Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia

jestem samotna mama-czy kiedys kogos znajde?

Polecane posty

Gość a mi sie trafił
pewnie Katarzyna i Zdzisiu to jedna osoba:)

Gość mała perełka1976
no i nie myśl że jesteś gorsza bo masz dzidzię ciesz się że nie jestes z tymi z którymi sie spotykałąś skoro nie potrafili udźwignąć wiadomości o dziecku to tym bardziej nie potrafią udźwignąć odpowiedzialności za malutka istotkę przechodziłam ten sam etap, byli tacy co nie chcieli dzieci, więc nie było żalu pamiętaj musisz być fair od początku, Ty i Twoje dziecko to jedność i jak spotkasz kogoś to ma to być właśnie TEN - ktoś kto ma wielkie pokłady miłości i potrafi się nimi podzielić -pokocha Was trzymaj się cieplutko i nie szukaj bo szczęście jest jak motyl - kiedy go próbujesz złapać -ucieka a gdy stoisz spokojnie-może usiąść Ci nawet na ramieniu buziaki

Gość osełkowska
dobre okreslenie z tym towarem macanym, śmierdzący towar , którego nikt juz niechce:D dobre. Super porównanie. To własnie prawda.

Gość znajdzie sie taki
mam prawie 30 lat i kilkuletnia corke, nigdy nie krylam sie z tym przed nikim i w zadnych okolicznosciach, kilka miesiecy temu przez wspolnych znajomych poznalam fantastycznego faceta - jest o rok mlodszy, atrakcyjny, inteligentny, na prawde ktos, na kim wiele kobiet zatrzymuje wzrok :) o mojej corce wiedzial od poczatku, przyznal, ze bal sie tego, z reszta ja jeszcze bardziej :) dobrze nam razem, po prostu trzeba wierzyc i chciec

Gość marek z twarkowa
a czy ty nie rozmawiałas ze swoim facetem wczesniej o dzieciach? no i dlaczego dałas sobie zrobić dziecko? nie ma zabezpieczeń? gdzie miałas głowę? nie wyczułas ze twój facet to szczyl. wykorzystał i poszedł, trzebabyło cipki nie nadstawiać. Mi tez laski nadstawiają.

Gość danis
mamusiu myślę , że znajdziesz. Też zostałam na lodzie po 12 latach małżeństwa w dniu w którym powiedziałam mężowi że spodziewam się dziecka. Kochanka też była w ciąży 3 miesiące wyżej. Miałam podobne do Ciebioe odczucia że nie znajdę już "swego mijsca na zimi". Stalo się inaczej jestem teraz szczęśliwa, spokojna wiem , że ktoś kogo poznałam kocha moją córeczkę i mnie. Jest super! Planujemy na grudzień ślub. Myślę, że i Tobie się powiedzie. Znam też z autopsji jak wyglądają wszystkie randki interentowe i te dziwne odpisy panów na forum. To zwykłe plewy, bezwartościowe, ulecą z wiatrem. Nie tędy droga do miłości. Im tylko i wyłącznie chodzi o seks zachowują się jak zwierzątka zaspakajając swoje instynkty. Beznadzieja. Tez jestem niezależna finansowo - miszkaniowo i wiem na czym Ci zależy poprostu oparciu, na tym że wiesz że masz jakąś bratnią duszę na świecie.

Gość jagna czyta
Znam kobiete z małej mieścinki. Ma duza córkę. Poznała w pracy młodszego faceta, nizszego, z 4 zebami , w okularach, taki zahukany . Wiek jego tez juz mówił- oj panie juz nie poznasz żadnej tu na mieścince. Poznał ta kobietę i wziął póki chciała brac. a ona przyznała się ze musi go brac bo jaki inny ja weżmie? smiali się z nich , ona taka otyła wysoka, a on amały chudy brzydal. Pomiatała nim na wszystkie strony, a on sie jej słuchał. Wprowadził się do niej, pobrali sie i zaakceptował ta córkę i mają kolejne małe. i tak sobie zyja klepiac biede. jedego nikt nie chciał , tej nikt nie chciał i tak się złączył slepy z kulawym. potwierdzam ,że nie znajdziesz faceta takiego jakiego bys chciała.

Gość misia fisia
alez nie róbcie lasce nadziei. Ona wie ze jest ładna i facet brzydki ja weżmie ale czy przystojny? niesądze. z zycia wiem ze taki niechce kobiet z bagazem.

Gość danis
Jagna ty chyba zamieniłaś się z malpą na łby

Gość jagna czyta
nie musisz mnie obrazac, ja poprostu pisze jak jest, rozmawiałam z nimi na osobno i wiem na czym to polega. niesstety nikt niechce byc sam i oni wiedzieli ze nie znajda juz sobie tam nikogo. razem im łatwiej teraz.

Gość znajdzie sie taki
jagna, niewiele jeszcze w zyciu widzialas... ja mam dwa fakultety, mieszkanie, dobra prace w wielkim miescie :) moj facet jest bardzo przystojnym managerem w duzej firmie, niezaleznym, megainteresujacym, madrym, cieplym, wrazliwym, z cala pewnoscia ma wielkie powodzenie u kobiet, rowniez takich jak ty ;) mamuska, znajdzie sie taki na pewno

Gość jagna czyta
i masz dziecko które zaakceptował? bo moze on jest gejem bądz bezpłodny? zawsze jest jakies cos. generalnie kazdy facet cche sam spłodic swojego syna czy córkę, by od dziecka obserwowac jak rosnie, jak wygląda.

Gość danis
nie wiem czy zauważyliście mamuśka milczy, a Wy co niektórzy wypisujecie brednie

Gość znajdzie sie taki
mam dziecko, ktore zaakceptowal, a "swoje" jeszcze przeciez tez moze miec

Gość mała perełka1976
jagna szkoda mi ciebie dziecko, masz chyba intelekt 10 latka

Gość eusebio
Jeśli jest tu jeszcze autorka, napiszę jeszcze, że chyba lepiej , by mężczyźni, których poznasz, mieli od początku świadomość, że jest was dwoje. Ci, którym to nie odpowiada, nie będą siebie i Ciebie angażować.

Gość jagna czyta
no tak najlepiej powiedziec ze mam 10 lat bo napisałam ze w małej mieścinie była panna z dzieckiem i stary kawaler mało urodziwy i sie spiknełi. a potem kazde osobno mówił a nawet na głow- a kto by mnie z córka zechciał? a on"a gdzie ja bym inna poznał?". nie wierzysz nie musisz. ja wiem ze kawalera super fajnego, przystojnego, czułego nie znajdzie.chybaze bedzie jakis cud. No ale cudów ni e ma.

Gość służący pomocą
zapewniam cie ze znajdziesz. ja mam dziewczyne ale wiem ze jesli bylbym samotny i szukal milosci, dziecko nie byloby przeszkoda.

Gość a mi sie trafil
to moj przypadek mowi o tym ze cuda sie zdarzają:)

Gość zygam na was
jagna- takich par jest pełno. Pobierają sie by nie byc samemu. Taki stary kawaler, którego nikt nie zecchiał to cieszy się ,że zechciała go panna z dzieckiem . A taka panna z dzieckiem tez sie cieszy ze ma ojca dla córki i faceta do łóżka. I kazdy zadowolony. Autorko- powinnac liczyc się ,że nie znajdziesz tego , którego chcesz, ale tego który ciebie zechce i dziecko. I albo zaakceptujesz jego , albo będziesz nadal sama.

Gość panna z dzieckiem
cytat: powinnac liczyc się ,że nie znajdziesz tego , którego chcesz, ale tego który ciebie zechce i dziecko. I albo zaakceptujesz jego , albo będziesz nadal sama. PODPISUJę się

Gość znajdzie sie taki
cuda, jak to nazywasz jagna, jak najbardziej sie zdarzaja :) tylko trzeba miec wystarczajaco szerokie horyzonty, zeby je zauwazyc

Gość znajdzie sie taki
jagna, byc moze w niewielkich spolecznosciach (wiejskich badz malomiasteczkowych) rzeczywiscie panuje takie przekonanie, moze brak jest tzw spolecznego przyzwolenia, gore bierze wstyd i konwenanse - nie wiem, zgaduje; wiem na pewno, ze sa tacy dojrzali mezczyzni, ktorzy sa w stanie zaakceptowac kobiete ze wszystkim - czasem nawet z bezbrzezna glupota i klapkami na oczach, co jednoznacznie wynika z niektorych postow :)

Gość eusebio
"powinnac liczyc się ,że nie znajdziesz tego , którego chcesz, ale tego który ciebie zechce i dziecko...." Co za odkrycie !!! Nie siejcie defetyzmu. KAŻDY, kto szuka partnera, ma szanse TYLKO u osób, które go akceptują . Jak mówi przysłowie "w tym cały ambaras...". Nie jest łatwo trafić na "drugą połowę" bez względu na to, kim jesteśmy i jak wyglądamy.

Gość sofiiiia
Kochana, ja mam dosc podobny problem... nie bede sie moze rozpisywac i wyzalac..bo dosc twardo stapam po ziemi...i tez mam dziecko... nie narzekam na brak zainteresowania u płci przeciwnej i nie jest prawda ze wszystkich męzczyzn odstrasza fakt ze ma sie dziecko..stwierdziałabym dosc ryzykownie ze nawet przeciwnie....ale nie trafiłam jeszcze na takiego z którym chcialabym byc w 100 %... moze sie zraziłam...a moze jeszcze nie czas...ale wiary mam w sobie mnoostwo... i Tobie tez tego zycze.. dodam ze mam 30 lat... i zycie przedamna:)... nic na siłe pamietaj.. szczescie i milosc same Cie odnajda:)

Gość Aga Asia i Kuba
Też jestem sama z dwójką dzieci - od 10 m-cy. I dziś jest mi z tym smutno, bo czuję się strasznie samotna, nie mam się do kogo uśmiechnąć ani przytulić, razem spędzać miłe weekendy, wakacje, wieczory, wspólne zabawy z dziećmi. czasem jest mi z tym dobrze: nie muszę się tłumaczyć, gotować mu obiadu, prać skarpetek.... ale dziś mi z tym źle. Przeraża mnie myśl, że dzieci odejdą, przecież mają własne życie... Mam 29 lat czyli czas najwyższy na nowo ułożyć sobie życie, ale jak ktoś tak Cię zrani to trudno uwierzyć, że będzie lepiej, jeszcze trudniej komukolwiek znowu zaufać i pokochać... Ile czasu trzeba, żeby otrząsnąć się po nieudanym związku? Jak przetrwać samotność - mimo dwójki najukochańszych skarbów? Jak znaleźć kogoś mimo paraliżującej odpowiedzialności - teraz odpowiadam nie tylko za swoją przyszłość, ale i tej kochanej dwójki???

mój przyjaciel ostatynio spotykał sie z dziewczynąktóra została sama w dwójką dzieci. miala szczescie, ze on się w niej zakochał, bo to wspaniały facet, zrobiłby dla nich wszystko. to jak ona się juz przyzwyczaiła, ze może na nim polegać, to go zaczęła oszukiwać, zostawiała z nim dzieciaki a sama lazła na dyskotekę. musiał ją zostawić, chociaz strasznie pokochał dzieciaki i jego dzieciaki tez pokohcały. on ma 25 lat ona 21

Gość Dawidek80
Uwierz mi, że może pokochać.... Jeszcze wszystko przed Tobą... Jak napisałaś jesteś młoda atrakcyjną kobietą, więc to że masz słodkiego brzdąca dla mądrego i tego wartego Was mężczyzny nie będzie barierą wrecz może okazać się czymś większym i cenniejszym...... Pozdrawiam z :) Dawid

Gość Dawidek80
Mamusiu dzidziusia i jeszcze jedno..... Nia podchodź do sprawy z tej strony i nawet niech przez myśl Ci nie przechodzi , że coś z Tobą nie tak w związku z tym, że urodziłaś i masz dzidzie... nie jedna kobieta by chciała i nie może to skarb... a znajdzie się kochany jakiś odkrywca skarbów i wszytsko bedzie dobrze i będziesz się jeszcze z tego śmiała.... :)dawid