Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia

jestem samotna mama-czy kiedys kogos znajde?

Polecane posty

Gość of--wmss
nie chodzi o to ze jeses niezalezna to plus ale bedac z facetem to chcac nie chcac zawsze dziecko bedzie dla Ciebie najwazniejsze a facet na 2 planie,beda sprawy przedszkola,szkoly,wakacji,lekarza,codziennosc i jaki facet na dluzsza mete przetrwa to?tak sie mowi ja to przerabialam tez bylam pelna optymizmu i to nie takie proste

Gość czarnakrowawkropkibordo
A czy ty jesteś tolerancyjny i o wrażliwym sercu? A co takiego kobieta miałaby w tobie tolerować:) ?

Wiem of--wmss, a jak jeszcze zacznie za bardzo ingerować w wychowanie to już koszmar. Moje dziecko już nie chodzi do przedszkola, ma 13 lat :)

Np to że jestem nie mam palca u prawej ręki i że jestem na rencie. Lecz jestem sprawnym facetem. Znając życie większość osób widząc kogoś bez palca czy chociażby dłoni traktują takie osoby gorzej. A tak po prawdzie nie szata zdobi człowieka. Lecz kto się dzisiaj takimi błahostkami przejmuje.

To prawda nie szata :) A ja myślałam, że napiszesz o swoich cechach charakteru a nie o dysfunkcji fizycznej :) Mój mężczyzna nie musi być ładny, ale musi się mnie podobać :)

To napijmy się razem kawy :)

Jarek mówisz powaznie ? Że ludzie na kogoś bez ręki patrzyli by inaczej? To kurcze ja jestem jakaś inna , a niepełnosprawni ? Przecież to też ludzie, którzy mają takie same uczucia... , piszesz że jesteś normalnym facetem...właśnie takich teraz mało...

Owszem mówię poważnie. Co prawda nie wszyscy są tacy ale sporo jest takich osób. Czy ten nr jest twój g.g?? 23064287

Lubię z mlekiem, ale widzę, że zagadujesz do margaret95, więc życzę powodzenia ;)

Nie tyle reaguje co jestem ciekaw co to za osoba. To chyba nic złego poznawać nowych ludzi. Nigdy nie wiadomo kto nam jest pisany.

Zgadzam się z tobą :)

Gość dik
Mam 46 lat i jestem tata . Szukam pani z Dolnegośląska . Samotna mama miłe widziana . 726548182

Gość wisiu
Hej jestem też sam i szukam kogoś żeby mnie też ktoś pokochał to mój numer 795003885

Gość gość
mój mąż wyprowadził się trzy miesiące temu po pięciu latach małżeństwa i ośmiu latach naszego związku...też niestety nie chcial niczego naprawiac, chociaż wcześniej nie mówił że jest mu ze mną żle...wszystko planował dawno nie rozmawiając ze mną wogóle...ale go odzyskałam….zamówiłam urok miłosny na stronie poleconej mi przez koleżankę http://urokmilosny24.pl , nie musiałam wcale długo czekać na efekt. Wrócił do mnie i znowu jest super.

To jest ZA GŁUPIE :D, nawet na Kafeterię :D :D :D. x Współczuję półmózgom, które takie pierdy wierzą :( :( :(.

Gość gość
Ja też szukam. Mam 45 lat, sama wychowuję córkę 11 lat.

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.