Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

myśle ,ze dziewica nie chciała by Ciebie :P bo nie jesteś czysty :P a ona owszem!i sie kurwa nie wyszumiała!

pewnie,ze nie jestesmy malzenstwem! w zyciu zadnych papierkow!! chociaz sie oswiadczyl gdy bylismy mlodzi i glupiutcy. jestesmy razem prawie 9 lat i mamy zaplanowana,prawie 2 letnia coreczke. jakby chcial odejsc to by odszedl-tak samo ja. z tego co wiem,byl kiedys z jakas dziewica,gdzies tam w szkole jeszcze.i co z tego? dla mnie(i dla niego) dziewictwo to tylko pierwszy raz,zawsze musi byc ten pierwszy raz i tyle kazdy ma prawo do rozkoszy

Gość MASZ PRAWO DO DZIEWICY
NAWET JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ ZGWAŁCIĆ

istotne,piekne,oczywiscie.ale jesli potem zauroczenie wygaslo i pojawil sie nowy kochanek,to tez jest normalne i piekne i okej.

Ale sex z dziewicą to coś wyjątkowego wartego wiele pieniędzy. I nie chciałbym, z tego zrezygnować.

Gość do mężusia
gotów byłbyś zapłacić za sex z dziewicą ?

To jest warte wielu pieniędzy a nawet dopuszczenia się gwałtu, choć naajlepiej to znaleźć dziewicę na żonę.

Gość oj mężuś
my wiemy, że tylko tak sobie mozesz podnieść samoocenę. Leżysz na żonie i czujesz się kimś bo masz w tym swoim ciasnym mózdzku zakodowane niewiadomo czemu, że to Twoja własność.

Gość prawda jest smutna
dla facetów typu mężusia wszystkie kobiety to potencjalne dziwki. Nieważne: dziewice, niedziewice... własna żona

nie chcialbys tez zrezygnowac z prostytutek i innych kobiet. a twoja zona ma obowiazek. i to wlasnie jest nie fair. ona tez ma jedno zycie i naleza jej sie jego rozkosze. i nie pisz,ze wcale by tego nie chciala,bo na pewno po pierwsze jest typowa zastraszona przez polskie seksistowskie spoleczenstwo zagubiona kobieta,a po drugie ona nie zna prawdy o tobie i kto wie co by zrobila gdyby ja znala.

Osoby powyżej podsunęły mi tą myśl i tak myśle że gdybym ożenił się z niedziewicą(co jest niemożliwe) To bym to zrobił.

Gość oj mężuś
załosny z ciebie koleś

Gość mężuś wie lepiej
czy jest żałosny czy nie :-)

Gość oj mężuś
tak właśnie widać co on tam wie

Gość mężuś wie najlepiej
jego filozofia życiowa oszałamia. Niestety napewno nie dziewice :-)

Gość chce zostać starom
pannom

Gość Hermenegilda cnotliwa
Ja bede czekała z moja cnota tak długo na mojego ksiecia (nawet do starosci) az on przybędzie na białym rumaku i mnie rozdziewiczy.

Gość o ja pitole
pewnie prowokacja, ale jakie ma odniesienie do rzeczywistosci :O generalnie facet o takim swiatopogladzie to dla mnie nie facet, a do tego KTOS o takim swiatopogladzie + sposob wyrazania sie o kobietach i do kobiet...hmmm..wiecie co, nie zaslugujecie nawet nawet na "k***" (poslugujac sie Wasza terminologia) i biedne te dziewice, ktore trafia w Wasze rece, ale coz - mlodosc to glupota i naiwnosc, a te ucza zycia, szkoda tylko, ze przyjdzie im uczyc sie zycia na CZYMS takim, jak Wy czlowiek, ktory nie ma szacunku dla drugiego czlowieka nie zasluguje na miano KTOS eee chwileczke i Wy chcecie byc ojcami? pieknie, wyrosnie nam kolejna generacja takich popaprancow :O bo czego nauczycie swoich dzieci? jakie wartosci im przekazecie? za-lo-sne

Gość Hermenegilda - daj spokój
z tym białym rumakiem. Najwazniejsze żeby sie z toba ożenił, bo jak cie tylko pozbawi cnoty to będzie z ciebie niezła dziwka !

hmm hmm hmm chyba mieszcze się w granicach z ogłoszenia ;) ale to żadna reklama mojej osoby żeby nie było ;)

Gość mężuś by cie nie chciał

wszystko wszystkim,ale czy zdajecie sobie sprawe,ze ten facet wlasnie wyznal,ze gwalt jest rzecza dopuszczalna? a moze ja bym sobie z checia zabila kogos...............

Gość KAŻDY MA PRAWO DO DZIEWICY
no niestety