Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość temat denny
topik denny, autor szurnięty, a poziom rozmowy świadczy o tym, że albo mamy tu samych idotów albo wszyscy się podporządowali !!! Gratuluję prowokacji kretynie !!! PS. Dziewczyny to pewnie prawiczek tak brzydki, że Go żadna nie chce to sobie topik założył i pieprzy farmazony...:P

wolno mi to samo co tobie,tak jednak ty nie masz prawa obrazac kobiet uprawiajacych seks przed slubem,nawet z wieloma partnerami,o ile tak samo nie bedziesz obrazal puszczajacych sie facetow,w tym samego siebie

Ja chce być poprostu szczęśliwy a napewno nie byłbym szczęśliwy żeniąc sie z jakąś używaną szmatą

\"Temat denny\" tak, pewnie prowokacja, ale ja wiem że niestety istnieją w \"realu\" takie głąby... :o

Gość faceci z forume
marco i piotrku tutaj to forum szmat, ich jest 20 razy tyle, więc żaden z nas nie ma ochoty już z nimi na te tematy dyskutować 🖐️. Odpuście se i szukajcie ślicznych dziewic, których jest pod dostatkiem, a im pozwólcie żyć w błogiej świadomości, że są warte tyle co one :). Faceci z forume 🖐️

Gość temat denny
straszne, co ??? :P

normalnie potrzasnelabym waszymi matkami i nagadala im do sluchu nie nauczyly was nic co do nich nalezalo

..kto napisał że brzydki prawiczek no to co to dla niego tylko szmata nie może pomarzyć o dziewicy:(

Gość nienawidzee
Agais masz arcje :) to matki uginajace sie pod ciezarem siatek i drzace na mysl ze nie zdaza ugotowac syneczkom obiadku tak ich nauczyly! Teraz oni szukaja takich dziewczyn ale niestety czasy sie zmienily :0 Dla nas na szczescie :)

Gość temat denny
idzcie się napić chłopcy, ochłońcie i wracajcie do domu- do swoich puszczalskich :P koniec marzeń kąpać dzieci

Gość nienawidzee
Nie uwazam sie za lepsza od nikogo :) Po rpostu mialam odwage oddac sie pragnieniu z osobą którą kochałam :)I dlatego nie życzę sobie żebyś mnie obrażał gnojku !

Gość faceci z forume
nie, nie o to chodzi, te z niższej półki często by się dowartościować, już wieku 16 lat wskakują do łózka byle komu, no bo jak to, już mnie ktoś ruchnął, to wcale taka zła nie jestem, buuhehehe :D i tak błedne koło się napędza. A te świadome swej wartośi i urody czekają na prawdziwych facetów którzy będę je nosić na rękach :classic_cool: precz z używanymi ::OOOO

Gość temat denny
racja !!!papa

Gość nienawidzee
Anusia tez sie zastanawiam od godziny! Ale po prostu nie mogę ścierpieć tego co te młotki piszą!

Gość nienawidzee
Paweł jesteś najbardziej ordynarny ze wszystkich i nie amsz nic sensownego do powiedzenia oprocz 2 slow...domysl sie jakich

Paweł, napiszę jeszcze na pożegnanie... gówno o mnie wiecie :D a kurwy to są ci, którzy pieprzą się na lewo i prawo, czyli Marko, Piotrek i prawdopodobnie Ty.

Gość nienawidzee
No to żegnajcie kurwipanki!

Gość nienawidzee
Faceet a ty wracaj do swojjej osiemnastki :P

Gość wiesz co.....
kobieta która z własnego wyboru a nie z braku okazji jest dziewicą za bardzo się szanuje żeby związać się z taką męską,uzywaną,łatwą kurwą jak ty który będzie ją traktował jak trofeum i nagrodę a na którą nie zasluzył,pisaleś coś o honorze chyba,wiesz,niektóre kobiety tez go mają i wlaśnie by go utracily gdyby po tylu latach czekania i odmawiania sobie trafiły na cos takiego jak ty,pewnie to i tak kolejna prowokacja ale szkoda że tacy idioci naprawe istnieja,i ciekawe panowie czy swoje matki też byście od szmat wyzwali gdybyscie się dowiedzieli że spała z kims poza waszymi ojcami.