Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

kto sam wymienia fleki?

Polecane posty

w Krk wymiana z flekami kosztuje 17zl a same fleki 5zl chyba sprobuje sama obcazkami/nozem a wy?

przeciez wymiana flekow jest banalnie prosta - czasem wystarczy pilniczkem do paznokci podwazyc i same schodza. ja zawsze sama zmieniam fleki a tam gdzie kupuje kosztuja od 3-4zl. srednio przy codziennym chodzeniu w butach starczaja na miesiac. przelicz ile oszczedzasz przez sezon. PS zeby kupic wlasciwe fleczki najpierw musisz zdjac jeden stary zeby w sklepie mogli sprzedac wlasciwy rozmiar

Gość kkkkhyhh
ja wymieniam sama..

Gość o czym wy rozmawiacie....
???:o Ja w żadnych butach w życiu nie wymianiałam fleków:o A juz na pewno nie bawiłabym się z tym sama, żeby zaoszczedzić 10zł:o Ciekawe jak wy musicie chodzić, żeby co miesiąc fleki zmieniać:o

bo ja nie czekam az sie zedra do konca tylko zmieniam jak sie zaczna brzydko odwijac a plastikowe fleki bardzo szybko sie scieraja na starych miejskich chodnikach 10zl nie majatek ale po co mam wydawac skoro nie musze

Ostatnio postanowiłam sama spróbowac.A że mam parę w rączkach , to urwałam cały obcas:o ciągnełam obcęgami.A buty firmy dobrej , drogie...naprawa kosztuje teraz jakies 40 pln.A za kilka złotych mógł mi to zrobic szewc , bez urywania obcasa...a wystarczy mi zmienic raz na rok.

Gość no sorya ale mi nigdy nic nie
odstaje i wszystko jest ok... Może jestem jakaś dziwna:o No trudno:) Nawet skórzane podeszwy mi sie nie zdzierają. Może dlatego, że mam kilka par butów i chodze w nich na przemian. Może dlatego, że podnosze nogi jak chodzę. Nie wiem... Mieszkam poza miastem, więc codzinnie chodze nawet żwirowaną alejką i jak na razie moje buty zyją. Nigdy w życiu nie zmieniałam żadnych fleków. A jak buty się zniszczą, to wyrzucam. Ale to raczej nie podeszwy się niszczą:)

Gość kik*
zanoszę do szewca, bo najczęściej są to oryginalne fleki, których nie można kupić w sklepie z artykułami szewskimi. jakoś tak zawsze trafiam.:o

ja też zmieniam sama tzn. ja urywam pozostałość po fleku a ojciec wyciąga obcęgami bolec bo ja nie mam siły :D potem już sama wkładam nowe.. po co wydawać kase jak można zaoszczędzić, np. na piwo :P a i jaka satysfakcja że nie trzeba z byle drobnostką do szewca latać :P :D

ja też zmieniam sama tzn. ja urywam pozostałość po fleku a ojciec wyciąga obcęgami bolec bo ja nie mam siły :D potem już sama wkładam nowe.. po co wydawać kase jak można zaoszczędzić, np. na piwo :P a i jaka satysfakcja że nie trzeba z byle drobnostką do szewca latać :P :D

Gość Ja daje do szewca
kosztuje to nie wiele a fleki są mocniejsze bo nie z plastiku tylko gumy,heh nawet na to nie wpadłam by wymieniać samemu :)

wlasnie slyszeliscie ze sa trwalsze fleki niz plastik? nie mowie o okropnym metalu tylko wlasnei jakas guma czy cos niezdzieralnego?

Gość gość
zalezy jakie to fleki. ostatnio coraz czesciej robia z metalowym cholem ktory latwo odczepia sie od resztki fleka i zostaje w obcasie i trzeba go wyciagac sila. dlatego na wszleki wypadek oddaje fleki z butami do www.cezarszczecin.pl tyle z eja w butach zmieniam je nie wiecej niz raz na sezon.