Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle mi....

to straszne..czy do was też tak się odzywają...

Polecane posty

Gość źle mi....

juz nie wiem co robic ...jestem z chłopakiem juz dosyć dlugo bo ok. 4 lat...on odzywa sie do mnie potwornie np. przed chwilą o coś się pokłóciliśmy o jakąś głupote ..siedzielismy w moim aucie nagle on wyszedł trzasnął drzwiami i puścił teksty: idź w ch...., wynocha...., buda... poryczałam się i odjechałam bo co miałam zrobić?????.........

Gość zerwałaś z nim
??

Gość mazute
nie szanuje Cię zakończyłabym znajomość jeśli się nic nie zmieni

napewno bym do niego po takich słowach szybko nie wróciła. Zresztą miałam podobna sytuacje i odeszłąm bo było tylko gorzej. Nie daj mu tylko odczuć tego ze nic sie nie stało.Nie odzywaj sie do niego,nie pisz,urwij kontakt na jakiś czas. Pomyśl: kim Ty dla niego jestes skoro tak sie odzywa..:(

Gość xxxxx112223
Ja jestem juz 5 lat po slubie i nigdynawet nie wyzwalismy sie od glupkow chodz byly u nas burzliwe klotnie. W zyciu nie pozwolilabym na takie odzywki!!! Nie szanuje Cie ten cham i tyle! Zuc go poki czas bo po slubie bedzie jeszcze gorzej!!!!!

Gość xxxxx112223
-sorrki,mialo byc "rzuc"

Gość kochane zle mi
jak już odjechałas to nie wracaj.Chyba jestes na tyle mądra dziewczynką i zdajesz sobie sprawe, ze jezeli po 4 latach znajomości facet (ktory Cie rzekomo kocha) tak sie do Ciebie odzywa, to dalej moze byc juz tylko gorzej? Skoro on ciebie nie szanuje- poszanuj samą siebie i rzuc go w cholerę. Poboli, pocierpisz, ale trafi Cio się człowiek ktory naprawde bedzie Cie kochał i z szacunku do tej milosci napewno sie tak do Ciebie nie odezwie.a tak blokuje mu tylko dostep do Ciebie jakis nic niewart nieudacznik ktory tylko ...ujami potrafi rzucac :)

mi np. ten sam facet powiedział przykre jak dla mnie słowa podczas sexu: powiedziałam mu ze mnie troche boli,a on mi na to, wciąż Ci cholera źle i nie dobrze,wstał i wyszedł:( dodam ze on był dla mnie tylko wtedy dobry jak czegoś chciał,a z takimi to lepiej od zrazu wszystko zakonczyć:)

Gość xxxxx112223
Jejku,dziewczyno!!! Zostaw go w cholere!!!!!!!!

Zostaw go , bo będzie już tylko gorzej. Nie zmarnuj życia sobie i swoim dzieciom, trzymaj sie ;-)

Gość źle mi....
wiem ,że nie powinnam sobie na to pozwalać , ale jestem bezsilna ...co mam zrobić....zerwanie nie jest takie proste....kocham go ale nie wyobrazam sobie takiej przyszłości..... on mowi ,ze to przeze mnie on tak się odzywa , bo nie wytrzymuje ze mną...

Gość xxxxx112223
JAK NIE WYTRZYMUJE TO NIECH SPADA I JUZ!

Gość KAJALA
A póżniej Ci powie,że to ty jesteś temu winna,że on Cię leje bo Twoje zachowanie go drażni.

Gość mazute
zostaw go jedno rozwiązanie

Gość źle mi....
dzis go rozdrażniło to ,że wypomniałam mu ,że w niczym mi nie pomaga o co go prosze....za to innym biegiem leci pomoc jak tylko słowo powiedzą.... do tego cały tydzien go nie ma bo pracuje w innym miescie a w weekendy przyjezdza do mnie dopiero o 6 wieczoreem , bo mówi ,ze tyle ma zajęć...kazdy go o coś prosi.. i też jetsem zła , bo chciałabym z nim dluzej posiedziec a tu niestety.... jeszcze obrywa mi sie za to ,że jestem niewyrozumiała.....

Gość źle mi....
nie wim juz co mu powiedzieć jak zadzwoni...a na pewno zadzwoni , bo już nie raz takie sytuacje były i weim jak sie zachowa....

w takim razie nad czym Ty sie jeszcze dziewczyno zastanawiasz,dojdzie do tego ze sie pozwolisz bić bo go kochasz. Wiem co mówie bo tez to przechodziłam,było cięzko na początku,ale teraz jestem szczesliwa,ze nie mam takiego chama

więc powiedz mu,zeby sie nd tym związkem zastanowił,bo Ty masz byc dla niego najważniejsza a nie ktoś lub coś innego.

Gość do vanessaa
a moglabys powiedziec jakie przykre slowa podczas sexu powiedzial do ciebei twój facet .. wiem ze to intymna sprawa ale wiesz tu jestes anonimowo nikt nie wie kim jestes więc moze mogła bys powiedziec ...

dziewczyno jak on cie nie szanuje to jak moze cie kochac. nie wyobrazam sobie ze w ten sposob mozna sie zwracac do osoby, ktora darzy sie uczuciem. nie pozwol sobie na takie traktowanie. skoro zachowuje sie jak cham po 4 latach zwiazku to jak sobie wyobrazasz kolejne lata? zakochanie zakochaniem ale poczytaj sobie topik \"pokochalam debial\" gdzie dziewczyny pisza jak bardzo byly zakochane w facetach ktorzy zachowywali sie podobnie jak twoj i co z tego wyniklo

no właśnie powiedział mi min. to co napisałam,ale wogóle był oschły,kompletnie bez uczucia itp. nie wiem czego chciał ode mnie,dobrze ze sie to zakończyło,było przykro ale jakos to zniosłam

Gość do vanessaa
a sorki zle przeczytałam .... naprawde tacy faceci sa okropni ...jejuu ja bym nei wytrzymała wspólczuje .. i radze szybko odejsc...

Gość mazute
autorka nie chce odejść i nie zostawi go.Jest do niego przywiązana i boi się zostać sama.

Dziewczyno, dostajemy to, na co się godzimy. Ty jesteś najwyraźniej jakimś rozmazanym bezbronnym typem i nie umiesz wytyczać granić, co facet po jakimś czasie zaczął wykorzystywać. Oczywiście, nie powinien itd. Tyle tylko że on jest jaki jest, a ty swoim płaczem go nie znienisz. Ty raczej pomyśl nad zmianą swojej postawy i zrób się trochę bardziej asertywna i twarda, bo nie jeden jeszcze po tobie tak w życiu przejedzie.