Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość mimozami jesień się zaczyna
bądź łaskaw nie nazywać "dziwami" osób, o których nic nie wiesz :-0 bo trafiłeś akurat jak kulą w płot :-0 dobrze, że normalni faceci sa też jeszcze na świecie :-0

Gość do faceet
to co ty masz osobista niewolnice chyba skoro trzymasz ja z dala od kolezanek -co to ona jakas ubezwłasnowolniona. I o to ci chodzi zeby miec pokorna uległa cicha dziewice dla której ty bedziesz Panem i Władcą. Jakąs niemote sobie znalazłes ZE SłABYM CHARAKTEREM KTORA MOZESZ RZADZIC!!! Zal mi cie złamasie jeden.

Gość ludzie sa rozni
zakompleksieni faceci z niska samoocena boja sie kobiet o silnym charakterze, musza znalezc kogos przy kim zablysna - czego najlepszym dowodem jest ten zalosny FACET

Gość buaha haa
"TRZYMAM ją zdala" rany.... to jakiś chomik jest, czy co? ta twoja "dziewczyna" :D

Koleżanki może mieć jakie chce napisałem że trzymam ją z dala od swoich 26 letnich koleżanek bo jęczą tak jak i wy.

:D facet, rozbrajasz mnie :-0

Gość ludzie sa rozni
tak czy inaczej - ograniczasz ja i dyktujesz, w jakim towarzystwie MOZE sie obracac podstawowe pytanie - JAKA KOBIETA pozwoli sobie na takie traktowanie?! i to ma byc ten szacunek jakim obdarzasz te swoja dziewice? :O uwazaj - ona wreszcie przejrzy na oczy, nie moze inaczej byc, a wtedy bedziesz juz podstarzalym kawalerem :P

Gość po co im odpisujecie
myślicie że którykolwiek z nich miał kiedyś dziewczynę, żonę? to jakim cudem spędzaliby po 20 godzin dziennie na kafe? kiedy tu nie zajzysz, jakiś topik o dziewicach jest na górze..... i te same niki.... zakompleksione, nieudaczniki, wylewają swoje frustracje..... wirtualnie, bo w realu wszyscy ignorują ich debilne problemy.... jak normalny facet chce dziewicy, dziwki, grubej, chudej, bogatej, młodszej, starszej.... czy jakiejkolwiek innej........ to sobie jej szuka, wiąże się z taką i i nie pieprzy o tym wszem i wobec..... bo niby po co i kiedy, skoro zajęty jest randkowaniem? co najwyżej założy topik,'"co podarowac dziewczynie na urodziny" po co więc jałowa dyskusja z kimś kogo na ulicy mijamy jak powietrze? z kimś kogo zdanie w realu, obchodziło by nas mniej niż zeszłoroczny śnieg? pytam dziewczyny, po co?

Na tym forum większosc ludzi jest w pracy iw międzyczasie z nudów pisze na rożnych forach.

Nie wierze co za wymagania!!!! To zycze powodzenia, ale i tak zawsze sój swojego znajdzie :) Wiec nie bedziesz miał dziewicy, pożadnej itp :)

bla bla bla... w pracy zawsze saaaaaame nudy..... i to rano wieczór i w południe ...... wieczór.... a szczególnie w nocy.....

On już ma :D Teraz ją izoluje :D

chłopie kogo ty chcesz nabrać zgrywasz dojrzałego faceta.... i nie masz większego problemu, jak utyskiwanie nad degręgoladą moralną współczesnych kobiet i to okrągły rok non stop codziennie..... i to nawet pomimo tego, że ty już znalazłeś (jak twierdzisz) tą której szkałeś... buaha haha ha podaj sobie ręką z panem Kaczorem, on ma fobie układu, ty fobie niedziewidztwa :D ciekawe czy to się leczy? a może ty o renete się starasz i zbierasz dokumentacje do swoich żółtych papierów :D

Gość nieszcześliwy
:(mi to naprawdę przykro było jak się dowiedziałem że moja obecna dziewczyna nie jest dziewicą(ma 19 lat) i do tej pory leży mi to na serduchu.

nie masz pojęcia, jak mój mąż ceni tę fantazję :-0

no tak to są właśnie problemy nastolatków..... nie martw się, kiedyś dorośniesz, burza hormonów minie i wszystko się ustabilizuje..... w tym wieku takie dylematy są najzupełniej normalne!

Kobieta z fantazją no mogę sobie wyobrazić ż etaka cecha u kobiety jest mile widziana.

nie sądzę :-0 to wybiega poza Twoje standardy

Do nieszczęśliwego - jeżeli masz 19 lat to napewno nie Twoje pierwsza kobieta. Na początek najlepsza doświadczona. Będziesz miał ze 26 lat to sobie znajdziesz dziewicę na żonę.

nieszczesliwy-facet z gory zaklada,ze sie bedziesz puszczac:-P och,nie,przepraszam,mezczyzni moga miec tyle partnerek ile zechca i nie staja sie szmatami,to tylko kobiet dotyczy:-P moze to i lepiej,zescie sie w polsce urodzili,niz np w takim pakistanie...tam byscie dopiero dali czadu

agais - śliczna dziewczynka. Twoja ? :D Jesli tak, to po mamie chyba :)

Gość Klaudia_Schiffer
A wiesz, Piotrek! ja moge byc idealna kandydatkę na żone dla Ciebie( choć popełniłabym niestety poligamię) - ale nic to, co do dziewictwa, moge byc dziewica, mimo,ze juz mam 2-letnią córeczkę. Mój chirurg plastyczny powiedział, że błone dziewicza gdybym chciała to tez moze mi zszyc, to kwestia kilkuset złotych zaledwie. Opowiadał, że ma sporo klientek, którym właśnie takie operacje robił( miedzy innymi) -Pozdrawiam więc, i myslę że kiedys dostaniesz taka "dziewicę" z odzysku, i tak na tym sie nie poznasz! -hehe :o)

Gość nieszcześliwy
:(przykro mi z zupełnie innego powody

ha Jeżeli szuka wśród 18 letnich dziewczyn to nie sądzę aby w tym wieku panienka wydala 2000 aby sobie zszyć

Gość ludzie sa rozni
a jak zamierzacie sprawdzac czy delikwentka jest dziewica? bo zakladam, ze nie uwierzycie takiej na slowo, przeciez kobietom nie mozna wierzyc!! jakis obeznany w temacie twierdzil, ze to widac :D zakladam, ze nie po oczach, wiec co - myslicie, ze dziewica, ktora ma byc przeciez zalozenia CZYSTA pozwoli sobie zajrzec tu i owdzie? :D ale jaja :D :D :D