Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostello

jak mogłes, świnio!!!

Polecane posty

Gość helena nie trojanska
takim gnidom zawsze sie udaje, kierownicy to glownie wypierdki pieprzone..

Gość urwac łeb
a nie zauważyłyscie że takie jelenie to zawsze kobiety same hodują na własnej piersi? Najpierw taki wsiok, potem jest z tobą, wspierasz a jak juz jest ktoś to idzie do lepszej. Kurwiszon

ja mu doradzalam, jak sie ubrac, jak sie zachowywac, jakie perfumiki i co gowno wykorzystal to dla innej..ch...jeb...

Gość urwac łeb
no wlasnie o tym mowie... kurwa fa... jabaki

Gość idiotka..
a co jest zlego w tym ze w wyobrazni zrobie mu to, czy owo??? to taka autoterapia jest;-) w stanach wkurwienia wyobrazam sobie i pstyk - jak reka odjal. a ty co bys zrobila??? ucalowala go w nozki, za to ze dal ci cenne doswiadczenie, nauczke na przyszlosc i podziekowala za uszlachetnienie duszy cierpieniem???

ale popamieta ten dzien, nie odzywac sie do takiej bogini:O Co za slepy zoledny dupek kostropaty i tredowaty!!!

Gość urwac łeb
pewnie azcetką jest :P a niech se bedzie jak jej tak lepiej... mi lepiej jest go wyklnąć :)

Gość idiotka..
a to z tym kondonem w dupie dobre, hahah

Gość urwac łeb
hehhe dzieki :D

mi tez zwlaszcza,jak pomysle ze ja siedze sama w chacie, a on sie moze z kims zabawia 😠

Gość urwac łeb
a żeby jakiegos grzyba z cipy kochanicy podłapał, jebak

hehehe ale znajac zycie taka ciota od razu sexu nie uprawia:)

ide spac,nadal myslac jak tu zrobic na zlosc tej gnidzie!!Trzymajcie sie moje kochane wspoltowarzyszki :) 🌼

Gość urwac łeb
pamietam jak mi kiedyś kolezanka ze studiow opowiadala o takiej akcji w jej miescie: ona mieszka w Sochaczewie. Panna spotykała sie z kolesiem, ale o cos sie pokłocili i to ostro. I ten koleś rozesłał w necie zdjecia ich razem jak uprawiają sex i jak ona mu loda robi. Najlepsze jest to że w ciagu miesiąca to rozprzestrzenilo sie na skale całej Polski.... Nawet ja to widziałam! Panna jest skonczona w swoim miescie- wszyscy wiedzą o tym, nawet jak idzie chodnikiem to ludzie na nią palcem pokazują i sie smieją... Nieźle co? ja bym mu jaja uciela za to gdyby baba rozesłała cos takiego to ona by na dziwke wyszła, co za ludzie :o

Gość urwac łeb
dobranoc Hela :) 🖐️

Gość idiotka..
no tacy wlasnie sa polacy. ona jest szmata, a on choc tez byl na tych zdjeciach jest teraz u siebie w miescie najwiekszym kozakiem i wszyscy mu gratuluja. wrrrr... ciemnogrod

Gość urwac łeb
taka mentalnosc, niestety i weź sie zemścij... :o

Gość nienawiść...
ani matka Teresa z Kalkuty, ani azcetką tylko kobietą która ma w sobie wiele dumy. Nie doceniał.. jego problem. Ja spakowalam jego manatki, wystawiłam za drzwi i zmieniłam zamki w drzwiach.Nawet jednej łzy mojej nie zobaczył.Jedyne co zrobiłam mu na złosć to pokazałam co stracił. Bywałam w towarzystwie, zawsze zadbana i usmiechnięta a on ... jakoś tak zszarzal, zmizerniał biedaczek (bo nowa panienka wyssała z niego wszystko co się wyssać dało) i po krótkim czasie... chiał do mnie wrócić... niestety za późno. Takich krzywd nie wybaczam. Jak widać nie musiałam wyniszczać się taką nienawiscią. Jeszcze by mi sie zmarszczki zbyt wcześnie na twarzy pokazały? :P

Gość idiotka..
a ja mysle caly czas... zeby mu sie przytrafilo cos takiego zeby sie wstydzil jak nigdy, obciach na maxa i zeby wszyscy o tym wiedzieli, zeby jeszcze za 5 lat ludzie o tym pamietali

Gość idiotka..
nienawisc... - ty mialas satysfakcje, bo moglas go zobaczyc jak spada na dno... jak mu sie nie udaje... jak go zycie kopie po dupie... zaloze sie ze mialas z tego wiele satysfakcji. a co ja mam powiedziec? smierdziel zyje sobie w dostatku, imprezuje sobie w najlepsze, panienki pewnie ma, w domu kobieta z obiadkiem czeka, robi kariere zawodowa... i to mnie boli, ze wartosciowi ludzie nie maja niczego, a ta pokretna swinia czego sie nie dotknie to wszystko sie udaje

Gość nienawiść...
To Cię pocieszę. Udaje się ale do czasu, bo zazwyczaj co ludziom dajemy to wraca do nas i dobro i zło. Trafi kiedyś na taką ktora na której to on sie przejedzie, a po co Ciebie ma nienawisć trawić? Spójrz tylko na człowieka pałającego nienawiścia... na jego zacięty wyraz twarzy i na to jak się zachowuje. Napewno chcesz być taka?

Gość idiotka..
po prostu jestem wsciekla jak mozna byc takim gnojem... do tego tepakiem. dopiero teraz widze jaki jest pusty. jestem wsciekla na siebie, ze bylam tak zaslepiona, ze dalam sie okrecic wokol palca... a forum i wyobraznia dzialaja na mnie dobroczynnie. czy to zle sobie pofantazjowac??? zreszta my tu mialysmy wczoraj swietna zabawe. juz dawno sie tak nie usmialam. to lepsze niz psychoterapeuta. a z ta nienawiscia to nie przesadzaj, nie mam obsesji... a piszesz do mnie jakbym miala...

Ja też jak sobie teraz przypomną co miałam ze swoim byłym, jakie mi fundował życie, choć minęły już dwa lata, to dopiero teraz jestem wściekła na niego i na siebie też! Jaki to był kretyn a jeszcze większa debilka że tyle czasu to wytrzymywałam. Czasami to mi się płakać chcę że straciłam tyle czasu i zdrowia a niky mi tego nie wróci, muszę szybko myśleć o czymś innym bo się za bardzo dołuje. Spadam już staąd bo się za bardzo wczuje...

Gość nienawiść...
Tylko Ty wiesz co czujesz naprawdę.

Gość Kostello
moje debilstwo siegneło bardzo daleko.. Na pozegnanie powiedzialam mu ze zawsze go bede kochac i nigdy o nim nie zapomne, ze dał mi cos bardzo pieknego i cennego, i że gdyby chcial kiedykowliek pogadac to zawsze jestem.. Mozecie teraz na mnie napluc. ten fiut żyje wiec sobie rozgrzeszony z wszystkiego, zadowlony, mam nadzieje że nie jest szczesliwy, i jeszcze mu się przypomne nie raz nie dwa... Nawiedze ga w snach, albo że go jednak sumienie ruszy, i poczuje sie tak jak powienie czyli jak ostatnia gnida... Ale pewnie to sie nigdy nie stanie,....

Gość idiotka..
Kostello - ja jakis miesiac po, gdy moja rozpacz siegnela zenitu napisalam mu smsa. takie tam bzdziny... ale na koncu dodalam ze jezeli kiedykolwiek zmieni zdanie, to wie gdzie mnie szukac... ponizylam sie maksymalnie:-( i jestem wsciekla na siebie, ze jestem taka beznadziejna... na szczescie w pore mnie oswiecilo, zeby wykasowac jego nr, bo pewnie by jeszcze z 5 takich esow poszlo... nie cierpie siebie za to...

Gość idiotka..
takie gnidy nie maja sumienia... a mozdzki malutkie i nigdy im nie przyjdzie do glowy, ze zrobili komus krzywde. to dla nich swietna zabawa. dlatego bede namietnie marzyc o gownach na jego samochodzie. moze sie kiedys spelni:-D

Gość kocham was dziewczyny
🖐️ mi sie najbardziej podobaja jednak pomysły z opłaconymi żulami :D

Gość a myśli mają moc sprawczą