Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem brzydka

a na brak powodzenia nie narzekam..

Polecane posty

Gość jestem brzydka

mam 19 lat, jestem brunetka, naturalne czekoladowe wlosy do lopatek, grzywka, owalna buzia, sylwetka dosc obfita, mam 164cm wzrostu a waze prawie 70kg, czyli kawal baby ze mnie:) biust rozmiar 75c, co fakt to ladne oczy a poza tym zgrabne lydki totez czesto latam w sukienkach.. jestem dusza romantyczki, lubie sobie pozartowac i posmiac sie, uwielbiam tanczyc. mam swoje zasady i czasami wychodze na dosc niedostepna. ale sama mnie zaskakuje jak to sie dzieje ze wygladajac tak jak wygladam czyli nieszczegolnie pieknei kreci sie wokol mnie tylu facetow.. a przeciez mam tyllle slicznych zgrabnych i szczuplutkich kolezanek ktore w polowie nawet znajomosci tyle nie zawieraja co ja.. dziwne.

Gość a o co tu chodzi
:o

Gość masz miseczke c i dlatego

Gość jestem brzydka
no wlasnie nie wiem o co tu chodzi, bo czytam ze brzydule placza bo sa samotne itd a ja jakos piekna nei jestem a zastanawia mnie to ze czesto sie wokol mezczyzni kreca..

Gość jestem brzydka
wady? alez prosze: uparta jak osiol, znatury olewaczka, czesto do przesady ambitna i niestety leniwa

Gość jestem brzydka
no bo jak widze te wszystkie moje kolezanki z buziami jak laleczki, wymalowane i wypachnione a wystrojone to w porownaniu z nimi nic ze mnie szczegolnego;) no i zbedne kilogramy sa a to ponoic panom przeszkadza jak powszechnioe czytam..

Gość kogiel mogiel
"znatury olewaczka, czesto do przesady ambitna" weź no ty się zdecyduj bo dla mnie te dwie cechy się wykluczają

Gość jestem brzydka
kto ma za malo w klacie?

Gość jestem brzydka
olewaczka w stosunku do idiotycznych ludzi przesadow i pogladow ambitna jesli o swoje dazenia osobiste chodzi

Bo powodzenie to nie kwestia idealnej figury i ślicznej buzi, ale sex appealu, atrakcyjności definiowalnej na poziomie feromonów, sygnałów chemicznych, psychicznej otwartości i podświadomego zaproszenia, jakie kobieta wysyła poprzez zachowanie.