Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze wiedziec

Jak sprawdzić uczucia faceta ???

Polecane posty

Gość musze wiedziec

Macie jakieś sposoby? :( On ostatnio sie ode mnie oddalil, mam wrazenie ze flirtuje ze swoją poprzednią milością :( chcialam mu powiedziec ze go zdradzilam(wiem ze to glupie) ale tak eby sprawdzic jego reakcje, myslalam zeby poflirtowac przez gg jako inna osoba i zobaczyc co powie, albo wynalezc sobie jakiegos nieistniejącego adoratora :O niby smsy slodkie i te sprawy:O ale nie wiem czy to zadziala, a nie chce by oddalil sie jeszcze bardziej :( rozmawialam z nim troche, bo nie lubi gdy poiruszam temat tamtej, mowil ze niby jej nie kocha, ale po co w takim razie robi glupie zaczepki w jej kierunku, flirtuje na gg, chce wyjsc pogadac :( smutno mi, nie wiem co sie dzieje :(

Gość aaa psik
a jak długo jesteście ze sobą i jak długo on był z tamtą??

Gość musze wiedziec
my niecaly rok a z tamta nie byl wczesniej, byl w niej bardzo zakochany, ale nic z tego nie wyszlo, chyba ona nie chciala , ale do konca nie wiem a moze teraz juz chce :( i co, rzuci mnie dla tamtej, bo jej sie nagle odmienilo? :( dlaczego tak jest? :(

Gość la tristess
>i co, rzuci mnie dla tamtej, bo jej sie nagle odmienilo? Myślę, że tak. Kochał, a teraz ona jego. Moze wiec spelnic swe marzenia...

Gość musze wiedziec
no dzieki, cholernie to pocieszające :( to po co on do cholery byl ze mną tyle czasu? wypelnial sobie lukę ? :( a może myslal ze tamtej sie jednak nie odmieni :(

Gość musze wiedziec
no bez przesady :O cikawe jak to pozniej odkrece? :O powiem ze poronilam? :O zresztą to już klamstwo, cholernie nietaktowne, moze i skuteczne, ale od razu by wiedzial ze albo sciemniam, albo to musialoby byc prawdą zeby mi uwierzyl

O jejku....czemu się tak głupio bawić?:o Przecież jeśli będzie chciał odejść...to odejdzie i nic nie poradzisz.....na razie dbaj o to co masz....a właściwie o to co macie....na siłę niczego nie osiągniesz....symujlumąc jakiś flirt tylko pogorszysz sytaucję...że nie wsponę, że to trochę żałosne...sama przyznaj:o Zapytaj wprost....

Gość łezka88
u mnie jest to samo... z tym że z tamta był 6 lat... i to on teraz chce sie z nim spotkać... a on poleci pewnie do niej ;( Ehh

Potem możesz mu powiedzieć, że żartowałaś :-) Ale gdy koleś nie sprosta próbie, wcale nie będziesz musiała się tłumaczyć :-D

Gość la tristess
a dlacxego na ciążę>? to tylko sposób na to, czy on kocha dziecko nie ją. Ale jak widać mysl bab jets taka= dziecko to on sie ozeni, bedzie ze mną. I stad tyle łapanek, bo jets oglnie porzekadło- ciąża to on teraz Twoj, ozenek lub trucie mu głowy do konca zycia.I baby wyrachowane- suki, jak ktos je tu dobrze nazwał, korzystaja z tego. To czy kocha to wtedy jak chora jestes i sie troszczy, ale sam, a nie ze mu to napisalas na gg by czytał jak to alka robi. Znowu ma nadzerke, znoiw sie łomotała za role w filmie:P suka

Nie, to nie jest test na miłość faceta do dziecka, tylko na miłość do dziewczyny i lojalność wobec niej. Na 100% !!! Słowo \"miłość\" należy w tym wypadku rozumieć DOSŁOWNIE i nie mylić ze słowami \"zakochanie\" czy \"pożądanie\". 1) Próba składa się z dwóch etapów. Po pierwsze powiedzieć, że jesteś w ciązy. Należy potrzymać go z tą nowiną do czasu, aż dokona wyboru: zostaje czy odchodzi. Facet, który przejdzie pomyślnie ten etap, będzie kimś zasługującym na uwagę. Drugi etap następuje dopiero po CAŁKOWITYM i POZYTYWNYM zakończeniu etapu pierwszego: 2) Mówisz mu, że w ciąży nie jesteś i że to był żart (albo próba). Pozytywny wynik drugiej części testu daje już niemal gwarancję, że facet kocha i że możesz na niego liczyć. A teraz najważniejsze: Test przeprowadza dziewczyna, ale korzyści - i to ogromne - odnoszą OBOJE.

Gość la tristess
na miłość do dziecka. Są we 2, on mówi ze lubi ona ze lubi, ma korzysci za sex. Gra w filmach, wciskana jest, ktos ja utryzmuje itp. Jets ciąża sa 3, zatem co to zmienia? nic, jak ja nielubił tak i nie lubi. A teraz jets Ono, czyli kocha je:0 Nie rozumiem rodizny co poprzez dziecko wciska mu jakąś suke!! Zamists mowic o dziekcu, mowi mu o jakies suce, ze ona, ona, ona itp. Ona to cos osobnego, niehc sobie radzi i zyje sama. I pilnuje nadzerek. A dziecko to dziecko, pępowian odcinana jest poryz porodzie, a zatem dziecko i matka nie są jednością. Suce nalezy mówic jasno nie!! A dziecku tak. A nie jak w haremie, jej to bo urodizła, tamtej to bo tez urodzizła a tej to, bo kocham. Tylko tę co sie kocha. Tylko tym. A nie sukom

No to już jak tam uważasz... To tylko jedna z wielu możliwości, nie odpowiada Ci - nie korzystaj. Albo sprawdzaj sobie tę miłość do dziecka, na zdrowie! :-)

Ja mam jeszcze kilka, ale zostawię na później dla innych. Nie można przecież wszystkich przyjemności wyczerpać za jednym razem, nieprawdaż? :-)

Gość la tristess
jesli bedzie mówił o tobie, o dziecku przyszłym i tym obecnym, a nie tylko o obecnym jelsi bedzie Tobą zaintersowany i dziecmi - ogółem:) wtedy wiesz, ze kocha Ciebie:) A nie, że zabiega o twe wzgledy, ale publicznie caca suke- ze nietypowa, ze niebksa, ze cenna.. co za głupota. On by sie odbrze czuł jakbys sie z nim spotuykała, kochała, mowiła slodkie słowa, ale publicznie mowila ze cacy to twoj eks, bo dał ci auto. To samo zkobieta, bo cos dała. Nonsens. Miłosc jets bezintersowna. I nie warto skakac jak zagra suka czy jej rodizna, czy jego. Warto zyc zgodnie z sercem:)