Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość mimozami jesień się zaczyna
co Ty - po dobroci by mu dała, przecież widzisz, jaka chętna jest :P

Ty się tu dowartościowujesz, czy co ? :-0

Gość ludzie sa rozni
ok, pytanie tylko, czy "dziewice, zadziorne malolatki" - czy jak to tam bylo, to nie jest jakas sprzecznosc? jak dziewica moze byc zadziorna? normalne jest, ze dziewczyna, ktora nigdy nie miala do czynienia z seksem jest raczej wstydliwa i otwarte rozmowy na ten temat ja pesza, cos tu jest nie halo :O gdzie skromnosc, ktora zwykle przypisuje sie dziewicom?

to służe pomocą i radze udac się do okulisty chłopak25 Czy warto zgwałcić dziewicę???????, sądze że tak nic dziwnego że to młode dziewczyny są najczęściej gwałcone, czy warto zaryzykować 5 lat w więzieniu. WARTO

no popierdolone jesteście baby koniec tego, takich głupot dawno nie czytałam chyba rzeczywiście za długo samotne

Gość dziewica 18 moze poucz sie
troche chyba chcesz byc dziewica z matura co? Widze ze masz ochote stracic juz ta cnote bo tak chetnie chciałas rozmawiac z pseudowielbicielami dziewic.

Gość ludzie sa rozni
no tak, my jestesmy samotne, a Ty DZIEWICO nie jestes samotna? bo rozumiem, ze mowimy o braku meskiego towarzystwa, a powiedz mi dziecko, jakim cudem TY mozesz nie byc samotna? przeciez jestes dziewica i kazdy facet jest be, bo nie wolno spojrzec, ani dotknac, przeciez TAKIE RZECZY, to dopiero po slubie :O ciekawe tylko jak trafisz na jakiegos erotomana, a okaze sie, ze Tobie wystarczy raz w tygodniu - hehe sukcesow zycze na tym polu, nie pozostanie nic innego, jak zacisnac zeby i..do przodu :D

Gość teksty jak z psychiatryka
WYPOWIEDZI ZDOBYWCY, CHŁOPAKA 25, MEZUSIA I INNYCH SKRETYNIAłYCH MESKICH SZOWINISTOW przypominaja mi wypowiedzi niektorych pacjentów płci meskiej szpitala psychiatrycznego, w ktorym mialam praktyke. Pacjenci psychiatryka tez chcieli zgwalcic dziewice a nawet kilka , chcieli platnego sexu z nastolatkami-dziewicami a nawet mieli wizje na ten temat....

nie jetstem samotna adoratorów mi nie brakuje ale dupy nie daje w przeciwieństwie do was, bo nie chcę tak skończyć jak wy.

dla Twojej wiadomości dziewico -> jestem mężatką, długo dość i mj mąż był moim pierwszym mężczyzną więc daruj sobie inwektywy :-0

sama jesteś psychiczna ciągle to samo piszesz. mówiłam Ci że dobrze byłoby żebyś została w tym szpitalu bo się chyba zaraziłaś i masz problemy z pamięcią

mówiłas coś, że nie widziałaś tekstów o gwałtach, więc koleżanka Coi pomogła przejrzeć na oczy :P

Gość ludzie sa rozni
hmmm... no super, kiedy bylam mala dziewczynka tez mialam adoratorow, nie przejmuj sie - kiedys wreszcie dojrzejesz :P a tak serio - nikt nie kaze Ci "dawac dupy", ale zrozum, ta blona miedzy nogami nie czyni z Ciebie lepszego czlowieka, nie gwarantuje tez, ze bedziesz lepsza zona, to niestety tak nie dziala, chociaz moze szkoda, bo wtedy swiat bylby prostszy - kazda wstrzymalaby sie do slubu, wszystkie malzenstwa bylyby udane, szczesliwe i nie byloby rozwodow - tak to tylko w erze :D dorosnij dzieciaku!!

widac nie chce skończyć jako żona jedynego mężczyzny, któremu się oddała, o zgrozo, przed ślubem, :D nie chce mu "robić loda" i "dawać lizać cipkę" :D:D:D

a ja mialam kochankow przed moim obecnym partnerem i wspaniale sie czuje z tym,bo wiem,ze przezylam wspaniale chwile i mam cudownych przyjaciol z tamtych lat. moj facet tak samo. nie przeszkadza nam to byc teraz ze soba ,a wrecz pomaga.

agais .... nie dotrzesz, mówię Ci, wielkimi literami nie dotrzesz :-0

Gość ludzie sa rozni
powtorze sie - ludzie sa rozni, a zycie polega na podejmowaniu decyzji, zdobywaniu roznych doswiadczen i pozwolmy, by kazdy przezyl je na swoj sposob. nikt z nas nie jest niestety w stanie przewidziec przyszlosci - nie wiadomo czy dziewczyna, ktora zdecyduje sie na sex po slubie nie bedzie tego zalowala i na odwrot najwazniejsze jest to, zeby nie unikac swojego wzroku w lustrze, a powiedzenie o kobiecie, tora miala 2, 3 partnerow "k***" to zakrawa na gowniarstwo i w ogole nie ma o czym rozmawiac, ten, kto tak mowi - nie zna zycia, wiele juz roznych przykladow i sytuacji tu przytaczano wiec nie bede ich powielac moja sugestia - zacznijcie myslec, bo rece opadaja

Gość ludzie sa rozni
no i jeszcze jedno - dziewictwo to rzecz kobieca, indywidualny wybor kazdej z nas, a facetom od niego WARA :P

A to z kim się żenimy(czy chcemy dziewicę czy niedziewicę) to indywidualny wybór każdego mężczyzny. A kobietom do tego WARA

A ty osiemnastko nie marnuj czasu na gadki z nimi. To są jakieś dziwy....W dodatku cała agaic niedawno pisała dlaczego mój mężczyzna nie chce mnie poprosić o rękę jesteśmy już 9 lat. A tu się wymądrza.

Gość ludzie sa rozni
pewnie, ze to Wasza sprawa, tyle tylko, ze nie macie prawa o niedziewicach mowic...tak jak mowicie :P pomijam juz kwestie, ze macie te nieszczesne dziewice za idiotki, bo ktora CZYSTA i NIESKALANA panna chcialaby za meza taka meska wywloke? taki zuzyty kawal miesa :P

Moja dziewczyna ma akurat tyle lat co Ty i trzymam ją z daleko od swoich koleżanek bo nic nie robią tylko pieprzą to samo co te na tym forum. Takie kurewskie pokolenie.:(

A to z kim się żenimy(czy chcemy dziewicę czy niedziewicę) to indywidualny wybór każdego mężczyzny. A kobietom do tego WARA

Gość ludzie sa rozni
a i jeszcze jedno - jesli dziewictwo jest tak cenne, dlaczego tylu facetow ugania sie za starzymi kobietami? przeciez od dziewictwo im nie moze chodzic :P hmmm...no ale fakt, zakompleksiony facet moze sie dowartosciowac jedynie u boku niedoswiadczonej malolatki, dla ktorej bedzie PANEM :O bo zauwazmy, ze im nie chodzi tylko o to, zeby panna byla dziewica, ona musi byc jednoczesnie MALOLATA, zaraz, zaraz..jak to sie nazywalo...? cos na "p", a za to przypadkiem nie zamykaja? ojjj, prokuratorzy juz zacieraja rece - beda mieli duzo roboty :P

Gość do faceet
zaciołes sie czy jak??? bo gadasz w kółko jedno i to samo idz wez ta swoja dziewice ozeń sie juz z nia bo jeszcze normalniejszego faceta sobie znajdzie ( wcale bym sie nie zdziwił) i dupcz ja sobie do woli. I problem z głowy

Gość ludzie sa rozni
jesli myslisz, ze kobiety rozmawiaja tylko o seksie, to ciekawe jak nazwiesz tzw meskie rozmowy :O no i wspolczuje tej Twojej malolacie, jesli to od Ciebie zalezy z kim sie moze zadawac, to sie nie nazywa dyktatura? despotyzmem? a wiesz, uwazaj, bo jak sie zmadrzy (jak jej kolezanki podpowiedza:P ) to Cie za kilka lat (po ewentualnym slubie) moze oskarzyc o psychiczne molestowanie :P no i wybacdz, ze do resztu zburze Twoj swiatopoglad, ale musze to powiedziec - Twoja dziewczyna jest TAKIM SAMYM CZLOWIEKIEM, JAK TY i moze nie tylko przebywac w dowolnym towarzystwie ale nawet rozmawiac o czym tylko jej sie spodoba i Twoje zdanie i "chcenie" nie ma najmniejszego znaczenia