Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość mimozami jesień się zaczyna
No świetnie się uśmiałam, kiedy nazwałaś mnie idiotką :-0 Wolę nie mieć, niż mieć takie prostackie, jak Twoje. Swoją drogą, nie dziwne że jestes dziewicą ...

napisałam idiotko bo takie głupoty stara babo wymyślasz że tylko osoba psychicznie chora mogłaby to napisać

Uważasz, że to co napisałam to głupoty ? Więc jesteś nie dość że arogancka, prosta i chamska to w dodatku naiwna.

Gość Ta głupia dyskusja ma bardzo
n i s ki p o z i o m

Gość Ta głupia dyskusja ma bardzo
niski poziom, Panowie którzy chca dziewic wyzywaja kobiety od szmat, dziwek, kurew. Wdpolczuje ich kobieto jesli w ogóle jakis z nimi sie zwiarze w co watpie bo traktuja kobiete jak przedmiot a jej dziewictwo i błonke jajk towar. A ty Dziewico wyzywasz innych od idiotek wiec widac jak denny poziom reprezentujesz.

Takie coś \"decydując się na sam sex oralny czy petting nie jest już dziewica psychicznie bynajmniej, a błonę posiada dalej. Może tez dokonywac porównań między mężczyznami na podstawie sexu oralnego. \" TO TYLKO IDIOTKA może napisać

Gość współczuje kobietom
króe wpadna w rece amantów dziewic ( w co wątpie czy w ogole jakas z nimi będzie na duzej) bo ci traktuja ich bonke jak towar i trofeum.

\" Wdpolczuje ich kobieto jesli w ogóle jakis z nimi sie zwiarze w co watpie bo traktuja kobiete jak przedmiot a jej dziewictwo i błonke jajk towar. A ty Dziewico wyzywasz innych od idiotek wiec widac jak denny poziom reprezentujesz. \" Co za bzdury:O.Nic takiego nie stwierdziłem:O.

:(TY SIĘ NIMI NIE PRZEJMUJ ..niedługo będą chciały Ci wmówić że są lepsze bo dupy dawały(ktoś je chciał) ... a ty jesteś dziewicą bo nie było chętny ZWYKŁE KURWY nienajmłodsze zresztą:D

Gość Markoooo
hmmm.my tu lubimy dziewice szczególnie takie zadziorne małolatki

"decydując się na sam sex oralny czy petting nie jest już dziewica psychicznie bynajmniej, a błonę posiada dalej. Może tez dokonywac porównań między mężczyznami na podstawie sexu oralnego." widać prawda w oczy kole :P uderz w stół .... :-0

Gość są laski co panicznie boja sie
niechcainej ciązy i własnie zaczynaja od sexu oralnego jest troche takich przypadków i co z tego ze one maja błonke ale psychicznie nie sa dziewicami...

Gość nieprawda nie kazda moze brac
zastrzyki, tabletki czy plastry antykoncepcyjne bo sa kobiety które maja przeciwskazania zdrowotne. Nie wszyscy sa zdrowi i nie kazda moze brac hormony. Chyba ze ma przeciwskazania a bierze i wyniszcza swój organizm.Zreszta hormony nie sa obojetne dla organizmu jak prawie wiekszosc leków zresztą. Porozmawiaj z kobietami co bray hormony5, 10, 15 lat-okej? Widzisz jak ty mało wiesz dziewico... moze dowiedz sie wiecej o skutkach ubocznych antykoncepcji dla niektórych . A i jestem młoda :-D

Gość ludzie sa rozni
znam kobiety, ktore dlugo przed zdecydowaniem sie na wspolzycie nie maja oporow przed zrobieniem loda, nie wiem co nimi motywowalo, ale chodzi o to, ze to wcale nie takie dziwne i niespotykane, jakby sie niektorym madralom tutaj wydawalo :P wiec - moi drodzy amatorzy dziewic, strzezcie sie, bo moze Wam sie trafic okaz z blonka, ale jednak niezle doswiadczony :P

Gość ludzie sa rozni
droga dziewico ---> czytam te dyskusje od poczatku i z tego, co sie zorientowalam, nasi - pozal sie Boze - amatorzy dziewic, szukaja nie tylko panny z blona miedzy nogami, ale i potulnej, szarej myszki, takiej, co to na samo spojrzenie zagniewanego PANA zmyka do kuchni szorowac gary, a babska z niewyparzona geba, jak Twoja kojarza im sie z *** - kim wiec jestes? oto jest pytanie!! :P

Gość ja z nudów dzis tu pisze
i powoli udowodniłam zreszta podobnie jak ktos poprzednio ze błonka nie daje gwarancji ze ktos nie uprawiał sexu bo jest grupa niby dziewic ale lodziar ( oczywiscie maja błonke dla zachowania pozorów) Chłopaki chciały gadac z toba bo moze liczyły ze ...zgwałca dziewice przeciez tam jeden miał takie zamiary :-)

Gość ludzie sa rozni
no, a wiadomo, ze prawdziwa glowa rodziny, ojciec i autorytet dla swoich dzieci musi sie wyszumiec, zbudowac dom, zasadzic drzewo i zgwalcic dziewice :O ja piernicze, ludzie skad sie bierzecie? :O