Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BĄBELL

ZDJĘCIA ŚLUBNE W IKEA *****ZOBACZCIE*****

Polecane posty

Gość Ale dno...
Ale DNO. Jeszcze powinny być zdjęcia w kiblu, bo takich tu brakuje. „Super miejsce” pasujące do zdjęć ślubnych. Ludziom to już naprawdę odbija. Dziwię się tej parze, jeśli to w ogóle jest młoda para, że wyrazili zgodę na takie zdjęcia. Oj przepraszam gdzieś na stronie w kiblu już widziałam zdjęcia młodej pary

Juz kiedys na kafe byly linki do sesji w Ikeii, ale wtedy chodzilo o inna pare, wiec sadze ze to sie powoli zaczyna robic modne :/. Doprawdy nie rozumiem dlaczego ludziom sie wydaje ze łąka jest zbyt oklepana na fotki... Przeciez te zdjecia wygladaja jak z pierwszej lepszej imprezy urodzinowej -a fotograf za bardzo sie nie wysilil :/. Ludzie juz sa chorzy na punkcie marketow :/. Spacer z dziecmi w Tesco, obiad rodzinny- degustacje w Geant, no i fotki z najwazniejszego dnia w zyciu-Ikea :/

Gość moim zdaniem zdjęcia sa ładne
ciekawe, chociaz widać, że nieco "podrasowane" komputerowo;) Ale nie rozumiem, czemu się tak burzycie:o Wiadomo, że to dobre miejsce, bo młodzi ludzie będą tworzyć dom, a IKEA jest miejscem, gdzie panuje "domowa" atmosfera, czy tez za takie chce uchodzić. I sa tak po prostu miłe dla oka ekspozycje. Moim zdaniem zdjęcia są ładne, dośc dobrze zrobione, no i nie ma się co czepiać. Za to srać się chce, jak po raz 188899293939372666162637282839191101 widzi się zdjęcia w studiu robione na błękitnym, różwym czy zielonym, zaziajowy tle:o To jest szvzyt bezguścia, obciachu i wszystkiego, co wiejskie i najgorsze:o Łąka i jakieś parki- oklepane do bólu:o Poza tym przy złej pogodzie (deszcz, silny wiatr), kiedy zdjęcia mogą wyjść najciekawsze i najładniejsze, każda panna młoda nie wychyli wytapetowanego nosa za dzrwi, bo jej sie mejkap rozmarze:o No więc w czym problem? Zdjęcia to ma byc miła dla oka pamiatka. I te zdjęcia są miłe dla oka. A Ikea, to tylko tło. Tak samo jak las, łąka, starówka itd., tyle że na razie mniej oklepane. Najciekawsze zdjęcia można zrobić przed ślubem, podczas złej pogody, podczas jakichs wypadków, na biednej wsi itd. Coś ciekawego musi się dziać na zdjęciu. Ale ponieważ żadna para nie chce takich przygód, wszyscy stoją i się wdzięczą, to sesje sa nudne koszmarnie. Także nie dziwię się, że dla was ikea to już jest szczyt wszystkiego. Ojej, jakie to strszna:o No faktycznie... Ja bym chcętnie zrobiła sobie zdjęcie na starym dworcu, w tle jacyś lokalni menel, czy podczas burzy, kiedy wiatr mi zrywa welon albo sukienka zasłania mi twarz:D Albo podczas ubierania, podczas maikjazu, jak smarczę, jak ktos piany się przewraca na weselu, jak chce mi się soać, nawet w kiblu bym sobie zdjęcie zrobiła. Bo to jest ciekawe, życiowe, to jest prawdziwy reportaż z tego dnia, to coś mówi o mnie, o tym, co robiłam, jaka jestem. A nie ustawiana sesyjka na błękitnym tle:o 🖐️

Jak dla mnie tragedja!!!!!!!!!!!!!!!! Także uważam, że fotograf się nie wysilił ale prawda jest taka, że ty raj dla fotografa robić foty w ikea bo co by nie zrobił z tymi fotkami i yak wyjdą kiepsko. Wielka mi sesja fotograficzna \"proszę usiąść na kanapie żółtej a teraz na tej w kratkę, proszę się wychylić zza kanapy w ciapki..........\" ;) :p Gratulacje dla pomysłodawców - gwarancja na nieudany album ślubny!!!!!!!

Gość moim zdaniem zdjęcia sa ładne
Aha, no i niestey ale markety sa częścią naszego świata. Nie sądzę, żeby ta para całymi dnaimi siedziała w Ikei i dlatego jeszcze będa tam dzieci płodzić:o Po prostu ze względu na cipełe, domowe ekspozycje to jest w miarę spokojne i ciekawe miejsce. Ciekawe ze względu na efekt artystyczny. Przeciez oni tam chyba nie będą siedzieć z goscimi i w piłeczkach wódki pic nie będą:o A właśnie sejsa w markecie byłaby super:D Pomyślcie tylko- pusty market, a tam na środku alejki na wóz,ku jedzie panna młoda i welon za nią powiewa:p Zdjęcie bossssskie. Tylko kwestia tego, czy komus zależy na zdjęciach do tego stopnia, żeby się wybirac do marketu:o I nie jestem zwolenniczka marketów. Ale osądzam to po prostu ze wzgklędu na efelt artystyczny. Moim zdaniem takie zdjęcie byłoby świetne,. Mówiłoby wiele o naszym świecie. I niekoniecznie mówiłoby pochlebnie o marketach....

Gość pisze się tragedia
matołku:o

nie matołku nie życzę sobie - kretynka przepalcować się już nie można. Przepraszam za urażenie tak "estetycznego" oka :o - makabra

Gość pisze się tragedia
nie estetyczne tylko ortograficzne, kretynko i matołku:o🖐️

kretynka cię nazwali przy porodzie. Każdy ma prawo do pomyłki zwłaszcza pisząc na klawiaturze.

Gość neuroza
mnie sie tam podoba; dla mnie ma znaczenie równowaga na zdjęciu , kolorystyka , proporcje , wykadrowanie; jakiś płotek albo strumyk za plecami nie ma dla mnie większego znaczenia - moze to byc tak samo dobrze parawan u lekarz , byle miał odpowiedne parametry; nie wiem , co tak najeźdzacie , zdjęcia są sympatyczne , dobrze ustawione; klto powiedział , ze jedyne odpowiedni e tło to natura ?

neuzora nikt tak nie powiedział ale kanapy??? :o Już wolę zdjęcia na dachu biurowca są o wieleciekawsze niż ikea ;)

Gość Sciema
Pracuję w systemie ochrony jednego z Krakowskich Centrum Handlowego. Jestem bardzo ciekawy jak fotograf uzyskał zezwolenie na fotografowanie w takim miejscu. To, co zrobił podlega pod paragraf. Jeśli ktoś nie wierzy wystarczy spytać się ochrony najbliższego centrum handlowego czy można takie zdjęcia robić. Coś mi tu z tymi zdjęciami śmierdzi ściemą.

Gość ..XYXY..
Znowu ta wciskająca się reklama. Panie Kowalski cos panu to reklamowanie się na forum nie wyszło.

jak dla mnie rewelacja...zdjecia na luzie w polotem :) czuc wyobraźnie i poczucie humoru. nie jak te tandetne wyswiechtane plenery w miejskim parku

Gość HMMMMMMMMMMMMMM
hmmmmmmmmmmmmm

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość a mnieeeee
nie wchodzą te linki, a strasznie mnie to zaciekawiło i chciałam zobaczyć... :(

Gość Majuniaaa
Te zdjęcia powyżej ładne, wreszcie coś innego niz oklepana łąka czy park

Gość lala202
te powyzej fatalne :/ (i dodatkowo panna mloda ma jakies takie zmanierowane pycho. brrr)

Gość groszeczek
a,ten fotokowalski to nie z Chrzanowa?bo gdzies mi sie wydaje znajomo?..

Gość nie wchodz mi te linki z ikea
a jestem strasznie ciekawa

Gość gutenacht
bo to topik z 2006 :O