Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość Piotrrrek

Jestem 27letnim facetem z doswidaczeniem nieżle zarabiam chciałbym poznac porzadna dziewczyne w wieku 19-24 dziewice,wygląd przeciętny,inteligentna.Czy takie jeszcze są?

Gość wybierz se spośród tych
z którymi szumiałeś :P

Gość Piotrrrek
One nie zasługują na to aby być zonami

Gość wybierz se spośród tych
a ty zasługujesz na porządną dziewczynę?

Gość a Ty zasługujesz
Na żonę dziewicę:-P

Gość Piotrrrek
Tak bo jestem facetem inteligentnym,bede mógł ją utrzymac i napewno takiej nie zdradze

Gość Piotrrrek
POtrzebuje miłości a czystość kobiety jest dla mnie ogromnie ważna

Gość jak myślisz czy dla dziewczyny
przeszłość faceta jest bez znaczenia?

Gość a Ty zasługujesz
niechce mi się czytać twoich wypocin.Jesteś żałosnym kolesiem ---jak dla mnie.I mam nadzieję,że twoja dziewica przyprawi ci kiedyś takie poroże,że się w drzwiach niezmieścisz.

Gość taka jedna ona
nie ma takich są takie naznaczone przez ciebie albo takie, co jeszcze sie nie wyszumiały i twoja kasa pomoże im w tym bardzo :) miłego dnia

Gość buahahahahahahahhahahahaha
mozna sie usmiac z tej prowokacji

Gość Piotrrrek
Większość kobiet ,dziewczyn które spotkałęm na swej drodze była zadowolona ze mam doswiadczenie.I prawie kazda chciała udowodnic ze moze zatrzymac faceta na dłuzej.To kwestia honoru zwiazac sie z dziewica.To jest podobnie jak dziwczyna mając do wyboru rozwodnika i kawalera o podobnym walorach wewn. i zewn. wybierze kawalera

Gość Piotrrrek
Mężczyzni i kobiety spełniaja innne role w zyciu mężczyzni to zdobywcy chca miec kobiete dla siebie kobieta która oddaje sie mezczyznie po ślubie bardzo sie szanuje bo uwaza ze tylko męzczyzna który ja poślubi moze sie z nia kochac z kolei.Kobiety w wiekszosci przypadków daza do małzenstwa jesli oddaja sie przed slubem lub co gorsza zadają sie np z zonatymi to nic niewarte lale skoro wiedza ze jest zonaty i mimo tego daja ciało komus kto sie nimi chce tylko zabawic.Jeszcze raz powtarzam to kwestia honoru.

Gość klosi
ty głupi tępy baranie.myslisz, ze jestes jedyny , któty szumiał z dziewicami. myslisz, ze tylko ty dostąpiłeś tego zaszczytu. inni już dawno wykołatali twoje potencjalne, inteligentne kandydatki.Z czego więc wybierzesz? nie ma takich gamoniu. musisz niestety szukac w tych ochłapach, które ty i tobie podobni wyprodukowali.O rany, z chęcią bym ci napluła ty mędo

Gość Piotrrrek
Wyobrazcie sobie stytuacje ze poznajecie faceta który juz był zonaty jest rozwodnikiem zakochujecie sie w nim zadając sobie sprawe ze ślubem kościelnym czyli jedynym w zyciu obdarzył inna kobiete nie was.Jasne ze mozecie go kochac ale czesto bedziecie sie zastanawiac dlaczego nie stac mnie było na kogos kto mnie obdarzy włąsnie czyms wyjatkowym to mozna dac raz w zyciu.

Gość chciałabym zaciagnać cie do
ołtarza i tam przy wszystkich napluć ci w twarz.......

Gość chces dziewicy
chcesz dziewicy ale ze jest dziewica gdzie????:P

Gość chces dziewicy
chyba teraz spotkasz ale z dziewistwem w uchu hahahahahahhahahaha hahahahahahahahahahha hahahahhahahahahaha

Gość Piotrrrek
W tym problem ze ja nigdy nie proponowałem seksu kobiecie zaparaszałem je na kolacje,podrywałem a one same sie napalały.Nigdy zadnej nie powiedziałem:Kocham" ani tez niczego nie obiecywałem one same myslały ze mnie zatrzymia jesli mi sie oddadza w dzisjieszych czasach czesto babki same wskakuja do łózka nawet gdy sie nie namawia.Im bardziej byłem obojetny na seks z nimi tym one bardziej go pragnęły

Gość a jezeli towja wybranka
bedzioe chciala miec prawiczka....i bedzie dziewica to co wtedy???? zreszta jak pozbnsz ze to dziewica???chyba nie zapprowadzisz jej do lekarza zalosny tyo z ciebie

Gość Piotrrrek
Nie obrazaj mnie ja poprostu uwazam ze stac mnie na czysta kobiete i bede jej napewno wierny.

trzeba bylo miec honor i odmawiac jak wskakiwaly

i co ???

Gość Piotrrrek
Kobiety mają czesto odwrotnie wrecz wiekszosc kobiet szczególnie dziewic pargnie doswiadczego faceta.Im bardziej dziewczyna wymagajaca tym bardziej woli takiego faceta który mógł mniec kazda ale wybrał na życie włąsnie ją doswiadczonego który ja wszytkiego nauczy

pytam sie gdzie byl twoj honor ???jak wskakiwaly???? czyli byles na zawolanie oj od takiegi to z daleko skoro nie potrafil nigdy odmowic

Gość Piotrrrek
Facet z kolei dziewictwo kobiety szczegolnie atrakcyjnej i wartosciwoej takiej która wielu mezczyzn było zainteresowanych nia a mimo tego nie oddała im sie traktuje jak coś najwspanialszego.Taka kobieta sie szanuje bo uwaza ze tylko facet który sie z nia ozeni moze sie z nia kochac.