Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owwww

JAKIE SZANSE..???!!!

Polecane posty

Gość owwww

obecnie jestem studentkom 2 roku transportu i logostyki...jakie mam szanse na znalezienie pracy??i jak dobrze platnej??jestem bvarzdo ciekawa..czy ktosmoze konczyl podobne studia lub pracuje na poodbnym stanowiksu...?

Gość owwww
BOZE ODPOWIE MI KTOS?!!!

Gość chciałaś to masz
marne szanse mizerne żadne

Gość ja karza Ci cos pisac i zobacz
a Twoje umiejetnosci to juz masz z buta:O

Gość aaaaamarta
a gdzie studiujesz?

Gość owwww
jesli nie masz nic sensowanego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj..strata czasu....teksty tego typu nie robia na mnie wrazenia....

Gość najpierw........
naucz się poprawnie pisać:)

Gość aaaaamarta
ale na jakiej uczelni? prywatnej pewnie?

Gość owwww
tak na prywatnej...wogole malo uczelni otwiera ten kierunek...musialam sie niezle pomeczyc zeby gp znalezc......wie ktos moze cos na temat parcy po takich studiach?

Gość sensownytemat
to tez takie same odpowiedzi:)

Gość owwww
jesli ktos nie ma nic sensownego do powiedzenia to niech lepiej sobie daruje wypisywanie tutaj czegokolwiek....

Gość odopwiem tak
źe na pewno będziesz wybierać specjalizacje i dopiero w tedy zadaj takie pytanie czy jest ktoś, kto pracuje w tym zawodzie i jakie są perspektywy , zresztą teraz i przez najbliższe dwa lata to i tak, jeśli nie znajdziesz ciekawego zajęcia w Polsce to i tak możesz wyjechać, jeśli nie do UE to do USA lub nawet do Azji tej części rasy żółtej ( chodzi mi o Chiny Japonia, czy Korea poł.). A zresztą 85% tych, co skończą studia to nie pracuje w wyuczonym zawodzie może coś się zmieni.

Gość aaaaamarta
mysle ze prace mozze byc ci rownie trudno znalezc jak ten kierunek:)

Gość temat zamkiety
nikt nic sensownego nie powie:P

Gość aaaaamarta
mozesz mi wytlumaczyc jaki jest sens wydawac kase na jakies beznadziejne prywatne studia? nie lepiej bylo sie uczyc w liceum/technikum zeby sie dostac na dzienne studia z prawdziwego zdarzenia?

Gość owwww
jesli chodzi o kierunek to jest ciekawy... kazda firma powinna miec dzial logistyki i spedycji....coraz wiecej uczelni otwieta ten kierunek..do tej pory byly jakies szkoly studium o poodbym profilu....mam znajoma ktora cieszy sie dobra praca w logistyce....dobrze zarabia praca daje jej satysfakcie..jestem poprostu ciekawa czy jest tu ktos ktos sie oreitnuje w tym bardziej.....lub moze osoba ktora pracuje na podobnym stanowisku,....

Gość owwww
chyba nie wiesz co to wogle za kierunek...moje studia sa techniczne...i bede po tym miala inzyniera,....widze ze nawet nie masz pojecia o co chodzi,.,.takze za twoje wypowiedzi juz dziekuje:)

Gość aaaaamarta
alez prosze uprzejmie jak to jest byc studentkom? teraz juz wiem jaka jest roznica - dziewczyna ze studiow dziennych panstwowcy powiedzialaby ze jest studentka...

Gość aaaaamarta
inzyniera bedziesz miala jak jakiegos poderwiesz:)

Gość temat zamkiety
najpierw skoncz te studia paniusiu:)

Gość owwww
heh ale ty tepa jestes hahah smaic mi sie z ciebie chce:)poczytaj pustaku w int co rto wogole jest..a dopiero potem sie wypowiadaj....jesli nawet nie wiesz co to studia techniczne....lecz sie na leb kretynko....:)

Wg mnie przyszłościowa i nie ważne czy państwowa uczelnia czy prywatna - spedycja i logistyka bardzo dynamicznie się rozwija teraz w Polsce - warunek znalezienia pracy jest taki że musisz się przenieść w pobliże jakiegos centrum logistycznego. Robotę znajdziesz choć i konkurencja jest spora. Znajomośc dwóch języków to w tym zawodzie podstawa of kors naturich haraszo.

Gość Robi72
A jakie będą numery w lotto w najblizsza srodę ? wiesz? Zanim skończysz studia to bardzo dużo może zmienic się na ru\ynku pracy, więc nie zadawaj głupich pytań :)

Gość owwww
studia skonzce za 2 i pol roku...nie sadze zeby moje pytania byly glupie..ale za to twoje tak....:)

Gość aaaaamarta
ja nie musze sie leczyc ja skonczylam dzienne studia i pracuje w porzadnej firmie:) i nie mialam takich watpliwosci jak ty nawet w czasie studiow. widocznie wiesz jak jest poziom na tej "uczelni"...

Robi72 -> W branży LTS i LTK nie wiele się zmienia - i za 2 - 3 lata na pewno znajdzie bez problemu pracę:) Oczywiście jeśli bedzie lepsza od innych.

Gość owwww
noo jasne ze wiem:)i nie zamienilabym tej uczelni na inna..moim zdaniem probujeszleczyc swoje kompleksy tutaj...zakazdym razem piszesz ze skonczylas panstwowe studia...a mnie to gowno obchodzi. moglabys nawet skonczyc oxford....ale ty nic soba nie reprezentujesz...skkoro nie wiesz nawet co logistyka spedycja,studia techniczne....wlasnie takich tepakow jak ty finansuje nasz rzad,,.....lecz sie...