Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horse power

ILe czekać na odpowiedź ???

Polecane posty

Gość horse power

Wczoraj wzialem numer dziewczyny na imprezie napisalem jej o 16 czy nie ma wolnego jutro wieczoru ..po jakim czasie gdy nie odpisze moge sobie odpuscic ????

Gość odpusc sobie
juz teraz, za wczesnie kolego do niej napisales myslisz, ze ona z dnia na dzien zmieni swoje plany? nie trzeba bylo odczekac 2 dni i sie zapytac o nastepna sobote, spieprzyles wiec nie czekaj, a jak napisze to wtedy po prostu sie z nia spotkaj i nie wykonuj gwaltownych rchow bo dziewczyna sie wystraszy

Gość horse power
wydawalo mi sie ze jak odezwie sie za pare dni to pomysli ze o niej zapomnialem i olalem......... kobiety dajecie numer i chcecie by facet po paru dniach napisal???

Gość samorodek
sam jestem ciekaw jakie jest zdanie kobiet chcaz zeby od razu facet odpisal czy moze po paru dniach

Gość dsfsdfsdfsd
jest dopiero 16.40 !! może odpowiedzieć nawet jutro. Dziewczyny tak robią. Np. ja :) Żeby facet czekał i się niecierpliwił...

Oczywiście, że od razu. To tylko taka głupia teoria że po paru dniach. Każda się cieszy, że facet pisze zaraz. A najfajniej jest jak dostaje się np smsa zaraz jak się wróci ze spotkania do domu. I jak jakaś będzie mówiła, że tak nie jest to kłamie :)

Gość aż do skutku
cos ty taki niecierpliwy? Pewnie jest zajęta teraz i dlatego nie odpisała. A co, masz na jutrzejszy wieczór jeszcze inne plany i boisz się, że nie wyjdzie ani to, ani to??? Jak ci zależy, to poczekasz na odpowiedź tyle czasu, aż sie odezwie. W tak zwanym "międzyczasie" możesz jeszcze coś napisać. Byc może przez przypadek skasowała twoja wiadomość i nie ma twojego numeru teraz? Różnie może się zdarzyć.

Gość Wrom
Facet może pisać kiedy chce i ile chce. Na początku najlepiej jak najszybciej (gdy ona sama daje ci nr telefonu). Możesz do niej napisać jeszcze raz jeżeli nadal bez odzewu.

Gość miriamka
ja bym ci odpisała po tygodniu. co to w ogóle jest za pytanie? wieczory to ona może mieć wolne ale niekoniecznie po to by zapełniać je czyjąś spermą! blechhhhhhhhhhh :P

Gość horse power
no to odpisała, będzie dopiero w przyszłym tyg w mieście bo wyjechała i wtedy byśmy się mogli spotkać, odpisać coś teraz, czy przypomnieć się pod koniec tygodnia ???

Kobiety zazwyczaj odpisują od ręki jeśli im zależy na facecie. To faceci zachowuja się dziwnie w takich sytuacjach. Kiedyś np. facet nie odpowiedział na mojego sms-a przez cały dzień a kiedy następnego dnia spotkaliśmy się i spytałam \"dlaczego nie ospowiedziałeś na mojego sms-a\" on powiedział,,,\" A to na wszystkie sms-y trzeba odpowiadać?\" Zaznaczam, że w moim sms-ie zadałam pytanie na które oczekiwałam odpowiedzi. Faceci sa czasami ,,,,,,jak dzieci:)

Gość miriamka
dlatego nie pozwalaj, żeby traktował cię lekko, łatwo i przyjemnie. kiedy odpowiesz mu od aru, na to wyjdzie.

Gość horse power
no więc odpisac teraz jeszcze cos ??? bo w sumie zaznaczyla ze w przyszlym tyg mozemy sie spotkac, czy odezwac sie np w czwartek dopiero ???

Gość Wrom
Odpisz coś na jej sms-a, a potem w tygodniu jeszcze chociaż z dwa razy napisz coś (znaczy że ci zależy), inaczej na przegranej pozycji będziesz i na spotkaniu w złym humorze ją zastaniesz.

Gość horse power
nio napisalem jej potem cos w pon albo niedziele napisze .trzymac kciuki :PP

Gość przecietna polka
nie czekaj

Gość ty sie nie pytaj tu na forum
tylko rób tak, jak serce ci dyktuje :-) Nie za bardzo rozumiem zagrywki typu " co ędzie, jeśli wybranka/wybranek mojego serca dowie się, że bardzo mi na nim/niej zależy". Lubicie sobie utrudniać życie i nie mówic wprost? To przeciez bez sensu. Albo chcę się z kimś spotykać i miło z nim spędzać czas, albo nie. A skoro mi zależy, to niby dlaczego ta druga osoba ma o tym nie wiedzieć? Chyba że wolicie od poczatku cos tam kręcić, oszukiwać i tylko liczyc na domysły.