Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adunia

jakie są kobiety SKORPIONY ??????

Polecane posty

Gość No nieee
Daja dupy tu i tam

tez sie ciesze, ze jestem skorpionem :) ps. lopez-> a ja mam faceta spod znaku barana... mniam :) wychodzi, ze to dobre polaczenie ;)

Bzium a klocisz sie ze swoim barankiem o bzdety,pierdoly,drobnostki,banaly,blahostki? Baran to chyba najlepszy znak dla skorpiona oprocz oczywiscie drugiego skorpiona:) ❤️dla mojego Ariesa

Gość yasar
wredne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Do LOPEZMIKI. Ja też mam połczenie Baran-skorpion. Powiedz jak sobie radzicie ze spięciami o pierdoły.No bo sex ..... wiadomo.... boski!! Jak sobie radzić ....żeby komunikacja była lepsza??

Gość barannek
skorpionica to dobry przyjaciel ale złłłłłłły wróg!

Gość remmik
inteligentne, odważne, przyjacielskie, sprawiedliwe, mądre, tajemnicze, mają to coś

Gość super facio
ciesze sie ze skorpiona ale co bedzie jak sobie nie poradze? A jesli chodzi o barany to mialem do czynienia i w lozku niestety kloda, a tu az sie boje normalnie czy podolam bo tylko slysze jakies skorpionice sa mocne w lozku, potem sie okaze ze nie podolam i co? skorpionica mnie rzuci?

Gość super facio
albo co gorsza skoczy w bok i z innym bedzie sie zabawiala, a mnie bedzie wmawiala ze mnie kocha a ja bede szczesliwy, mnie bedzie kochala, a ruchala sie bedzie bez zahamowan z nie wiadomo kim, jakism dupkiem. Bo czy wierzyc komukolwiek, ze jak kocha to tylko bedzie uprawiala seks tylko z jednym parnterem, mimo ze jej do konca nie zaspokaja, bo ja w to nie wierze, szczegolnie nie wierze skorpionica.

----> George Sand Ja jestem Baran żyję ze Skorpionem znaczy Lopezem :D Zycie wbrew pozorm nie składa sie tylko z rzeczy wzniosłych ale z banałów i pierdół niestety też ;) Jak sobie radzić z kłótniami?? No to jest ciężkie na linii baran- skorpion z tego wzgledu że baran lubi robić, mówic, działać szybko a skorpionowi nigdzie się nie spieszy hehehe Poza tym Baran nie lubi rozwałkowywać, analizować pewnych spraw bo nie ma takiej potrzeby, znaczy baran nie ma bo Skorpion a jakże ma i odczuwa z tego powodu dużą przyjemność :D Więc to wygląda tak ze baran wysyła komunikat o jakimś problemie ( pierdołowatym czasem) a Skorpion albo go zbagatelizuje i zacznie się smiać, albo powie ze nie ma o czym gadac, albo zacznie prowadzic swój monolog a błachości problemu wyciągając przy tym jeszcze jakies zaległe sprawy (błędy Barana) na co Baran nie pozostaje dłużny i zaczyna się równa kłótnia :D:D:D Oprócz róznych znaków zodiaku dochodzą tu normalne róznice w sposobie myślenia Kobieta - Mężczyzna :) Jak usprawnić komunikacje?? Po prostu trzeba na luzie i bez nerwów podchodzić do pewnych spraw, charakteru się nie zmieni ;) Poza tym to chyba naprawde dobre połączenie dwóch barwnych , silnych osobowości :) ❤️ dla mojego Skorpiona :) Ufff ale dużo popisałam :D

Skorpionice są - bardzo krytyczne w stosunku do siebie jak i dla innych ludzi -kochają na maxa ale kiedy nienawidzą to też ze wszystkich sił -namiętne -łatwo je zranić, niestety trudno uzyskać wybaczeie -zazdrosne -niezależne -ambitne -bardzo strzegą swojej prywatności i własności(zarówno jak i partnera) -podejrzliwe -dociekliwe -wierne -ekscentryczne -introwertyczki ZNAM Z AUTOPSJII ;)

Połączenie Skorpionicy z Baranem jest najbardziej erotycznym związkiem jaki można sobie wyobrazić.Ale jeżeli dojdzie do rozłamu, pojawiąją ię najbardziej negatywne uczucia. Miałam kumpla Barana, super jako kolega, zawsze gdy tylko przebywałam obok niego sypały się iskty, gdy do nmie mówił dreszcze przechodziły po moim ciele.Doszło między nami do sytuacji intymnej (pocałunki) nigdy tak się nie czułam,niepowtarzalne..... Dzisiaj się nienawidzimy.....

ehh tez jestem skorpionica z krwi i kosci, czytam was czytam i widze siebie sama naprawde, kiedy macie urodziny??? aja za dwa tygodnie 5 listopada... :D

moj facet jest wodnikiem, tez czasem nie mozemy dojsc do lady, ale to kwestia rozmowy, zawsze sie godzimy zawsze kiedys bylam z baranem, okropny typ teraz bede sie trzymac mojego wodnika :D

dzieki narzeczona dla was rowniez pozdrowionka i caluski trzymajcie sie razem, a niby mowia, ze skorpion i wodnik to kiepskie polaczenie, a my bez sieie zyc nie umiemy... tak bardzo, ze zamieszkalismy razem :D

jeszcze jako ceche skorpionic to: bardzo duza intuicja i zainteresowanie magia, tarotem, horoskopami ;)

nie klocimy sie jak na razie.. i raczej to jest tak, ze to ja wymyslam jakies problemy, ktorych moj pan baran nie widzi- ale staram sie tego unikac (sama mnie to wkurza) generalnie sie dobrze dogadujemy.. ale ja mysle, ze to kwestia tego jakim jest sie czlowiekiem a nie znakiem zodiaku ;) no ale sex... sex jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper boski :D:D:D ps. a urodziny juz 1.11. :)

Gość prawiczek a jak
kto tu o seksie gada kto? to nie dla mnie seks jest boski ale z kim ja sie pytam z kim? jhak kazdy sie rucha na lewo i prawo a ja jestem inny niz wszyscy

-->>George Sand 0drobina dystansu do sprawy ktorej tyczy sie klotnia oraz samego baranka:DLekki usmiech zmieniony tembr glosu,grozne miny,gestykulacja (tylko nie nadmierna) Wtedy Aries sie wscieka az nosdrzami puszcza pare a ja zadowolony nuce sobie jakis song i czekam na rozwoj wypadkow:D:D 😘dla Milutkiej nick adekwatny do charakteru:p:P:P

Gość szalony pajonk
Kobiety Skorpiony napewną lubią sex i są namietne w łóżku i czasem są u nich problemy z wiernością jeśli nie spełnia się ich oczekiwań:) Wobec swojego partnera są bardzo wymagajace...niestety nie stosują tego kryterium wobec siebie....no i nie zapominają błedów i nie potrafią wybaczać...

A czy wprowadzacie do sypialni elementy SM,gadzety,ekstremalny seks??Jako facet skorpion musze przyznac ze Baran jest rewelacyjny w tych sprawach,pisze tu oczywiscie o Milutkiej:)

-->>Milutka dobrze ze ta osoba ktora miala jakas tam stycznosc z voodoo nie ma jakiejs twojej badz mojej rzeczy:)

Nooo Lopez podałeś tu znakomity przepis na to jak wkurzyć barana, i co wiecej widze ze w naszych kłótniach ty działasz z premedytacją :( i masz z tego niezły ubaw :D George Sand zapytała sie ciebie jak radzić sobie kłótniami i jak usprawnić komunikacje (ty raczej odpisałeś jak je wywoływac albo dolewać oliwy do ognia)

Banalne klotnie powoduja ubaw u Lopeza i lekkie zaciekawienie tym jak sie zachowa baran,takie klotnie nalezy traktowac z przymrozeniem oka. Ja jestem choleryk optymista ty natomiast choleryk pesymista:D

Gość zzz

Najgorszy i najpodlejszy znak zodiaku, 100% obłudy i fłaszu, przeważnie wtrącają się do cudzego życia, potrafią postawić kogoś na piedestale a potem udając podziw i zachwyt, dokładnie i krok po kroku niszczyć tę osobę aż zniszczą ją zupełnie. Jeśli tylko możecie, unikajcie skorpionic JAK OGNIA. 

Gość pan

To prawda, skorpionice są też złymi matkami i żonami, swoich mężów i dzieci wykańczają i doprowadzają do samobójstw. Panowie pamiętajcie, żeby nie żenić się ze skorpionem!!!