Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskerrin

gdzie moge znalesc info na temat np. wczorajszego wypadku w małoposkim?

Polecane posty

Gość polskerrin

wczoraj jak jechałem krajową 4 o strony Krakowa widzialem wypadek, tzn, jak juz były karetki... gdzie móglbym uzyskac informacje o tym wypadku, szukalem na stronach intenrtowych tych okolicznych miast, ale nic nie zanlazłem...moze ktos z was podpowie mi pomysłem ;) chciałbym wiedziec jak doszlo do tego wypadku oraz czy wszyscy przezyli....

Gość polskerrin
na razie nie ma informacji na ten temat. no nic poczekam. nie chciałem patrzec jak przejzdzaem obok, bo takie obrazy na dlugo zostaja w pamieci. to jest straszne co sie dzieje na drogach... "ale głupek" to cyba nik powinien dotyczyc twojej osobowosci....

Gość Ale głupek
najlepiej być gapiem i szukać sensacji!! A jakby karetek jeszcze nie było na miejscu to byś pojechał dalej bo nie wiesz nawet co zrobić w takiej sytuacji!!

Gość polskerrin
powinni chyba dac wktorce te informacje bo zdaje mi sie ze w wypadku tym było kilka samochodow...a moze to przez te karetki wydawło sie tak duzo...

Gość polskerrin
napewno bym nie odechał, mam skonczony kurs udzielania pierwszej pomocy, ktory wrecz mnie zobowiazuje do udzielenia pomocy. wazne by sprobowac, nie darowalbym sobie gdybym po prostu pojechał sobie dalej.

Gość Ale głupek
ale jestes prostym człowiekiem !!!!!!!!!!! To nie kurs Cie zobowiązuje!!!!!!!!!!!!! Bez kursu tez masz obowiązek pomagać jeśli najedziesz na wypadek!!!!!!!!!!

Gość polskerrin
szkoda z toba dyskutoweac, nie bede ci opisywac o moich odczuciach, sumieniu jakie bym mial gdybym nie udzielił pomocy jakby nie było słuzb medycznych i o tym ze pomgóglbym bez kursu, ale kurs mnie przygotwał do tego abym prawidlowo udzielał pomocy , bo i tak to nic nie da, ty wiesz swoje i lubisz gnebic innych...

Gość zzzzzooooo
nikomu nic powaznego sie nie stało, wszyscy zyją, wiem tez, ze to warszawiacy...

Gość zzzzzooooo
i rzeczywiście była nie mała kraksa...stąd tyle erek, strazy...ale cale szczeście wszystko ok..pozdrawiam

Gość sprostowanie
kodeks drogowy zobowiazuje każdego kierowcę do udzielenia pierwszej pomocy osbom potrzebującym tej pomocy.Za nieudzielenie pomocy grozi kara.

Gość zzzzzooooo
to prawda przedmówco, tylko czasem Ci ratujący wyrządzają wiecej szkody niz pomagają.,...cale szczecie , ze dzieje sie to rzadziej