Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oferko

dlaczego kobiety udają niedostępne

Polecane posty

moze sie źle wyraziłąm nie zrezygnowac ale przewartościować, pomysleć o dziecku, rodzinie w tym sensie

Gość Wrom
Można coś poświęcić ale nie wszystko a ta druga strona nic. Dla faceta taki układ również okazuje się mało komfortowy bo potem ona mu przerzuca jak przy nim zmarnowała swoje plany itp.

wiesz wydaje mi się jesli to się zrobi w pełni świadomie, patrząc jakie sa konsekwencję i kocha siętę drugą osobę to taka sytuacje nie wystąpi

oj nie popadaj w skrajności... ciągle masz tylko czarne scenariusze... czasami chodzi o drobnostki, małe poświęcenia... fakt tego że coś robimy, poświęcamy dla kogoś ale i dla siebie, własnej idei satysfakcji ! Kochasz dajesz, kochasz ofiarujesz...

Gość Wrom
No to właśnie mówię, że musi być umiar w poświęcaniu się i jakaś wzajemnosć a nie tylko to kobieta ma być tą stroną "pokrzywdzoną".

Gość Wrom
Skoro wszyscy się zgadzamy to idę spać. 🖐️

to co od dzisiaj faceci nie boją się inteligentnych kobitek a kobitki nie będa takie niedostępne??? ja tez powoli mykac będe

hmm myślisz że przyzwyczajenia mogą się tak szybko zmienić ? ;) na wszystko trzeba czasu i mądrych kobiet...

hmm problem nie problem... po prostu nie trafiłem na te właściwe... raz czy dwa dostałem nieźle po... to wszystko jest niezła loteria

Gość etoile qui te dit
to nie loteria, a wybory:) interesujesz sie jedna, ale wybrana jakos samumu lub przez los:)

Gość LOKO POKO
SZCZERZE TO NIE ZNAM NIEDOSTĘPNYCH KOBIET NIE MA TAKICH NIEDOSTĘPNOŚĆ PRZEJAWIA SIĘ W TYM CZY KOBIETA JEST ZAINTERESOWANA CZY NIE JEŚLI NIE JEST TO NIE ZAWRACA SOBIE GŁOWY

czego oczekuje ? hmm nie jest mi wiele do szczęścia potrzebne... a co do szukania ;)ogólnie to nie mam czasu... a tam gdzie parcuje to saaame dzieciaki :) przyjdzie czas że się znajdziemy...

Gość etoile qui te dit
samemu miałam na mysli: jest w lokalu i sam wzrokiem mimowolnie wybiera do ktorej zagada a przez los, to np poznanie w necie, juz nie wybierał, tak dwoje sie poznało:) ale co z tym zrobia to juz ich sprawa:) los pomogl jak umiał:) a czy graja? graja niedostepne np mowiac ze dzis nie, ale jutro chetnie:) kłamia ze faceta od roku nie miały, a maja nadzerki z latania po lozkach.. nikt przeciez nie jest w lokalu z ta kobieta, a ona i w aucie, i w domu i w ubikacji moze sobie isc na całosc a potem spotyka swego znajomego i mowi wiesz ja to do roku nikogo nie mama, ale to klamstwo. Chce mu sie przypodobac i tyle.

LOKO POKO gratuluje podejscia kornik79 ponoć kto szuka ten znajdzie , a kto nie szuka i zapomni to też sie znajdzie. ehhe coś w tym jest