Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _eklerka_

Wypiszcie małe modele telefonów pomoc 2-letniej, chorej dziewczynce

Polecane posty

Gość _eklerka_

Witam, Na charytatywnej aukcji dla 2-letniej dziewczynki będzie etui na telefon to, co na zdjęciu: http://images4.fotosik.pl/172/9628ef875d88dc59.jpg Wypadałoby wpisać w treści aukcji, jakie modele telefonów się do niego mieszczą. Napewno samsung X640; samsung e530; otorola v500, v300, v600, v575, v525, siemens CL75, który jest w środku, czyli mniej wiecej telefony o takich wymiarach: http://attach.sogi.com.tw/img_park/711/cl75.jpg Bardzo proszę podajcie jeszcze kilka małych modeli telefonów, a może pomożcie uzyskać wiecej kasy dla małej Martynki. (www.martynka.wroclaw.pl)

Gość _eklerka_
Nikt nie pomoże?

Gość elo elo
samsung e720, samsung z500, motorola v360, moto v547, moto v635

Gość elo elo
Samsung ZV10 samsung z300, zreszta popatrz na allegro

Gość _eklerka_
Nie mam siły przez wszystkie na allegro przebrnąć :P Ale chyba i tak nie ma sensu wszystkich wypisywać :/

Gość tak tak tak ...
malutki tel napewno jest ...simens AF51...:)

Gość _eklerka_
Najlepiej, niech opis będzie taki (nie wpisałam modeli z antenką, bo nie wiem, czy będą pasować): Wszystkie etui są za duże na Twój śliczny mały telefon? Oto rozwiązanie: Ręcznie robiony pokrowiec z włóczki na telefon komórkowy. Dobrze trzyma i chroni telefon przed rożnymi wstrząsami. Gruba, miękka włóczka minimalnie amortyzuje upadki. Ozdobiony został srebrnym kwiatuszkiem. Zapinany na rzep. Zrobiony z myślą o samsungach z klapką, ale nie tylko... Oto kilka przykładowych modeli pasujących do tego etui: Samsung e530, X640, e720; Motorola V360; Siemens AF51, cl75. Niestety nie jestem znawcą komórek, więc nie potrafię wypisać wszystkich modeli. Na zdjęciu w środku pokrowca jest telefon o takich wymiarach: http://attach.sogi.com.tw/img_park/711/cl75.jpg (Oczywiście etui sprzedawane jest bez zawartości.) Aukcja napewno niedługo wystartuje z konta rodziców maluha :) Dzięki za pomoc :*

Gość _eklerka_
Aukcja andrzej_xxl ruszyła: Jest też wiele innych przedmiotów przeznaczonych na lutową operację :)

Gość _eklerka_
Dlaczego link zniknął?

Gość _eklerka_
Pomóżcie "rozreklamować" aukcje andrzej_xxl , bo prawie nikt nie licytuje, a to na chore dziecko przecież. www.martynka.wroclaw.pl

Gość bez fotki
sliczne etiu..na pewno zmiesci sie do niego skladany sony ericsson Z520i

Gość bez fotki
ale gdzie jest ta aukcja i jaka jest obecnie cena etui??

Gość cornflower
jak samsung x640 to tez samsung x480

Gość _eklerka_
Etui kosztuje 9,90zł i aukcja kończy się dziś o 10:44. Nikt nie licytuje :( Nie mogę tu wkleić linka do aukcji, bo się nie wyświetla. Musicie wejsć na stronę allegro, wcisnać na górze szukaj i w "szukaj urzytkownika", (na samym dole wpisać) "andrzej_xxl". Jakby komuś bardzo zależało na kupnie, a na aukcję się nie załapie, to niech pisze tutaj. Etui jest obecnie u mnie w domu i to ja je będę wysyłać do kupującego, (jak tylko dostane mejla od rodziców dziecka, że kupujący wpłacił pieniądze). Zachwalam je, bo sama mam takie same, tylko bordowe. Okazyjnie kupiłam 3 sztuki, (dla mnie, dla siostry i jedno na aukcję). Włóczka jest bardzo gruba. Naprawdę fajnie chroni przed upadkami :) Polecam :)

Gość _eklerka_
Dzięki. :* Czemu jak ja wpisałam, to zniknęło? :/

Gość maluteńka
UP Śliczna dziewczynka. Trzeba jej pomóc.