Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostello

jak mogłes, świnio!!!

Polecane posty

Gość etammmmmm
widzę że niektóre czytały Koftę

Gość idiotka..
tylko wroc na pewno:-)

Gość urwac łeb
wroce z nowymi pomysłami :D papa

Gość helena nie trojanska
ja tez uciekam paaaaa

Gość Kostello
słuchajcie, co tu sie porobilo na tym topiku to normalnie szok! hahaha! ale jedno jest pewne: czuje sie lepiej!!!! ha hahaha! dzieki wszystkim! Oddycham głeboko, przepona wymasowana smiechem... Przyjde tu też jutro, pa.

Dziewczyny normalnie jesteście świetne!!!! niesamowite po prostu!!! Super topic :) Ja sama niestty jestem teraz w stanie tęsknoty za nim, a on jest głupim dupkiem... chociaż jeszcze nie dociera to do mnie:/ ale naprawde poprawiłyście mi humor:)

Gość Kostello
ja mam jeszcze pomysl zeby mu w ten glupi łeb, znaczy we wlosy wkleic gume do zucia, taka wymietolona, oblesną, .... ale pomysly o ktorych tu przeczytalam mnie powalily.. czekam na jeszcze! to oczyszcza! hah!

Gość idiotka..
aaaaaa!!! i jeszcze jedno, tak na dobranoc. przed wyjsciem z kumplami na piwo, powkladalabym mu do kieszeni, portfela, no gdzie tylko sie da, wizytowki gejowkich agencji albo bileciki meskich prostytutek (koniecznie ze zdjeciami,zeby uwage przykulo!!!). koniecznie w taki sposob zeby mu ktoras z tych wizytowek wypadla w towarzystwie. a niech sobie jego kumple mysla, hahahha dobranoc moje kochane:-D wpadne jutro, papa

A ja glupia znow patrzylam na komorke,czekajac na smsa od niego, jaka ja naiwna 😠 Kobitki musicie mi pomoc wymyslajac jakis opis na gg dla tej zawszonej mendy!!! Cos w stylu Dody-"Chlopczyku moj, jak to jest czuc,ze jestes nikim i zostanie tak" :classic_cool: tylko za dlugie na gg. Ale musze cos napisac, by mu ten fiut az zwiednal z przerazenia ;)

Gość wyrwać łeb
ja wpadłam na cudny pomysł, oczywiscie z kupą :) nasrac do paczki przyczepic tak kartkę: tyle jesteś wart i wysłac pocztą. :)

Gość wyrwać łeb
co do opisu na gg to bym napisała: mężczyźni mają małe kutasy, ale ty za to jestes NAJWIEKSZYM:) żeby sie zmiescilo napisz tak: MEZCZYŹNImająMAŁEkutasyALEtyZAtoJESTESnajwiększym:)

Z kupa nie przejdzie,bo bedzie smierdzialo :( A ten opis ty jestes najwiekszym kutasem, on pomysli,ze ma duzego kutasa!!!A tego mu nie zrobie, bo ma mini...

Gość urwać łeb
eetam dokladnie jest napisane: ZA TO TY JESTES NAJWIEKSZYM

Ale on jest polglowkiem i nie zrozumie opisu!!Podnieci sie tylko :)Mam ochote upec mu babeczke,a w srodku wsadzic jakiegos robaka, glizde, karalucha,oo to by bylo mile :D

P.S W nocy wyobrazalam mu co mu zrobie, na podstawie naszych postow,oj mialam banana na twarzy :D :classic_cool:

Gość urwać łeb
hehe, grzeczna dziewczynka

Gość Kostello
hej!!!! Caly wieczór chichotalam się jak głupia!!! po raz pierwszy nie pomysłalam o nim z tęskna czułoscia, tylko objawil mi sie jako dupek z kupa na masce samochodowej...!!! Ja mam pomysł: dorzucac mu codziennie do kawy pigułke antykoncepcyjna i patrzec co sie bedzie działo.... Na jbardziej rozwalił mnie jeden post o plastrze depilujacym na owłosionej dupie!!!! ha ha ha! Oj, miałby problem!!!!! Mozna by mu przykleic na dupe plaster antykoncepcyjny.. haha, żeby sie nie zorietnował, i zaburzyc mu gospodarke hormonalna....! Ha ha ha! dzieki laski! to wy stworzyłysice ten topik! to sie czyta jak dobra ksiazke!!! Czekam na pomysły!!! ha ha!

Gość urwać łeb
cieszę sie że poprawilaś sobie humor :) mi tez było weselej ;)

Gość Kostello
no po prostu laski poszalałyscie..... fajnie tak odreagowac. mam jeszcze pomysł zeby mu włozyc do kieszeni piec duzych kesów dokładnie przezutej drożdżówki z marmolada.....

Gość urwać łeb
ja bym mu podczas snu ogoliła tylko polowe głowy

Gość urwać łeb
albo ufarbowac na zielono

Gość Kostello
a ja bym chciala żeby mu sie w kłaki nietoperz wkrecił..... ha ha

Gość urwać łeb
albo wygolic brwi! :)

Gość Kostello
albo jak zadzwoni to odebrac i udawac że sie ma własnie mega orgazm, poprosic zadyszanym głosem żeby chwilke poczekał, i popiszczec troche i pojeczec... oj, niech by sobie posłuchał! przypomniał jak było! ppożałował!:)

Gość urwać łeb
e tam, pojęczec i powiedziec: z tobą tak dobrze nie było :)

Gość Kostello
..załozyc mu żółty moherowy beret na łeb....

Gość Kostello
jakby mu doprawiac kawe pigułami antykoncepcyjnymi, to moze by mu cycki urosły.. hah!

Gość porzuconaaaaa
jesteście kochani...rozbawiliscie mnie ... a ja głupia po koolanach przez 3 miesiące do niego chodziłAM BY WROÓCIŁ...NIGDY SOBIE TEGO NIE WYBACZE...smsy pisałam, dzwoniłam... jaka ja głupia byłam...fuj!!!

Gość Kostello
to dołącz do nas, porzucona, mamy wszystkie ten sam problem

Gość huhuruuu
:) ja włożyłam mu do marynarki zgniłego ogórka kiszonego. ciekawe co powie jak przyjdzie z pracy? hihi