Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jesienn_wiedźma

Postinor Duo.

Polecane posty

Gość guśkaA
Działa dziala :) Maialm juz 2 wpadki z moim facetem.Oczywiscie jesli nie czas na dziecko to Czas na Postinor duo..! Za kazdym razem te male tableteczki zadzialaly jesli sie zarzyje jedna w ciagu 24H po stosunku (najlepiej jak najszybciej) a druga po 12H dla lepszej pewnosci....Wydaje sie je wylacznie z przepisu ginekologa .Dodam iz od tamtej pory nie ufam prezerwatywom wiec przerzucilam sie na Evrę ;)

Gość aldonikaa
guska nie wie czy zadzialala, bo nie wie czy byla mozliwosc zajcia w ciaze oraz czy doszlo do ewentualnego zplodnienia. tez moge brac 10 razy postinor np 20 dnia cyklu kiedy za kazdym razem bede miec dzien nieplodny i powiem , dziala

Witam . Mam pytanko zwiazane z ubocznymi skotkami po zazyciu prostinoru ..Podaczas stosunku pekla nam prezerwatywa , co prawda mialam ostani dzien miesieczki i prawdopodobienstwo zajscia w ciaze bylo znikome , ale wolalam dmuchac na zimne. Po 16 godz wzielam pierwsza tabletke, a po 12 godz druga.W piatym dniu zaczelam krwawic . Dwa lata temu mialam podobna sytacajie i po wzieciu tego leku nie mialam zadnych dziwnych objawow, wiec teraz to krwawienie i bole podbrzusza mnie niepokoja .. czy ktoras z Was miala podobne objawy ? jak dlugo one trwaly ? pozdrawiam Nina

Gość Kommek
Nina przeczytaj ulotkę, tam masz napisane ze skutkiem ubocznym bedzie ból w podbrzuszu i własnie krwawienie, wiec w twoim przypadku wszystko zadziałało.

Gość okokokokokokokokokok
tralalala moze i krwaiwnie bylo powinno zadzialac ale ja znam prawidzwy okaz ze postinor nie zadzialal.

Gość i tu znowu
bo kolezanka kolezanki mojej mamy... skad wiesz ze nie zadzialal? a moze juz bylo po czasie? itp Ja bralam raz te tabletki,mialam dni plodne,pekla prezerwatywa. W ciazy nie jestem,ale od tego czasu takze nie ufam prezerwatywa i biore tabletki antu

Gość okokokokokokokokokok
ja tez bralam i zadzialalo ale moja szwagierka bylam z nia osobiscie u lekarza. wziela przy mnie i teraz ma slodkiego dzidziusia

Gość joqa
brałam i w ciązy nie jestem. Ale czy to dlatego ze nie mialam dni ploodnych, czy dlatego ze postinor zadzialal, to juz nie wiem... wziety w miare szybko napewno dziala. Inaczej by go nie bylo :)