Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia

jestem samotna mama-czy kiedys kogos znajde?

Polecane posty

Gość tadek70
kupe zrobilem z wrazenia:classic_cool:

Gość powazny temat
witam jestem zmienie nazwoisko mirek i jestem zainteresowany mamom z dzieckiem co szuka ojca do dziecka na terenie katowic lub ponliskich okolic mieszkajonca samotnie po calejr ozmowie dniowej czy nocnej rozmowie z mamom chce sie dowiedziec prawdy jak doszlo do tego ze meszczyzna jom zostawilna lodzie podaje moje gg na kture bede odpisywal kazdom rozmowe z kobietom co bedzie zemnom szczera i rozwarzna oto one 6606190 mieszkam wlaziskach moj wiek to 50lat odp

Gość szumacher47
jestem zqainteresowany byc z kobietom co ma dziecko podaje moje gg 6606190 jestem z lazisk jestem wdowce kochajoncym dzieci jesli chcesz napisz mi na gg mirek zdiecia nie posiadam ani sqamochodu jesli jestes z pobliskiej miejscowosci to pszyjade

Gość mama19
Potrzebuję rady... Jestem z swoim chłopakiem półtora roku wiem że on kocha mnie i ja kocham jego ale martwi mnie podejście do mojej dwu letniej córeczki. No jak wiadomo nie jest jej ojcem. Jest w stosunku do niej obojętny wiele razy z nim rozmawiałam na ten temat ale nic się nie zmienia. Ona go praktycznie nie interesuje boli mnie to. Musze wybierać?? Mogę coś zrobić. Jeżeli jest sposób zrobię wszystko ale jeśli nie to jestem gotowa na cierpienie i przepłakane noce bo kocham go jak jeszcze nikogo nie kochałam ale nie pozwolę na to aby moja kruszynka czuła się odtrącona. Proszę o pomoc:(

Gość OPOUFGNJFDFFGFD
zalezy tylko od faceta, jesli nie jestes dyskotekowym wycieruchem to znajdizesz kogos

a jakby nie kochał dziecka, ale je akceptował, był dlań miły i bawił się z nim? gdyby dziecko lubiło go? to też być go nie chciała? a jakby dziecko pokochał, a ciebie tylko pożądał?;-p

Gość pawertyjj
zmarnowałaś życie BĘKART i DUPODAJA nikt tego nie zaakceptuje chyba że prawik jakiś z forum

Gość dik
Mam 46 lat jestem samotny facet. Wychowuje dwoje dzieci . Bardzo trodnojest znaleść dobra i uczciwą kobiete. Jestem z Dolnegośląska . Proszę o sms726548182

Gość i kto przestrzega dekalogu
ten jest szczesliwy bez zbdnego balastu czyis dzieci

Gość czarnakrowawkropkibordo
Myśle, że małe masz szanse, ja już 9 lat jestem sama. Zawsze facetów odstrasza dziecko. Już się z tym pogodziłam.

a co ty dik tak podajesz numer telefonu, nie boisz się?

No nie koniecznie kobieta z dzieckiem odstrasza faceta. Ja np wolę i szukam kobiety z dzieckiem.

Mam już swój wiek i kobieta z dzieckiem bardziej mi odpowiada. A z doświadczenia wiem że kobieta mniej więcej w mojej kategorii wiekowej nie zdecydowała by się na dziecko.

A dlaczego takiej właśnie szukasz? Ja wiecznie słyszałam, że "ja wole sobie sam swoje dziecko wychować", niektorzy mówili "a bo pojawi się tatuś i będzie miał pretensje, że probuje wychowywać jego dziecko" i takie tam, żaden nie chciał słuchać, że ojciec nie ma praw do dziecka.

To dobry argument Jarek, na pewno by się nie zdecydowała.

Po prostu jestem już po 40tce i szukam kobiety w podobnym wieku. A w moim wieku jak i kobieta w tym wieku na dziecko się nie zdecyduje. Naj zwyczajniej trochę za późno na dziecko w moim wieku. Po drugie czy kobieta z dzieckiem nie ma prawa do szczęścia??

Nie ważne kto jest biologicznym Ojcem. Ważne kto dziecko wychowa i czy chociażby przybrany Ojciec umie zająć się dzieckiem, mimo iż dziecko nie jest jego.

Ma, ja jestem przed 40, a faceci szukają 10 lat młodszej i bez dzieci, może ty jesteś wyjątkiem.

Pewnie znajdziesz są w końcu samotni faceci z dziećmi. Znam takiego faceta sam córke wychowuje. Są nawet takie portale randkowe co łączą samotnych rodziców -powinny powstac i takie które akceptują wyłącznie samotnych rodziców takich którzy razem z dzieckiem mieszkają wychowują. Bo można być rodzicem a dziecka nie znać jak się okazuje.

Wiesz kobieca, jak facet się chce ze mną umówić to tylko na seks i nawet tego nie próbuje ukryć, a dla mnie sam seks nie ma wartości, zatem będę czekała :)

Kobieca masz racje są tacy co swojego dziecka nie znają...a fakt że ten jest ojcem co wychowa... Jarek6776 - są kobiety co chcą jeszcze dzieci... Ale faktycznie Ty chyba jesteś wyjątkiem, teraz mężczyźni inaczej patrzą na samotne matki

Nie jestem wyjątkiem. Tylko zwykłym normalnym facetem który na pierwszym miejscu ceni wnętrze kobiety a nie wdzięk czy urok. Urok i wdzięk z czasem przemija a to co dobre i piękne w kobiecie zostaje na zawsze. Byłem już w kilku związkach z kobietami z dzieckiem ale One bardziej wykorzystywały mnie materialnie bądź do prac remontowych mieszkania.

Gość of--wmss
a ja jestem wolna atrakcyjna i zakochalam sie w facecie rozwodniku z 2 dzieci:O bylismy razem 2 lata i patrzylam przez rozowe okulary,pomagalam mu,dzieciom,bylam,ale jego rodzice byli przeciwni mi ,mysleli ze bede sponsorka bo dobrze zarabiam..dzis dziwie sie ze poszlam na taki uklad,meczylam sie ,a teraz mam kawalera,bez zobowiazan i to jest to

No właśnie, to są zobowiązania. A jeszcze dochodzi problem (ja go mam) czy aby pan, który tak bardzo garnie się do wychowywania nie swoich dzieci nie jest pedofilem, bo większość nie chce, a jak trafi się ten co chce bardzo to wkradają się takie myśli. To trudne dla obu stron

Gość do xmen
zgadzam sie z Toba w 100 proc,teraz ludzie patrza na wswszystko a taka panna z dzieckiem to zle sie kojarzy i jaki facet bedzie lozyl nie na swoje dziecko?a facet z dziecmi to juz porazka,takiego to zadna nie chce,bo przeciez jakby byl ok to by go zona nie zostawila z dziecmi..

No wiesz w życiu różnie bywa i taka możliwość też może się przytrafić. Lecz nie można wszystkiego widzieć w czarnych barwach. Gdyż człowiek by zwariował gdyby wszystko widział w czarnym kolorze. Życie owszem jest trudne lecz trzeba umieć go pomalować by nabrało barw Tęczy.

Ja akurat mam alimenty i jestem niezależna finansowo, nie szukam faceta dla kasy, jestem samotna chce kogoś kochać i być kochaną. Skąd jesteś Jarek?

Uważam, że samotni faceci są bardzo dobrymi ojcami i lepiej wychowują dzieci od niektórych matek, na pewno nie są nadopiekuńczy, co samotnym matkom się często zdarza.

Gość of--wmss
no nie powiedzialabym bylam z takim facetem i duzo mu brakowalo do doskonalosci,jakby mial okazje to by imprezowal i poznawal panienki,dzis jak o tym mysle to zastanawiam sie gdzie ja mialam oczy?dobrze ktos napisal"nie mam garba to po co mam brac faceta z garbem"?juz raz wzielam i nigdy wiecej facetow z dziecmi,nie dosc ze kase wywalam na cudze dzieci to jeszcze tysiace innych problemow,na siwecie jest pelno wolnych facetow i tego sie trzymam:)

Ja jestem z Śląska!! Nie ukrywam że samotność też mi dokucza. I chciałbym w końcu poznać wartościową kobietę o szlachetnym sercu. Czuła wrażliwą tolerancyjną. Ale czy takie jeszcze są??!! Gdzieś na pewno tylko gdzie ich szukać.