Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

czasami terapia szokowa pomaga i to bardzo :) a najlepszym m-c na zgode jest ??? co jest ???

hahahah nie m-c tylko chodziło mi i miejsce ;) taki sobie skrót zrobiłem :)

to byl taki adorator jak i ty:P duzo gada, malo robi:> obiecal ze sie odezwie i co?? echoooooooooooooo

Kasiu ale czy ja sie nie odzywam, wymieniliśmy sie fotkami, nr gg, qrcze wiem że powinienem wsiąśc w ten mój zepsuty samochód i pchac go do zg ;) żebys mi uwierzyła ! a tak bardzo sie starałem :(

Korniś....a masz może jakieś ciasteczko...ja wiem że nie jadasz...ale jak mi sie dziś słodkiego chceeeeeee;)

mi Olu też bardzo ! a nie moge bo mam diete :( max to winko :) gdzie jest Kasia !!!!!!!!!!!!!!!!

qrcze Kasiu czuje sie troche winny ! musze odzyskać dobre imie w oczach niewiasty o pieknym imieniu Kasia :)

czy jest tu jakis mezczyzna który zaprzeczy albo ma jakies ... że najpiekniejsza dziewka z lubuskiego to Kasia z grodu winnego :)

słuchajcie a moze w coś zagramy ? tak jak kiedys proponowałem w skojarzenia ? tylko mysle jak sie do tego dobrac tech.

no ładnie ! a ja chciałem żeby to tak ładnie zabrzmiało sredniowiecznie ! tak ja to zbyszko z bogdanca powiedział w krzyzakach !

tak jest czekoladowe coś tam... o więcej nie pytaj bo się na tym nie znam.. oj tak Kasiu dobrze że mu nie brakło... :D:D:D