Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

czy jest tu ktos kto tak jak ja uwielbia swoj kierunek i uczelnie?

Polecane posty

ja nie nawidze... poszlam na ten kierunek FIZJOTERAPIĘ tylko dlatego ze nie wiemdzialm io chce w zyciu robic..... i dlatego ze na innych uczelnach nie bylo juz miejsc... ... za dlugo zwlekalam...

ja lubie swój kierunek (choć przyszłościowy to on raczej nie jest :P); uczelnie już nie bardzo.. ale jeszcze tylko 2 lata :)

Gość dafii 10
ale konkrety proszę,ja lubię swoją zootechnikę na UWM w Olsztynie,świetnie się tam studiuje wsrod tej przyrody,park,jezioro,las itd,mozna w tenisa pograć i konno pojezdzic i kluby na miejscu i akdemiki,RAJ NA ZIEMI

Gość ptaky123
no chyba nie ma takiej sooby...Ja swojego nienawidze ale pocieszma sie tym ze zmienie go za rok...

Gość ptaky123
dafii 10--> no wlasnie ja chce isc na zootechnike,dostalm sie w tym roku u mnie we wroclawiu ale glupia zrezygnowalam;/ w przyszlym roku ponownie zloze tam papiery... Z Twojego opisu wynika ze jest fajnie...ECH:/

Gość slon trąbalski
ja jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru, ucze sie z prawdziwa przyjemnością.

ja nie nauczelni bo studiuje zaocznie ;) tak,zebym mogla pojsc do pracy i zamieszkac z moim Miskiem

ja studiuje turystyke i hotelarstwo..jejka taki ciekawy kierunek,ze na wykladach nawet nie źiewam ;p

Gość asela
A czy jest tu ktoś, kto studiuje socjologię. Bije s8ie z myslami czy ja wybrać. Prosze o wypowiedzi.

onaK no tak:D a masz juz pracke/;) Ja studiuje socjologie:) Ja bylam na 100% pewna , ze wlasnie to chce studiowac;)

Gość asela
Rozumiem, że nie żałujesz. Powiedz mi...ponieważ ja mam baaaardzo długa przerwę miedzy szkoła średnia i studiami....czy to jest bardzo trudny kierunek? Wiem, że da niektórych jest przerażajacy choć to zapewne kwestia upodobań. Zastanawiam sie nad socjologią i administracją, ale ten drugi kierunek wydaje mi sie nudny.

Ja od pewnego czasu studiuję kosmetologię, mialam zupełnie inne plany marzenia, ale w końcu zdecydowalam się na ten kierunek i jestem bardzo zadowolona. Interesuję się chemicznym składem kosmetyków, ich właściwościami, dlatego moje studia powoli stają się moją pasją. Nie wiem jeszcze co będę robila po tym kierunku, staram się o tym nie myśleć i żyć chwilą.

w tym roku zaczęłam socjologię i mnie przeraża jeden przemdiot- logika. hihi po pierwszych dwóch zjazdach- zero zrozumeinia:D miło:P ale wg mnie studia zapowiadają się naprawde ciekawie:)

Tak jestem nauczycielką , uwielbiam moją pracę, zawsze o tym marzyłam , ... a marzenia jak wiadomo trzeba realizować :-D

Gość dzoli
tak oczywiście i jestem bardzo zadowolona z mojego kierunku ta praca wypala ale owoce doładowują cały czas sie dokształcam a w mojej uczelni jestem zakochana

Gość pf
ja studiuje administracje i dla mnie bynajmniej nudna nie jest (to takie okrojone prawo) :) miałam i logike (fajny przedmiot:P) i statystyke która dla mnie była prosta bo jestem po szkole ekonomicznej :P :)