Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byfly

Podbijał do was facet który kogoś ma???

Polecane posty

Gość byfly

Bo ja jestem w takiej własnie sytuacji,wiem ze mu sie podobam.mialyscie tak kiedys?co z tym zrobilyscie?a moze ktoras ulegla?

Gość etoile qui te dit ..
tak.. i to nie raz. Tak jets jak ludzie sa ze soba ze wszytskich powodow tylko nie ze wspolnej milosci. Po rozmowie wiedzieli ze moga byc kumplami nic wiecej.

Gość byfly
jak to sie skonczylo?mam na mysli to jak reagowalas?

Gość bylam i to nie raz
jeden mi opowiadal ze jest nieszczesliwy ze swoja dziewcyna i chyba ja zostawi tylko nie chce jej zdradzic:D drugi nie mowi nic na ten temat ale tez chce sie spotykac ze mna faceci to swinie ,nic dodac nic ujac:)

Gość bylam i to nie raz
mialam napisac ze nie chce jej zranic a nie zdradzic-to moze chcial ze mna ale sie nie dalam :D

Gość margeuritte
a moj mial panne miowil z enie chcial nic zmieniac ale sie we mnei zakochal po prostu zawrocilam mu w glowie nie zostawil jej , moze zoistawi keidys poki co klamie i oszukuje ja.

Gość bylam i to nie raz
to tez racja ,ja tez nie jestem w porzadku teraz wobec mojego faceta ale jego nie ma ze mna juz połtora roku i jeszcze troszke nie bedzie niby jestesmy ze soba ale osobno ....

Gość aaaaaaaaaaaaagggggggg
margeuritte - tylko ją??????? ale naiwna jesteś. Zauroczyłaś go, ale na razie co nie chce nic zmieniać.........łał.

Gość bylam i to nie raz
obie was oszukuje ,to samo jak ten co sie teraz z nim spotykam , wiem to ale nie moge z niego zrezygnowac ,bo cos mnie do niego ciagnie

Gość onlyone
dziewczyny a jesli mialybyscie ochote na takiego faceta?co byscie wtedy zrobily?przeszkadzalaby wam ta druga?

Gość onlyone
i jeszcze jedno pytanie: gdybyscie kogos mialy,co wtedy?

Gość malutenka
ja bylam w takiej sytuacji ze wiedzialam ze on kogos ma,on wiedzial ze ja mam a mimo to nas do siebie przyciagalo....nigdy nie rozmawialismy o tym by byc razem.poprostu spotykalismy sie,milo spedzalismy czas i kazde wracalo do swojego partnera

Gość 1111111111111
HMMM....Ja tez mialam kogos i on mial kogos i strasznie sie chcielismy. Jakos porozchodzilismy sie z naszymi partnerami i mielismy razem suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper sex.mmmmmm... czasem tesknie bo nie dane nam bylo byc razem ale niczego nie zaluje bo bylo swietnie.