Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owwww

JAKIE SZANSE..???!!!

Polecane posty

Gość Ale studentka
Haaaaaaaaaaaaahaha :D

Gość owwww
studia skoncze napewno, nie poto sie umawiam prawie z karzdym egzaminatorem:O Ale Wy tepi jestescie:O

Gość owwww
jezdem mondra i jórz.

Gość owwww
heh skoro kogosbawi podszywanie to prosze bardzo..posmieje sie z waszej glupoty:):):zadalam proste pytanie..jesli dla was jest w tym cos smiesznego to tylko pozostaje mi wspolczuc wam gleboko....:)nawet nie macie nic sensownego do powiedzenia,,,,zreszta mam nie mam zmaiaru zwracac uwagi a wasze "wypowiedzi":) smaic mi sie z was ludzie chce :):):):) z waszej glupoty

Gość owwww
Tak ludzie...bedem sie z was smiac i jusz.

Gość ja Ci powiem
ni chuja nie skończysz bo Cie w dupe wyruchają a potem dostaniesz kopa. Wywalą kaczory to może i dostaniesz prace w Polsce

Gość ale z was tepe lby

Gość ja mam takie szczęście
liczą sie umiejetności nie tylko kierunek. co z tego ze masz wykształcenie a zdobytej wiedzy nie umiesz wykorzystać praktycznie! przykład kobieta skończyła filologię niemiecką ubiegała się o pracę w wydawnictwie niemieckim nie dostała tej posady bo sobie nie radziła na rozmowie kwalifikacyjnej. owszem mozesz znaleść prace w jakies firmie spedycyjnej ale wiele zalezy od tego jakie zrobisz wrażenie na pracodawcy. inny przykład byłam w pewnej firmie i tam ubiegał sie o pracę absolwent politechniki szef tylko przejrzał jego cv i list motywacyjny i kazał mu cos zrobic na komputerze. i niestety nie dostał posady ponieważ mimo super skonczonych studiow nie poradził sobie z zadaniem. to mówi samo za siebie.

najważniejsze sa umiejętności. doswiadczenie. powodzenia. teraz wiele ludzi znajduje pracę ale nie w wyuczonym zawodzie bo ciezko jest znaleść posadę zwiazaną z kierunkiem skończonych studiów. powodzenia.

Gość owwww
dzieki..przynajmniej tyjedyna potrafisz tu cos sensownego napsiac..:) ja o tym wszystkim wiem....itd..by6lam ciekawa czy moze ktos tu taj skonczyl takie studia lub pracuje wtej branzy..wiem ze wszytsko zalezy odemnie od tego..ale czasami pierwsze wrazeniejest mylne..piszesz ze ktos np nie potrafil zrobic czego na komp...ale moze w czyms innym okazalby sie swietnym specjalista.. moze akurat komputety to nie byla jego mocna strona....szkoda bo taka osoba na stracie pozbawiana jest szansy....a co ztego ze inna oosba by dostanie praca ale kto to wie czy rzeczywiscie okaze sie najlepsza...

Gość ja Ci powiem
TYPOWA KOBITA--------- nie wie kto jej odpowiedział bo ani z niku ani z wypowiedzi nie można określić płci a już dziękuje "Ty jedna normalna..........." . To świadczy tylko o twoim feministycznym podejściu do sprawy i wynika z tego że "Ty jedna NIEnormalna..........."

Gość owwww
a ja ci powiem ze czytalam tej osoby wypowiedzi na innym topiku i stad wiem ze to kobieta:)

Gość owwww
A nie chcieliscie wieżyć w mojom mondrosc:P

Gość ja Ci powiem
co ty tu pierwszy dzień jesteś?? pokazać Ci jakto działa?? Taki nick każdy może sobie wpisać!!!!!!!

I i co stara ruro??? Facet czy kobieta????? Zapytaj "Ja Ci powiem" bueheheh

Gość ja Ci powiem
pokazali zobaczyli uwierzyli:)