadam...

jak robie kupe to nie boli,w ogole nie boli. ogolnie piecze hmmm jaki lekarz sie tym zajmuje ;)

Gość ja ci polecam
najpierw taki kremik z oriflame na rany on jest taki mały rózowy naprawde pomaaga goi sie wszystko jak nim posmarujesz a jak to nie pomoze to musisz isc do lekarza ale nie wiem jakiego

Gość może przejzie
Ja też TERAZ tak mam, a kilka razy w życiu mi sie to zdarzało. Mi przechodziło po kilku dniach, ale podmywałam sie kilka razy dziennie i zawsze po zrobieniu kupy . Myślę, że teraz też mi przejdzie. Teraz też odparzam się pomiędzy biustem, i muszę chodzić bez biustonosza (po domu) aby piersi nie były zblizone do siebie i oddychały. Myślę, że jest to związane z pogodą i nadwrazliwością, bo miewam to wiosną i jesienią w okresie huśtawki temperatur.

Gość może przejdzie
polecam też Solcoseryl - maść - idealnie leczy odparzenia, obtarcia.

Gość aha i kup
sobie jak najmiekciejszy papier toaletowy bo te zwykłe szare tez podrazniaja

Gość mozesz jeszcze smarowac
to aloesem albo kupic w aptece sudokrem to jest taki krem dla małych dzieci na odparzenia nie kosztuje duzo

Gość a jak sie
podmyjesz to smaruj pupe maka skrobia albo ziemniaczana to stary sposób na podraznienia w tych okolicach

Gość czemuktos miał
by cie wysmiac przeciez kazdemu moze sie to zdazyc spróbuj najpierw leczyc to domowymi sposobami a jak to nie bedzie pomagac to idz do lekarza

Aalfko,,nie chodzi o pochwe tym razem o cos innego ;) stokroc dzieki Wam wszystkim

Gość trzymam kciuki
za ciebie!!!pozdrawiam

Gość kobietka ble ble
Mąka ziemniaczana, lub maśc nagietkowa - świetnie goi. Tak sobie myślę że może w ramach przesilenia jesiennego i osłabienia mogła Ci tam popękać skora... piecze to jak cholera. Chyba się powtórzę, po każdym wypróżnieniu delikatnie się podmyć i koniecznie przed użyciem czegokolwiek lub (i) przed nałożeniem majtek wysusz porządnie tyłeczek i roweczek;) może być nawet suszarką, ale nie mocno gorącym powietrzem. :) Pobiegaj na golaska - jesli możesz:-D