Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta2551485

Jak to naprawdę było????-11 września2001 WTC

Polecane posty

Gość aneta2551485

"911-loose change"-2nd edition WARTO ZOBACZYC!!!

hej! chcialabym podjac rzeczowa dyskusje na ten temat ogladalam niedawno sporo materialow na temat 9/11, w tym loose change, film braci Naudet i inne, daja do myslenia... jakie jest wasze zdanie na ten temat? przeczytalam tez dyskusje http://www.niewyjasnione.pl/CA%C5%81A_PRAWDA_O_W.T.C.-t2422.html i szczerze mowiac nie znalazlam tam zadnych przekonywujacych wyjasnien przemawiajacych przeciwko teorii spiskowej...

interesuje mnie szczegolnie jakie kraza opinie wsrod Amerykanow, czy sie o tym dyskutuje, moze wypowiedza sie Polacy mieszkajacy w Stanach?

Ludzie atak na WTC wcale nie był spiskiem. To był po prostu genialnie zaplanowany atak terrorystyczny. Siedzę bardzo długo w zjawiskach niewyjasnionych ( tą stronę którą wyżej podałeś znam doskonale, jestem tam zalogowana ) i również są tam teorie spiskowe ale dla mnie wieksza niewiadomą jest projekt Filadefia niżeli atak na dwie wieże.

mistyczna ja sie nie upieram przy tym ze to byl spisek, po prostu szukam wyjasnienia watpliwosci, rzeczowych argumentow przemawiajacych przeciwko teorii spiskowej, jesli cos wiesz to pisz:)

Jak boga kocham czytałam książkę coś podobnego to tych wydarzeń i co jak by to rząd USA zrobił i to ładnie sprawnie zatuszował