Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia

jestem samotna mama-czy kiedys kogos znajde?

Polecane posty

Gość mamusiadzidziusia

nie chodzi mi tylko o to czy znajde kogos dla siebie, ale czy znajde mezczyzne, ktory bedzie kochal mnie i moje dzieciatko...? Jestem atrakcyjna kobieta, ale gdy zainteresowany mna facet slyszy ze mam dziecko od razu podwija ogon :o czasami czuje sie bardzo bardzo zle - opuszczona i samotna...:( dodam ze mam 25 lat i polrocznego brzdaca....jej tatus zmyl sie gdy tylko uslyszal o ciazy, po 2 latach zwiazku :( smutne.... jestem samodzielna, mam prace, ustatkowane zycie na poziomie, nie szukam faceta ktory by mnie i dziecko utrzmywal...tylko zwyczajnie zaakceptowal i pokochal... nie chce isc przez zycie sama, nie chce tez byc z kims kto nie bedzie kochal mojego dziecka.. czy mezczyzna moze pokochac nie swoje dziecko?!

Gość zdzisław prątek
chetnie sie do ciebie zbliżę - mam swój topik nawet.

Gość mamusiadzidziusia
zdzisiu :D wiem co z ciebie za numer :P

Gość yasar
jasne ze tak jesli facey pokocha cibie to i twoje dziecko teraz sa inne czasy zycze powodzonka

Gość zdzisław prątek
no co ? dobry jestem, mam dom, dzieci, dorywczo pracuję.

Gość somtny
Bardzo trudno o to cos :P tez szukam :P

Gość zdzisław prątek
pokochałbym twoje dziecko, i ciebie, sam mam 3 dzieci. zgodzisz sie? mam nawet swoje zdjęcie z ex zoną. http://slub.onet.pl/7716,0,3,wasza_galeria.html

napewno kogos znajdziesz :D sa jeszcze na swiecie normalni faceci, tacy ktorzy kochaja dzieci i buduja trwale zwiazki. glowa do gory 🌻

Gość somtny
tez jestem samotny :P

Gość zdzisław prątek
ej chwileczkę, przeciez ja się zgodziłem, co nie spodobałem ci sie?

Gość eusebio
Znam topik, którego link podałaś i nie zgodzę się, że wynika z niego, że zostaniesz sama. Przeciwnie, jestem przekonany, że masz szanse na szczęśliwy związek. Założyciel tamtego topiku nie jest jedynym mężczyzną na świecie, nie wszyscy mężczyźni na świecie są studiującymi młodzieńcami na utrzymaniu rodziców ... Pozdrawiam Cię i ... głowa do góry.

Gość mamusiadzidziusia
dziekuje :) ale czasem juz taka jestem bezsilna, tak bardzo sie samotna czuje....:( umowilam sie pare razy, jeden mezczyzna bardzo mi sie podobal, na trzecim spotkaniu powiedzialam mu ze mam dziecko...i wiecej nie zadzwonil :( a wiedzialam ze mu sie tez podobalam... czy mam czekac az sie jakis zakocha we mnie i wtedy mu powiedziec?! nie chce ukrywac ze mam dziecko, to nie fair, nie wstydze sie tego. ale wiele osob traktuje to jak jakas chorobe, jakbym byla "uszkodzona"....

Gość zdzisław prątek
wiesz, a dziwisz się? młody facet szuka kobiety , chce randek, spotykań, slub, potem swoje dziecko, a tu na poczatku cóz to za randki jak obok dziecko, łozysz na inne dziecko a nie na swoje w takich wypadkach. Myslę ze u ciebie będzie w zyciu rozwodnik bądz kawaler mający tez dziecko. Nie sądzę by kawaler bez dziecka zgodził sie. Nie w tych cięzkich czasach - niestety.

Gość a mi sie trafił
wlasnie kawaler...wiec mamo dzidziusia! Glowa do gory:)

Gość zdzisław prątek
trafił ci sie ale pewnie zakompleksiony i taki którego inna panna by nie chciała. facet wykształcony, wiedzący ze jest atrakcyjny nie wpakuje się w związek z kobieta mającą dziecko. Musiałby zaakceptowac zaadoptować dziecko a teraz cięzko utrzymac własne a co dopiero cudze. Pozatym potem w razie rozwodu taki chłopak musi płacić na to zaadoptowane dziecko - koszmar to by był dla niego. Powiem wam ,że kobieta samotna zawsze ma z tym problem.A stary kawaler wchodzi w grę? raczej taki się zgodzi prędzej niz do 30tu lat.

Gość a mi sie trafił
moj mezczyzna ma 29 lat, poza tym ma wyzsze wyksztacenie.

Gość facet ja
ozywiście, że może pokochać nie swoje dziecko. Co to wogóle za pytanie :O

Gość a mi sie trafił
kompleksy chyba zdzichu to Ty masz...ale pewnie jeszcze o tym nie wiesz

Gość a mi sie trafił
i dodam ze moj maluch uwielbia mojego partnera:) i wzajemnie oczywiście.

Gość facet ja
zresztą dziecko jest tego kto wychowa - IMHO przynajmniej

Gość a mi sie trafił
a kto tu moiwl o adopcji? Wcale nie musi placic na dziecko, moje dziecko ma tate ktory placi alimenty:)

Gość a mi sie trafił
wiec jesli sie rozejdziemy to placic nie musi:)

Gość mała perełka1976
kochana już Ci mówię , że masz spore szanse na to by kogoś spotkac na swojej drodze, kogoś kto pokocha Twoje dziecki i Ciebie wiem o czym mówię bo sama mam 2 dzieci , mąż mnie opuścił prawie dwa lata temu dla jakiejś małolaty od pół roku jestem szczęśliwa moja młodsza córeczka mówi do niego TATO, a on do niej CÓRUŚ

Gość katarzyna O.
no jak facet ma 29 to tez juz raczej jako stary kawaler jest. Zdzisiu powiedział ze do 30stki a ja znam wielu 27 latków - samotnych, mieszkających sam, zdesperowanych i mówili mi ze chcieliby poznac obojetnie jaka kobietę by niebyc samemu, nawet z dzieckiem. dlatego ty masz starego kawalera, towar z drugiej półki, przeterminowany, wziełas towar , którego nikt inny nie chciał wziąść. Ale dobrze, bo ty tez byłas towarem macanym i ciebie inny by nie wziął.

Gość a jaki ma byc
ja tez uwazam ,że jak juz miałas doświadczenie autorko to powinnas wiedzieć. Kawaler nie zechce ciebie. A musi byc przystojny?

Gość osełkowska
wystarczy spojrzec ile ładnych panienek ma dzieci i sa same. Nie jest łatwo usidlic młodzieniaszka. Tobie sie nie udało, to znak ze jednak starysz kawaler wchodzi w grę, bądz rozwodnik. A trza było byc z takim huj...watym facetem? zrobił bachorka i uciekł. nieodpowiedzialny, a co na to jego rodzice? a atwoi?

Gość a mi sie trafił
towar macany...glupia jestes i tyle mam do powiedzenia.Ty na pewno masz 14 lat...panno z dobrego domu:P