Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wawamarta

Co Wy na to?

Polecane posty

Cześć, mam problem, wczoraj byłam u ginekologa, okazało się, że mam jakieś bakterie, czy grzybice. Jestem z chlopakiem (jednym partnerem) od poltora roku. Lekarz przepisal mi tabletke do polkniecia (jednorazowo), i to samo dla mojego faceta. Powiedzialam mu wczoraj przez tel., ze tez bedzie musial wziac, ze pewnie, jak tylko ja sie lecze(bo juz baralam to kilka razy), to zarazam sie spowrotem od niego. Ze to tylko jeden proszek. Na to on, ze nie bedzie nic brał \"szpikowal sie lekami\". Mamy po 20lat. A moze facet w tym wieku to jeszcze dzieciak? Nie wiem, jak go przekonac, bo pozneij to ja cierpie. Tabl. antykon. tez ja biore. Macie jakis pomysl? On jest taki uparty! Z gory dziekuje, pozdrawiam, Marta P.S. Moze ktoras z Was miala podobny/taki sam problem?

po co kolejny topik założyłas???jeszce na zdrowiu i urodzie??????? mało Ci jeden?

Marto, naprawdę potrzebne są Ci aż 3 tematy do przedyskutowania jednego problemu ? Po co zaśmiecasz Kafe ?

Moim zdaniem powinnaś go postawić przed wyborem albo albo. Skoro podjeliście współzycie oboje musicie podejść do tego jak ludzie dorośli. A on się zachowuje jak egoista, dlaczego masz cierpieć z jego powodu?

Tak Gilku - ten jest trzeci - co Wy na to ? - co mam zrobić, żeby wziął tabletkę ? - co ja mam mu powiedzieć ? Trzy. Tymczasem wyjście jedno - przestać z nim sypiać, dopóki nie podejmie leczenia.