Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarkrkrkrkkkkra

Czy można nauczyć sie gry na gitarze samemu/z pomocą podręcznika czy kolegi?

Polecane posty

Gość gitarkrkrkrkkkkra

czy myslicie ze mozna sie nauczyc jako tako grac na gitarze samemu z podręcznikiem, czy z wskazowkami kolegów, czy tez myslicie ze bez nauczyciela nie da rady? moi dorodzy piszcie jak nauczyliscie sie grac i jak wam to wychodziło

Gość gitarkrkrkrkkkkra

Gość hmmhmhmhmhmm....
osobiscie nie umiem grac ale znam osoby ktore nauczyly sie same i jakos sobie tam brzdąkają

Gość animalassls
moj brat tak wlasnie ma sam sie uczyl i gra swietnie, ale to zalezy od czlowieka czy ma do tego smykałke

Gość gitarkakakaka
a ma ktos moze osobiste doswiadczenia?? moze np. podac z jakiego podrecznika sie uczył?

Gość kapslova
oczywiscie, ze mozna. ja nauczylam sie grac sama kolezanka pokazala mi 3 najprostsze chwyty, reszty nauczylam sie sama. nie jest trudno nauczyc sie na niej grac, oczywiscie male szanse na to, ze zostaniesz drugim Satrianim, ale na wlasne potrzeb i tak, zeby nikogo uszy nie bolaly - spokojnie

Gość a na jakiejj
gitarze jest sie najprościej nauczyć grać? czy myslicie ze akustyk jest w sam raz na początek?

Gość trumtururum
uczyłam się właśnie tak ;) kilka najprostszych chwytów pokazała mi koleżanka, podstawowe "bicia", potem śpiewnik i ćwiczyłam na początek na piosenkach najprostsze chwyty, potem coraz trudniejsze i tak jakoś leciało, z tym że na poczatku siedziałam z gitara nawet po kilka godzin dziennie :D w sumie żadnej konkretnej ksiązki do nauki nie miałam, chwyty były narysowane z tyłu spiewnika, czasem ktos znajomy kto grał doradził coś po pół roku sama układałam akordy do piosenek :D

Gość najprosciejjjjjj
jest na nylonach