Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

hehehe....myslisz?:D Jesteś człowiekiem małej wiary...czy też może dużej, życiowej mądrości?:D Ja bym była ostrożna...nie wszystko co wirtaulne jest idealne.....i nie wszystko co realne jest skażone prozą życia;)

a co do dzisiaj dzień dobroci dla kornika ? :P jesteście przemiłe... coś mi to podejrzane... hmm

satinelle--> Kornik nic nie zauwazyl;) a ciebie Kocrniczku lubie od poczatku i na zawsze;)

no ładnie ! :( a ja sobie dzis wieczór zarezerwowałem dla Was moje kochane Panie ! WITAM WAS CZULE :) kornik czy ty przypadkiem nie przesadzasz... albo sie jakos sensowanie wytłumaczysz albo wiesz jak faceci załatwiaja takie sprawy ;) a ja moje kochane Panie po ciezkim dniu winko czerwone wytrawne najlepsze kosztuje :) za szybko mnie skresliliscie :( oj nie ładnie z waszej strony jedna jedyna Ola we mnie wierzyła :) buziak dla ciebie Olu :)

:P nie będę nic tłumaczył :P Gdy kobieta cierpi czytaj tęskni to już nic nie trzeba tłumaczyć !

Zostaw Kornika w spokoju:> on jeden sie nami zajmowal;) a tłumaczyc to ty sie powinienes;)

skoro Kasiu tak mówisz to niech tak bedzie i ja i tak Marcinowi swiatłowód przegryze ;)

ale ja nic nie obiecywałem :) bede z Wami jak tylko zawsze bede miał czas ! a czasami jak mnie dopadnie syf z listopada to prosze o wyrozumiałość ;) a z bliża sie mój ulubiony m-c !!! :(

aj Olu trza było Marcina troche podraznić ! nic tak nie działa na faceta dobrze jak chwilowy brak zainteresowania :) hehehe